• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    QUIP
    QUIP --- ---
    Docela me zaujaly Amazfit Neo
    https://www.aliexpress.com/item/1005001337681085.html?
    3 (ne)známé produkty Xiaomi: chytré hodinky, zvlhčovač a čistička vzduchu
    https://xm.cz/blog/3-nezname-produkty-xiaomi-chytre-hodinky-zvlhcovac-a-cisticka-vzduchu/

    Zatim je to jen presale a nikde jsem nevidel fotku realneho produktu, jenom rendery z oficialnich podkladu.
    Pokud byste na realne fotky (recenzi) nekdo narazil, tak budu rad za info.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: byl sem donucen k upgrade BIP na BIP S :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SIBERIAN: to sice ano, ale nikoliv s BIP S :(
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    BUNDA: mi fit funguje dál... když se podíváš na seznam aplikací huami, tak vidíš že tam figurují dvě společnosti. Jedna je Huami INC. a druhá je Anhui Huami inforation technology. sou to dvě firmy- si myslím... takže no, zvrhlost pane je to
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SIBERIAN: Hlavně ta appka Zepp/Amazfit mi pije krev. MiFit celkem fungoval, ale zde je mix češtiny a angličtiny, na hlavní stránce se zobrazují jiné údaje (hodnoty) než v detailní stránce prostě neodladěnej čínskej paskvil :(
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Přátelé, rád bych koupil na jednom místě tvrzená skla na amazfit verge, redmi 8 a redmi note 8 pro, aliexpress ne, chci to rychle. Doporucite eshop/obchod?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    ach bože.....Nevím kde svět androida tohle bere ale trochu si to cucá z prstu. Huami zavádí novou řadu Zepp k jejich řadě Amazfit (prostě škodovka krom řady Fábia a ruzných motorizací vychází nově s řadou Octavia). Aspoň takhle sem to pochopil od Alexe co by zástupce Huami, který je žije vedle v Rajchu. Doslova píše:" and integrate two brand into one app" ...." so we changed amazfit name into zepp app" první hodinky z řady ZEPP budou představeny brzo. (Je tajemný jak hrad v Karpatech). Jestli to spojí i s těma chytrejma zařízeníma na golf, fotbal....tak to bude až krok xyz. Zatím je to všechno rozdělené (ono se to stejně neprodává :D ). Nejdřív budou nové řady hodinek. :) Co je trochu divočina je, že Zepp tahá infromace z Mi Fitu. Takže nějak nerozumím te politice. ale co už..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    taky se vam po aktualizaci na android deset změnila appka amazfit na zepp?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Co já bych dal za RGB diodu, co mělo už první Hongmi nebo třeba Redmi 4A
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    SWIST: mi band pořídiš 3tí generace jetý za 200 a na alze voňku za 500czk. Potom můžeš hlavně vypnout i ty (pro mě zas*rané) vibrace. Můj telefon je zásadně potichu
    Dioda je všeobecný fail. Ale nedávají ji tam právě proto, že už většina má nějaký smart náramek
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim. Redmi 8, jak řešíte absenci notifikační diody? Kupoval jsem ho teď docela narychlo, šel jsem hlavně po rozměrech, kapacitě a ceně, to že nebude mít notifikační diodu jsem nečekal a docela mě to štve. Mám stále vypnuté zvuky a vibrace nejsou vždy slyšet.
    Co jsem se díval, tak jsou aplikace, které rozblikají blesk, ale to pouze po určitou dobu - 30 záblesků?
    Jako ano, je to důvod k pořízení si nějakého náramku nebo hodinek, ale...
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    SALVATOR:
    1- formát telefonu. (ujisti se, že znáš heslo do sveho google učtu a Xiaomi učtu, jeslti je založený).
    2- zkus simky v mobilu přehodit - do první pozice hoď sim z druhé a sim z druhé zase do první. Uvidíš kdo se ti na co dovolá ( jde o to najít, jestli to děla simslot - ikdyž o tom pochybuju, to by spíš vypadával signal). Tak mě tak napadá, zkus na simce zapnout PIN kod. Pokud budou výpadky, telefon po tobě bude chtít zadání onoho PINu:)

    3- pokud ani jedna z možností nezabere, podívej se s mobilem k panu doktorovi
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    přišla mi dnes aktualizace s android 10, ale miui porad 11, je to ok?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ahoj všem, potřeboval bych se poradit. Mám Redmi Note 4 a jako druhou simku mám pracovní. poměrně často se mi stává, že se mi na ní lidi nemůžou dovolat, i když zrovna s nikým netelefonuju. NEvíte někdo, v čem může bejt problém a co s tím?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Ohledně aktualizací na miui12 bych byl radši obezřetný. Osobně to budu cpát do telefonu až co vyjde první update toho systému
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    Ahoj, mohla bych prosím pár dotazů na majitele hodinek Amazfit GTS
    1) jak dlouho vám po spuštění aktivity trvá, než se chytne GPS? Mně na volném prostranství cca 2-3 minuty. Když jsem měla předchůdce Amazfit BIM bylo to vždy rychlejší, max do minuty.
    2) v aplikaci Amazfit (pro android) se v Nastavení počasí zadává město, pro které je pak na hodinkách zobrazena předpověď počasí. Město v nastavení aplikace umožňuje najít automaticky (asi dle polohy, např Prahu, když tam zrovna jsem). Jenže když jsem v Praze a pak odjedu do Hradce, tak v Hradci mi hodinky ukazuji stále předpověď pro Prahu, prostě se automaticky "nepřeladí" a je nutné lokaci ručně přenastavit v aplikaci. Nevíte jak to zautomatizovat? Mám pocit, že BIM se právě lokalizovaly automaticky.
    3) vypozorovala jsem, že mi hodinky počítají cca o 10-20 procent kroků méně než v reálu urazím (počítám si je v hlavě třeba do stovky a pak srovnám s hodinkama), je to docela velká odchylka, máte to podobně?

    Hodinky mám týden, firmware je aktualizovaný tak jako aplikace Amazfit. Mám ještě týden na vrácení, tak přemýšlím jestli si je nechat..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Když to tak čtu tak zlatej cistej Android One ..

    PSYSBEE: jen se ještě vrátím k postřehu k fotáku k Redmi 8, co sme minulý měsíc koupili přítelkyni - fotky s dostatkem světla - tj. venku - umí pěkný, včetně kontur a barevnýho podání.. Uvnitř za snížené světelnosti ovšem de kvalita rapidně dolu a barvy se stávají decentně vyblitými.. Jako nestěžuju si, ale upřímě čekal jsem víc..

    Každopádně Redmi 8 je minulost, současnost patří Redmi 9 - https://www.svetandroida.cz/xiaomi-redmi-9-oficialne-predstaveni/
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Všimla jsem si problémů co bych chtěla vyřešit.
    Když píšu do nějaké aplikace v telefonu - je aktivovaná klávesnice - a nechám tak telefon ležet s tím, že se zamkne, mám potom velký problém zadat PIN pro odemknutí telefonu, protože jakoby píšu do klávesnice za zamčenou obrazovkou a obrazovka pro PIN nebere co mačkám na ní. Telefon je Redmi 4X s Android 7 a verzí MIUI 11.0.2
    Je najěké řešení ?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Taky počkám a budu instalovat na sve 8T až opravnou verzi. Teda až vyjde vubec 12tka :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam