• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    PYRO
    PYRO --- ---
    ZYAN: zase ja + nznami objednali 4 ks reklamaci sem jeste resit nemusel tak nevim. Takze spokojenost. Kazdy telefon jeste pred poslanim kazdy zapinaji a delaji zakladni nastaveni, jako napriklad lokalizace. Vsechny co prisli sem zapnul a byli v cestine a to sem tam nechtel jejich etotalk rom. tak bych rekl ze vystupni kontrolu maji slusnou :)
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    ZYAN: Tak jsem si uz nasel vic info.
    Dodaji to, ale reklamace stezi projde a mobily obcas dorazi nefunkcni (ne xiaomi).
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Mate nejake zkusenosti s http://www.etotalk.com/
    Na ruznych CZ forech jsem cetl dobre komentare.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    VEEHELL: zrusil jsem mikey, music, video, poznamky, prirucky, assistenty, generator, pocasi, kalendar, mail a podobne aplikace a razem misto 180-210MB ram to uz hazi 270-340MB a klavesnice zatim nezazlobila. Jest otazkou co jeste muzu deaktivovat/odinstalovat (coz me trosku sere, ze mohu jen deaktivovat a nebo dokonce ani to ; takze diky TitaniumBackup jsem to vyloupal vse na co mam jiz koupene/oblibene aplikace)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nektery ty zmeny updatu me zacinaj docela vytacet, treba ted buhviproc zmizely animovany tapety, a zustaly tam jen dve? Skoro pokazdy nejaka takova prkotina...
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    TOOMIX: MREDDY: zatim podezrivam kombo ingress + hangout vs brzo plna ram ... takze jsem mu ubral par aplikaci co nepouzivam a uvidime jak moc se to bude projevoat ci ne.
    MREDDY
    MREDDY --- ---
    VEEHELL: tohle mi dělá klávesnice na Mi3 na 4.8.22 ,ale zpozoroval jsem to po updatu Google chrome (na material vzhled),do té doby se mi to nestalo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VEEHELL: na miui.cz se vetsina vratila k predchozi stable a cekaj na novou ;)
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    No po navratu z dovolene jsem provedl update na v37 ....ramka uz neni tolik zaplnena. Zel bohu se mi nejak casto deje, ze klavesnice nechce vyskocit a nebo znenadani zmizi a uz sama nevyskoci (nabidne to jen copy-past-select-cut menu) sem tam se sekne na smajlikach a nechce se prepnout do ABC modu ...

    A trosku me naprdlo, ze nova verze prebila nastaveni u default aplikaci, takze zas musim jit a rucne zakazat par veci co nepouzivam a jen to zasira pamet.
    MREDDY
    MREDDY --- ---
    CEEFA: oni to naštěstí upravili a je k tomu počasí potřeba bz weather,který má tři poskytovatele na výběr.Ale to současný je hrozný,proto mám to úplně původní z dob miui v1.
    O těch kontaktech jsem taky četl,je to globální problém,průběžně pročítám forum en.miui.com a čekám na řešení.Na miui.cz chodím spíš jen prudit :D
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    MREDDY: ty co pouzivam tak jo, ja ten jejich widget na pocasi nepouzivam, jukam na yr.no nebo aladina, ta jejich cinska mi stejne ukazovala dycky o par stupnu min nez bylo ;)

    teda objevil jsem dalsi bug v6 a to, ze mi to nezobrazuje kontakty na sim karte, pise ze 0 kontaktu, coz me teda nejak extra netrapi, ale je to divny ze podle diskuse na foru ma tenhle problem dost lidi, ale zaroven dost zase ne
    MREDDY
    MREDDY --- ---
    CEEFA: a všechny widgety v pohodě? Já používám na počasí upravenej úplně původní widget počasí přímo od miui,ale na v6 ne a ne se zobrazit korektně.Zkoušel jsem si sám upravit velikost v tématu,ale je to běh na dlouhou trať,jelikož nemůžu nikde najít přesný čísla displeje Mi3 (pixely).
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    CEEFA: tak kdyby taky nekdo tapal jak ja, tak ja miui.cz jsem nasel odpoved: dva prsty smerem k sobe a voila...
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    Updatnul jsem na miui v6, ktery se mi teda mimochodem fakt libi, i na ten posunutej multitasking si asi casem zvyknu, ale za zivyho boha nemuzu prijit na to, jak spravovat widgety na plose? predtim stacilo dlouze podrzet prst kdekoli na plose, ted nic... Netusite nekdo?
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ASACHI: TRIPLT: ja jsem nadmiru spokojen. Taky jsem nechtel tahat dva mobily. Navic me velmi potesilo par detailu kolem nastavovani/spravovani jednotlivejch simek a propojeni do telefonovani/psani zprav.
    MREDDY
    MREDDY --- ---
    ASACHI: Tak z her to byl co mám vyzkoušeno Real Racing 3 - to se na Hongmi hrát vůbec nedalo. Ale myslím tím všeobecně - furt na něm něco dělám,takže mi běží plno app na pozadí a u Hongmi jsem je musel násilně ukončovat,protože zamrzal ..
    MREDDY
    MREDDY --- ---
    AOTEAROA: v tomhle případě a právě teď smolíčka máš,ale kdo ví s čím přijdou za půl roku :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    ASACHI: no když si vezmu jak porovnávali hongmi a redmi 1s na nějaké hře s autíčky tak se to na hongmi drbalo a na 1s to šlo. Na mi3 to musí jet naprosto plynule.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MREDDY: Jenom pro zajimavost ... co mi3 spusti a hongmi ne? Nebo v cem je slabej?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    THERIDANE: nápodobně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam