• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    HARPER
    HARPER --- ---
    tak porizeno s flip pouzdrem s pruhlednym flipem, zena spoko, na me te to moc velke padlo
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HARPER: To samé na electroworldu.

Já dycky kupuju silikonové pružné pouzdro (na Ali) a to vydrží dost, plus pak i tvrzené krycí sklo.
    HARPER
    HARPER --- ---
    dik, vezmu ho, tip na nejaky odolnejsi obal na nej? vetsina mobilu ji umre na rozflakani :/
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    HARPER: ano
    HARPER
    HARPER --- ---
    redmi 9 je ted u czc v akci pro bleskmobil za 2590,-... zene umrela jeji x4, bude tohle dobra nahrada?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CHEWBACCA: Tak to zkopirovali iwatch, tam je to uplne stejny, brusle jenom na cas
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    narazil sem na prvni zadrhel u Mi Watch. je sice krasne ze maji na vyber meteni 117 sportovnich aktivit od rybateni pres serm po tanceni v parku nebo balet, ale ze netrackuji ujetou vzdalenost pri vyberu aktivity koleckove brusle, to me trosku rozesmutnelo dnes
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Tak to jsem nějak nedal.
    :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: ale ja nemluvim o apce ale o hodinkach, zepp jsem používal už predtim, hodinky jsou ted naprosto čistý, žádný moje data, zadny apky, zadnej amazmod. a nejak se mi nedaří do nich zase ten amazmod dostat. nechapu.
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Nevím úplně přesně jak je to dlouho, ale je nahrazen apkou Zepp. Zkus ji stáhnout a přihlásit se jako do Amazfitu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    par mesicu jsem kvuli absenci reminku nepouzival amazfit. dnes po zapnutí se ukázalo, ze vsechny data jsou fuc, uplne. to je normální?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KORKMAZ: a jestli teda myslis X Mi Watch
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KORKMAZ: umi. dnes jsem je koupil a hned prvni aktivitu mi to automaticky exportlo na stravu. jestli myslis tim exportem toto.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zdravim. vlastni tu nekdo xiaomi Mi watch?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    RADDINO: Jsem někde četl, že nedávno vyšel update a ta data se otevřela pro aplikace třetích stran.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    KORKMAZ: https://www.youtube.com/watch?v=DgNSMOjQe8U podle videa (2:40) to neumí, ale sám hodinky nemám.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Uvažuju nad hodinkama tak za 3k. Líbí se mi Xiami watch, ale nedaří se mi zjistit, zda už umí export dat na stravu. Nemá někdo? Díky
    PYRO
    PYRO --- ---
    IXTREMIST: a v nastavení to jde vypnout. Klíčové slovo vzhled ovladačů
    PYRO
    PYRO --- ---
    IXTREMIST: swipe na levé úplně obrazovky - notifikace
    Na prave půlce nastavení

Chvíli jsem si zvykal ale vlastně dobrý
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    nejnovější aktualizace MIUI. Kterýho blba proboha napadlo dát notifikace na vedlejší screen, aby člověk musel vždycky udělat jeden swipe navíc, kdykoli je chce vidět??? velký špatný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam