• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    VITECH
    VITECH --- ---
    BUNDA: nabíjení - nabyl jsem včera v 15.30 na 95 %, stav teď cca 75 %.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: jasny, jen hlasim, kdyby se nekdo potykal s podobnym problemem ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: to je možné, dle MIUI fóra je tam bugů asi víc než dost. Při mém používání jsem zatím nenarazil na žádný co by mi pil krev.
    BT sluchátka nepoužívám a HotSpot jsem zapnul jednou takže také ne. Takže to ani nejsem schopen reprodukovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: slusny, tak sem asi objevil bug MIUI :/

kdyz sem zapnul na notifikacni liste informace o data usage, mam zapnuty bluetooth sluchatka a mam z mobilu hotspot do pracovniho notesu, tak se mi stava, ze mi cca kazdych pet minut spojeni spadne. Kdyz vypnu a zapnu HotSpot, hned to nabehne.
    Data Usage limit sem mel nastaveny na 30GB.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VITECH: jasně v pohodě a předem díky.
    VITECH
    VITECH --- ---
    BUNDA: mam to od vcera, dej mi pár dní ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: Nastavení - Správa SIM karty - Nastavit datový plán - Zobrazit spotřebu dat (v Další nastavení)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: tak sem nasel ze to umi Manage Shortcuts, muzes si Data Usage vytahnout primo jako ikonku na plochu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: já mám v notifikační liště vytaženou denní spotřebu a kolik je z limitu na měsíc.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, kde v MIUI uvidim data usage jinak nez kdyz musim vlezt do appky Security a tam kliknout na Data Usage a pak jeste pod tim kliknout na Data Usage Statistics? Neni na to nekde v settings menicko? nikde to nemuzu najit ...

myslim tohle

BUNDA
    BUNDA --- ---
    VITECH: já vím, že se to blbě porovnává, každý používáme mobil jinak, ale mohl bys to porovnat s předchozí romkou (teda pokud jsi měl global MIUI)? Já mám běžně výdrž 2,5 dne a něco přes 8 SOT při neustále zaplé wifi a datech a dvou SIM.
    VITECH
    VITECH --- ---
    BUNDA: vše bez problémů, LED jsem ještě nenastavoval.. jinak za mě rozhodně super.
    PUERH
    PUERH --- ---
    díky
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    PUERH: Kdekoli, je tam globální přímo od Xiaomi, z miuios už zaplatpanbuh nikdo romku nikam nedává
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VITECH: jak je na tom výdrž baterie? Funguje všechno? Fingerprint, foťák, barvy na notifikační led?
    Já zatím dal šanci MIUI a musím říct, že global 8.2.10 mě mile překvapila. Bohužel podle popisu aktualizací ty novější verze už tak povedený nejsou.
    VITECH
    VITECH --- ---
    od včera na Redmi Note 4 mam Lineage OS 14.1... to je parády. Bye bye MIUI...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PUERH: v czc dávají tu z miuios.cz
    QUIP
    QUIP --- ---
    PUERH: Ja ho kupoval na jare v Mironetu s triletou zarukou a ROMka byla oficialni Global MIUI 8
    Mobilní telefon - Xiaomi Redmi 4X 32GB CZ LTE Global černá / 5&qu | Mironet.cz
    https://www.mironet.cz/...e-global-cerna-5quot-oc-14ghz-3gb-32gb-13mp5mp-dualsim-android-6+dp321161/
    PUERH
    PUERH --- ---
    zdravím. kde koupit redmi 4x? jde mi o to, aby měl romku v cajku. někde jsem čet, že různí prodejci dávaj do telefonu různý romky. dík.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    QUIP: Adoptivní rodič už se rýsuje, ale pokud to neklapne, tak jsi v pořadí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam