Mám RedMi Note 4 Snapdragon s posledním MIUI 10.2 (stable 10.2.3.0 NCFMIXM, security patch level 2018-12-01), nevím jestli to bylo přítomné i dřív, ale stalo se mi teď když jsem byl na výletě v lese, kde byl na několika místech slabý až nulový signál, že po pár výpadcích už signál nenaskočil ani když jsem byl dávno za místem, kde by objektivně signál být neměl. Ani přepnutí do režimu letadlo a znovuzapnutí, ani manuální volba jen 2G, 3G, 4G 3G/4G atd i přes servisní menu, s tím nedokázaly nic udělat. Přitom ale v servisním menu "Network Mode" to při zobrazení "Mobile info refresh rate" Immediate nebo cokoli jiného údaje o nějakých sítítch a jejich síle ukazovalo, byť místy to teda podle MCC/MNC naznačovalo, že jde o jiné operátory než mám já T-Mobile. Když jsem ale telefon restartoval, tak se už T-mobilácké LTE chytlo i v místě, kde předtím to tvrdilo že signál není. Přišlo mi to divné a začal jsem tohle řešit až asi po hodině kdy mi přišlo nemožné že hodinu v kuse jsem v místě úplně bez signálu.Máte s tím někdo zkušenosti že se telefon po nějaké době bez signálu takhle divně zasekne, že se už nepřihlásí do sítě?