• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    E2E4
    E2E4 --- ---
    W3R: divny. mozna MMS (i prijem/checkovani?), mozna takovy ten posilovac WiFi (pouzivat data kdyz je WiFi pomale), mozna VoLTE..

    letmym googlenim se to opravdu deje.

    Data roaming and cellular data off, but still charged with data roaming - www.hardwarezone.com.sg
    https://forums.hardwarezone.com.sg/...-cellular-data-off-but-still-charged-data-roaming-5519417.html
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Koukam ze LineageOS 16 ma nove buildy i pro Redmi 4X, nezkousel nekdo?
    LineageOS Downloads
    https://download.lineageos.org/santoni
    QUIP
    QUIP --- ---
    W3R: Pokud by se mi telefon pripojoval na data i pri vypnutych datech, tak je to na reklamaci u prodejce / vyrobce toho telefonu.
    Uz jsem navstivil par zemi, kde by mi 1MB dat sezralo veskery kredit, co na SIMce byl a nikdy se to nestalo - navic "samo".
    W3R
    W3R --- ---
    E2E4, W3R: tak update: simka musela ven a resim s VF od priletu, bohuzel nedovedou rict kam se co pripojovalo, nicmene jejich stanovisko je ze se telefony bezne pripojujou i pres vypnuty data. Coz je teda haluz, nedava mi to smysl, a nikdy se mi nedelo, statistiky ukazujou 0b - ale asi tomu budu verit. Takze dle doporuceni vypinam roaming mimo EU.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    E2E4: V mallu, takže tam je zaručený aspoň nějaký přístup dle zákona. Reklamaci jsem odmítl převzít. Jednak jak píšeš - vše ok a jen kamera úplně mléčná. Sice už to bylo skoro na konci záruky, ale telefon jinak bez poškození (kromě symetrických škrábanců vzadu na krytu od držáku navigace). Druhak pak servis napsal, že telefon je prohnutý, což teda není pravda a navíc to nebylo ani uvedeno v protokolu při předání zboží do reklamace prodejci. Klidně si tam příště donesu třeba zednickou vodováhu :-D

    Jednou jsem tam v mallu vytřískal litr jako proplacení faktury od elektrikáře, který zapojoval troubu kde byl vadný popis a proto jsem jí vracel. Paralelně jsem to také řešil s výrobcem (vadný popis měl na svědomí on) a tam jsem získal to samé, takže úplnej trouba nejsem a na čoiku to klidně poženu. Jen mě sere bejt už druhej měsíc na starym záložním telefonu, tak asi koupím rovnou novej
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KORKMAZ: pokud jsi to kupoval tady tak odmitni reklamaci, je to vada výroby že se to v době životnosti zasere natolik že je kamera nepoužitelná, obzvlášť když jinde špína není, někde po stavbách apod jsi to netahal ne? budou telefon měsíc držet a pak ti to možná zase odmítnou, pak to můžeš řešit s ČOI pokud budeš chtít..
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj pouzivate tady nekdo veci xiaomi pro chytrou domacnost? chci koupit gateway a senzory na teplotu a vlhkost. Docetl jsem se na netu, ze veci koupene v eu distribuci se musi registrovat do eu a s ciny se musi registrovat jako region china a pak spolu obcas nekomunikuji. Kolegovi cinsky gateway prestal fungovatp o posledni aktualizci gateway, protoze to asi pozbalo, ze to nebezi v cine.
    Tak premyslim, ze to radsi vezmu vsechno tady u nas. jaky s tim mate zkusenosti vy? Díky
    Edit
    I kdyz ted koukam, ze treba tohle je taky cisnka verze jenom od prekupnika.
    Xiaomi Smart Home Gateway Alarm (2.generace) - Chytrá brána hub - XiaomiMarket.cz
    https://www.xiaomimarket.cz/xiaomi-smart-home-gateway-alarm--2-generace-chytra-brana-hub/
    jediny co jsem nasel je tenhle set pro EU, ale nechci ty ostatni senzory
    Xiaomi Mi Smart Sensor Set - Zabezpečovací systém | Alza.cz
    https://www.alza.cz/xiaomi-mi-smart-sensor-set-d5522523.htm#discussionPosts

    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    V praci nam pořídili jako sluzebni mobil redmi 7A, ma ale nejaky problem. Stále tam skáče černá obrazovka, zůstane vidět jen horní lista a systemove tlacitka, pak se to zase vrati, pak zcerna, pak treba ukaze zamykaci obrazovku a tak porad dokola. Udelat na nem neco je temer nemozne a chce to velmi pevne nervy. Nemate tuseni, jestli jde o nějakou hloupost, nebo jestli rovnou reklamovat?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Netušíte, jaké mají šaiolín telefony IP? Mě neuznali reklamaci na slepou selfí kameru kvůli zaprášení a přitom jinde pod displejem ani smítko. I vyčistit to odmítli, svině
    E2E4
    E2E4 --- ---
    W3R: divný.. vypnuty data by měly fungovat, já bych to ale spíš řešil zákazem roamingu..

    taky je možný že Vodafone v tom má bordel. reklamuj u nich.
    W3R
    W3R --- ---
    Jsem venku s Mix 2 na MIUI 10, žádnej root, samozřejmě vypnutý mobilni data, ale stejně už mi Vodafone za asijský roamingovy data naúčtoval raketu. Všechny appky v statistice včera/dnes 0b. Nějaký nápad prosím co jsem nepochopil? Nejsem fuč poprvé a nikdy jsem neměl problém, jen teď s tímhle telefonem. Nechci mít do návratu do ČR telefon v leteckým režimu, pokud se něco i přes vypnutý data připojuje (nechapu?)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mají ty současný telefony Xiaomi to ofiko opičí sklo nebo jen nějaký noname vlastní tvrzený?
    TAP
    TAP --- ---
    BRKODLAK: bohužel na tohle je nějakej ekvalizér krátkej :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TAP: zkousels to prohnat ekvalizerem?
    TAP
    TAP --- ---
    BRKODLAK: mám ty černý redmi buds, za pětikilo, coby mý první BT špunty, good enough. nejsem žádnej bass maniak, ale ty spodky tomu trochu chybí, na to že jsou to ineary
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Netusite, jak hrajou ty bezdratovy sluchatka od xiaomi?
    E42
    E42 --- ---
    QUIP: Dávno ne. Bait and switch, odstranili to už před lety. Že prý to víc nefungovalo než fungovalo.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BRKODLAK: ke dvojce jsem porizoval (myslim na mistni doporuceni) Tools & Mi Band. Hlavne kvuli lepsim moznostem nastaveni a zobrazeni notifikaci. Navic to umi treba pravidelne mereni tepu, coz tehdy oficialni appka neumela. A od te doby to spokojene pouzivam i s trojkou a ted nove se ctyrkou.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools
    QUIP
    QUIP --- ---
    E2E4: to myslim dela primo Mi Fit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam