PSYSBEE: Ahoj, v mym okoli to je rozsireny dost. Ja mam Redmi 8 4/64, který se da do čtyřky poridit, kdyz trochu zabrouzdas na heurece, ja dával myslim 3.7. Fotky to dela skvely, jednak to ma dva zadni objektivy a taky umelou inteligenci, která vyhodnocuje nejlepsi mod. Co mě mrzí je absence panoramatickeho modu, coz se da resit jinou appkou, ja ale zatim nenasel zadnou, ktera by byla tak pohodlna jako klasickej fotoaparát (zkusil jsem i google fotoaparát a ten nejde po instalaci spustit, open camera je zase dost uzivatelsky slozita a prestoze jsem dokazal mod panorama zapnout, panorama se mi tím vyfotit nepodarilo) pokud by tu nekdo mel tip na nejakou dalsi, rad vyzkousim). Další minus oproti vyssim osmickam je video - neumí tolik snimku za sekundu, neudela ti ani takový to efektni zpomaleni zaberu, co vyssi osmicky jo.
Manzelce jsem koupil tu nejvyssi verzi, coz je myslim redmi note 8 pro 6/128, je to sice nad tvuj limit, ale je to hodne dobrej telefon, a ja doteď lituju, ze jsem si ho nekoupil taky. Ctyri objektivy, takze fotky a videa jsou fakt neco. amoled displej, poradny vnitrni uloziste, NFC, který moje osmicka taky nema, dokonce se mi na tom PRO lip pise. Jinak dva kamosi maji radu mezi temahle dvěma, coz je myslim redmi note 8, ktery se dela v ruznych variantach ram/kapacita, ale ma to ctyri objektivy, takze to foti jako to pro. Zvlastni je použití baterie. Moje osmicka ma 5000mAh, note ma 4000 a note pro 4500.