• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    mám si koupit mi pad, nebo ne?...ma ho někdo?... a nemá tu někdo tu jejich TV???
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Přiznávám, že zcela zbaběle jsem to nechal bez nové romky a bez aktualizací, tak jak to přišlo v krabici jsem to nabil, dal do toho simku a používám :) A kromě pár drobností funguje všechno. Vzhledem k tak masivní produkci tam těch zmetků bude hodně a asi se čas od času na někoho dostane :-/ Problémy s telefony jsou ale napříč značkami, kolik jsem slyšel nadávek na HTC, Lenovo atd... je to +/- stejné.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: jasně no... já s mi2s žádný problém, jsem s ním max spokojený. Škoda že to neplatí všude.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: Mě rupnul dole hned kousek od USB/Power portu. Ty kryty jsou děsný šmejd, taky je od CZC, ale protože u CZC zásadně nekupuji, tak tohle je dárek :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: V jakém místě ti praskly kryty?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: tak to tam vypada takhle: https://lh5.googleusercontent.com/...I/AAAAAAAALPc/aKoDqosExSQ/w1118-h630-no/IMG_20141216_162708.jpg

displej neni zezadu vpodstate nicim chranen. v miste fotaku je takova vanicka, o kterou je kamera zaprena, takze bud muze byt neco mezi displejem a vanickou, nebo tam neco spatne sedi.. treba, netusim.. :/
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: včera se ke mě dostal mi2s na výměnu dotyku, tak se podívám jak to tam vypadá v místě tý kamery
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    F89: typickej alibismus, jestli víš, jak na to (z minulejch pokusů) tak to rozeber a uvidíš, pokud tam servis dal plombu, tak dojdi tam a ať to před tebou rozloží znova - pokud tam je uvolněná část/šroubek apod, jak píše Mikrom, tak to bude vidět...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: těžko říct, musí se to rozebrat a vidět. Normálně bych jim to tam přines, že tam ten flek před výměnou foťáku nebyl.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: myslim, ze to muze byt zpusobenou spatnou montazi. at uz nejakym Tvym pokusem, nebo servisakovym. stacil treba nejaky zapadly sroubek, a nekdo se to snazil secvaknout a kdyz to neslo, tak sroubek vyklepal, zacvaknout to slo, ale displej uz je poskozen.. to se muze klidne stat.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: Jo, to je přesně ono. Akorát já to mám víc kruhové...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: něco vevnitř nesedí a tlačí na displej zevnitř.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: tohle mi udělali s tabletem lenovo, když jsem ho dával do servisu kvůli opravě tlačítka - taky od té doby mám v jednom místě namodralý flek na displeji, který je vidět nejvíc na bílém pozadí. Podle mne evidentně něco v servisu, asi jak to tam rvali zpátky, čert ví. Řekl bych, že to bude nějaký tlak na displej. Kryt za to asi nemůže.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    F89: kryty z czc mám taky, nepraskaj a sedí (u mě) výborně
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    TURF: já taky nikam jinam nejezdím :D
    TURF
    TURF --- ---
    GLACIER: podle vseho bude bilej a nebude lte ti pobezi jen v praze :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Tak jsem si včera koupil Mi4 fdd-lte 64gb. Jsem zvědavý jak to bude fungovat :)
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    BOBULIX: delo se mi to taky asi verzi zpatky uz vypinani funguje, jedu na aktualni romce z patku
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    Tak děkuji všem, nakonec to vyřešila manuální aktualizace telefonu. Potom už vše chodí jak má a můj "velký problém prvního světa" je vyřešen :)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Divná věc ve v6. V nastavení notifikací mi nejde vypnout u žádné aplikace notifikace v roletce. Vypnu to, vrátim se a je to tam znova. Někdo zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam