• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BUNDA: Právě jsem se nějakého návodu moc nedogooglila. A náramek jsem restartovat zkoušela. :/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    AKI_NO8: podle mého se to nastavovalo přesně tak jak to máš nastavené. Teď to v menu nemám, protože mám aktuálně už jen ty Bip a ty to mají v nastavení hodinek přímo u aktivity Heartrate alert! a pak už jen hodnoty a OK. Zkusil bych restart náramku a pak prohledat fóra, když to nepomůže.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BUNDA: A nevíš, kde bych to mohla zapnout? Přece jenom ráda bych to využila na tom co mám (obzvláště když vím, že to fungovalo), než kupovat něco jiného. :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    AKI_NO8: to brnění při překročení (i v průběhu fyzické aktivity) jsem používal už na MiBand 2. Teď už mám Bip a tam se to nastavuje přímo v hodinkách nikoliv v apce MiFit.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    WOJTISHEK: To právě nevím. Ale když tohle nastavení vypnu, tak nastavení "Hodnota upozornění" se vypne taky. Nebo aspoň zešedne a nemůžu jí rozkliknout, tak předpokládám, že je vypnutá. Nevím potom, jak bych navolila onu hranici upozornění.

    Nicméně mám pocit, že na začátku mi náramek dával právě vědět, že jsem překročila (ideální ?) tepovou frekvenci. Teď už ho ale nemůžu bohužel donutit a nevím, jak toho právě dosáhnout.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    AKI_NO8: u upozornění na tep je psáno "Při dosažení varovné hodnoty a žádné zřejmé aktivitě během posledních 10 minut náramek zavibruje."

    Nebude to tím?
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Ahoj. Potřebovala bych poradit s Xiaomi Band 4.
    Nevím jak zapnout na nárámku notifikaci, že jsem překročila zvolený srdeční tep. MiFit aplikaci jdu na profil -> MiBand4 -> Měření srdečního tepu
    A tam mám nasteveno
    Způsob měření - Automatické měření srdečního tepu a spánkový asistent
    Frekvence měření - 1 minuta
    Detekce Aktivity - Ano
    Upozornění na tep - Ano
    Hodnota upozornění - (nastavila jsem).

    Nicméně i když dám třeba 100 tepů za minutu, což při cvičení hravě překročím, stejně mě náramek neupozorní.
    Nevěděl by někdo, kde může být chyba?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KOZLIKK: Jo, uz jsem dostala doporuceni v druhym klubu a na t-mobile urvala jeste i 128gb verzi :) Dikes!
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MATHEA: co Mi9 SE?

    Xiaomi Mi 9SE, 6GB/64GB, černá + 500Kč voucher na | CZC.cz
    https://www.czc.cz/xiaomi-mi-9se-6gb-64gb-cerna/259279/produkt
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Mam dlouho Redmi 4x a potrebuju za nej nahradu, MIUI mi vyhovuje (nicmene uz sem smirena i se zmenou), ale vsechny telefony jsou vetsi a vetsi, ne jen u Xiaomi, nebo jsou to HW mrdky. Cena do 8k, poradili byste neco, co jsem mohla pri patrani prehlidnout a je to max stejne velky jako 4x? Kdyby byl mensi, zlobit se nebudu, ale to uz je jen zbozny prani.
    Min. 4gb ram, 64gb rom, slusnej displej..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX: vsude stejny prave.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: co jiny prohlizec? V chrome mi ten web jede
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Chlapi snazim se z darovaneho telefonu udelat test telefon pro vyvoj, problem ale je, ze mi nejde odemknout je to MI2S. odkazuje me to sem http://en.miui.com/unlock/ ale to proste nebeha presmeruje me to na uvodni stranku at ma ucet nebo ne.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KORKMAZ: ja mel kratkou chvili jako nahradni telefon nejakej starsi winphone. nějaká lumia 720 nebo nejak tak a tam slo videt ze je ta optika taky jinde, ale jako za dobrýho svetla delaj ty dva objektivy redmi 8 nádherny snimky. kamosi maji tu ctyrcockovou note 8t a to je teda jeste dal, obzvlast ty slowmo videa, to je hodne okulahodici zalezitost
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BRKODLAK: Sice OT, ale nakonec jsem koupil Motorola One Vision a fotky teda o parsek lepší než jakýkoli šaolín v podobné cenové kategorii co jsem kdy měl v ruce.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Provozujete nekdo mi home pres chinske servery? Nevite jak koupit cloud storage vip u kamery, abych mel aktivni rozpoznavani obliceje? Nabizi to platbu jen pres wechat, alipay a mipay. Ani jedno nejde rozchodit mimo Chinu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FLUFFY: souhlas, redmi 4x a 8 ma fotky o sto procent jinde.
    akorát nemůžu prijit na to, jak zapnout panorama...
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    KORKMAZ: Note 4/4X foti otresne, teda - venku na slunicku to udela nejaky obrazek ktery dejme tomu - ale porad zadny zazrak (barvy, dynamika...) - porad je to "obrazek z mobilu", ne fotka. A indoor je uplne v pr...

    Pro srovnani - stejne misto, stejne svetlo (obyvak s 40W LED osvetlenim) : http://peklo.biz/xiaomicompare.jpg

    Jo je to sice Note 8 Pro, ale nemyslim ze od toho bude 8T nejak hodne daleko, U 8Pro je jen zbytecnych 64Mpix, z kterych se sklada zbytecnych 16Mx vysledek - 8T dela 12Mpix ze 48. Osobne jsem spokojeny, da se tomu rict "fotka" na rozdil od nejakych "barevnych obrazku" ze 4X.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    FLUFFY: Note 4 fotí ve dne celkem ok, v noci pak šeredně. Nicméně 8T fotí v noci o trochu méně bídně a ve dne ty foťáky dělají dohromady děsnej eintopf. Děti mi to vždycky zesvětlá a děsně natáhne - vypadají jak albínský platýzi.
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    KORKMAZ: tomu se mi moc verit nechce, Note 4 jsem mel dost dlouho - foti fakt bidne (jinak supr telefon, jen fotak tragicky). Ted mam Note 8 Pro - a je to nebe a dudy. Uz u Note 6 je sakra znat ze je to jinde.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PRUSATKO: Tak musím říct, že to 8T fotí skoro stejně jako můj starý Note 4. Takže spíš zklamání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam