Ahoj, mohla bych prosím pár dotazů na majitele hodinek Amazfit GTS
1) jak dlouho vám po spuštění aktivity trvá, než se chytne GPS? Mně na volném prostranství cca 2-3 minuty. Když jsem měla předchůdce Amazfit BIM bylo to vždy rychlejší, max do minuty.
2) v aplikaci Amazfit (pro android) se v Nastavení počasí zadává město, pro které je pak na hodinkách zobrazena předpověď počasí. Město v nastavení aplikace umožňuje najít automaticky (asi dle polohy, např Prahu, když tam zrovna jsem). Jenže když jsem v Praze a pak odjedu do Hradce, tak v Hradci mi hodinky ukazuji stále předpověď pro Prahu, prostě se automaticky "nepřeladí" a je nutné lokaci ručně přenastavit v aplikaci. Nevíte jak to zautomatizovat? Mám pocit, že BIM se právě lokalizovaly automaticky.
3) vypozorovala jsem, že mi hodinky počítají cca o 10-20 procent kroků méně než v reálu urazím (počítám si je v hlavě třeba do stovky a pak srovnám s hodinkama), je to docela velká odchylka, máte to podobně?
Hodinky mám týden, firmware je aktualizovaný tak jako aplikace Amazfit. Mám ještě týden na vrácení, tak přemýšlím jestli si je nechat..