• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    E2E4: nz, koukam, že tři dny uváděj jako real i v recenzích, ta baterie je 3 050 mAh. not bad. a kvalitní foťák, to asi platí pro Xiaomi obecně. to sklo je asi milimetr tenký. Prostě lepší folie. jojo, je třeba dokoupit, citlivost dotykovky se aplikací nijak neomezí. http://m.youtube.com/watch?v=DzVosH3M1To
    a kromě toho bych si asi pořídil MiKey ať ti do zdířky na jacka nepadá bordel. občas to k tomu dávají jako gift. kdyby ses nějak rozhodl, klidně se ještě zeptej.. Nevim co bych ještě.. běžim na MIUI-4.10.24
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSILOCYBER: Diky.. Co je to tvrzene sklo? To si koupis extra bo co?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    E2E4: mam mi3, "jen" s 3G, neni to tak velky.. mam trochu drobnější ruce a velikost mi přijde ideální. s evropským LTE si nejsem jistej, ale mám pocit, že to chystali a ja byl linej čekat. projeď verze co nabizej na ibuygou. kouknul bych tam, ale jsem nemocnej a fakt se mi teď nechce nic hledat, srry. vydz baterie je dva az tři dny při méně frekventovaný užívaní. nic nepadá, běží fakt slušně. tvrzené sklo od Nillkinu téměř povinností. už 2* zachránilo displej při pádu na zámkovku & kachle :D tomu se prostě nevyhneš pokud jseš jelito jako já. nicméně žádnej problém, nic nevrže pevný jak bejk. jeste mam hliníkovej obal kterém těsně obepiná tělo zezadu, měl by i chladit. zevnitř tenká semišová plocha. Redmi Note je oproti tomu pádlo, kupoval jsem to známý. tohle je tak na hranici a působí dobře navenek. Akorát je mi záhadou, co bude až bude potřeba vyměnit baterii, čemuž zatím nic nenasvědčuje, ale údajně se nedá dovnitř dostat. taky mrkni na YouTube na nějaký recenze. Jasný že ho budu chválit vid, ale neměnil bych. ... Vlastně měnil, za Mi Note asi jo :P
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    E2E4: samotnej mobil stoji treba 375 dolaru, 20 postovne a kdyz nechces riskovat celniky, tak 5% navic. da se to za 10k. v cechach je to kolem 13k
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JULIAN: Hm jenze mi4 je v cechach za desitku, to uz mi prijde moc..
    Na kolik te to vyslo z ciny a odkud jsi kupoval?
    Co vydrz baterie?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    E2E4: pokud nechces padlo, tak mi2s. mi3 uz je docela velky, to uz muzes rovnou mi4, ktery je o kousicek mensi. a LTE z ciny neni s tema nasima moc kompatibilni, hlavne s tema ktere bys vyuzil.

    Jinak me doslo vcera Mi4 z ciny, prekvapive uz tam byla cz/sk verze, ktera se mi v pohode aktualizovala na posledni (5.1.9)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DYNK: Prehodnocuju. :) ono tezko dneska sehnat telefon kterej je zaroven modrerni (mi3) a zaroven neni padlo (a note uz o tolik vetsi padlo neni - nebo jo)?
    DYNK
    DYNK --- ---
    E2E4: jak jde dohromady Redmi Note s "nechci velky padlo"? :))
    PYRO
    PYRO --- ---
    mi3 pokud se nepltu nema LTE ne
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Resp., jak na to teď koukám, Redmi Note za 6 tis, nebo Mi 3 za 8 tis ?
    DYNK
    DYNK --- ---
    E2E4: nejmensi je mi2s.. a stoji ted na ibuygou $215
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Právě se mi definitivně rozbil stávající telefon a vím že můj další bude xiaomi.. Co byste doporučili? Nechci velký pádlo.. Funguje u MI3 LTE v ČR ?
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak nakonec pomohlo wipe all data + reset. Telefon prej bezi ted dobre, aplikace jdou spustit a ma to i signal.
    TWARR
    TWARR --- ---
    no jsou to kokoti, ze udelali to stejne co apple, tzn zruseni 32gb varianty a ponechani entry 16gb ...
    EAT_ME
    EAT_ME --- ---
    The most epic flagship phone of the year gets even better with the Mi Note Pro! It’s literally the best smartphone in the world to date.

    - Snapdragon 810 64 bit 8-core, Adreno 430 GPU
    - 5.7” 2K display (2560 x 1440 at 515 PPI)
    - 4GB LPDDR4 RAM, 64GB eMMC 5.0 Flash
    - LTE-CAT 9, up to 450Mbps download speeds
    EAT_ME
    EAT_ME --- ---


    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NINE_OF_NINE: nejdřív root pomocí VRoot, pak úprava jednoho souboru, aby mountoval úložiště obráceně (SD kartu jako SDCard0 a vnitřní úložiště jako SDCard1), kvůli velkým aplikacím, pak jsem na kartě vytvořil primární 5GB ext4 oddíl, a Link2SD pak na tenhle oddíl dává aplikace buď ručně nebo automaticky ;)
    DYNK
    DYNK --- ---
    RAINBOF: nezkousel jsem nic, protoze jsem ten telefon jeste nemel v ruce. Budu mit snad zitra. Udajne ale ani zadna apka nejde pustit, tak pochybuju, ze pujde nainstalovat. Dam vedet zitra, az uvidim jak se to chova doopravdy (ty soucasny informace jsou dost pochybny kvality, taky je mozny, ze tam je jen blbe dana sim a kapka vody na HOME tlacitku:))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DYNK: no zkoušel jsi tu appku na ověření ?
    DYNK
    DYNK --- ---
    MIKROM: to me napadlo jako prvni. Ale je to z ibuygou, tak to by mela byt zaruka pravosti, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam