• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Anketa TOP 2013 (říjen-prosinec)

Takže jak jsem slíbila. Tady je seznam top errorů (více jak 20 lajků, další byly hluboko pod):
    CASTROL: 25
    TEREZZ_: 24
    TEREZZ_: 23
    ANTICLOVEK: 21

Všem vítězům = zmatkářům gratuluji.
    Trošku trapně vyhrál můj syn.
    ale není důležité vyhrát, anóbrž přispívat. Takže se těším na vaše další příspěvky v roce 2014
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Mozkový error mého 3-letého Bernarda: už několik týdnů mi u jednoho konkrétního domu stále dokola oznamoval: "tady hlídá Monika". Monika je tátova přítelkyně, která někdy hlídá Bernarda. Ale co/koho hlídá v tomhle úplně cizím baráku?? Nikdy o tom nemluvila, nikoho tam neznáme...vždycky jsem se jí zapomněla dodatečně zeptat.
    Ovšem dneska jsem se domákla, že by mi asi stejně neuměla odpovědět. Bernard se totiž postavil před úplně jinej barák k brance před charakteristickou psí cedulku a zahalekal: "a kdo hlídá tady?" Detektivně rekonstruuji, že Bernard asi potřeboval vědět, co je na té cedulce se psem napsáno. a Monika mu ochotně přečetla: "Tady hlídám já"...
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    "Dobrý den, paní xy, to je skvělé, že voláte. Zrovna jsem myslela na to, že s Vámi potřebuju mluvit ... ehm ... no ... takže ... akorát, že si zaboha nemůžu vzpomenout, o čem."
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    pridem do galanterky po knofliky, pretoze mi rano jeden odpadol zo saka, aby som zistila, ze nahradne mam este stale v pytlicku na cedulce a nosim ich uz tyzden so sebou. pani sa divila...
    a az v metre som zistila, ze som mala ist tramvajou.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    v rádiu slyšim: "rychlé čtení syslím způsobem...", hm, to si to jako přečtu do zásoby a pak to mozek zpracuje?
    jo ahá, svislým způsobem, tak to jó.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    LUCYA: no měla jsem to podobně. zírala jsem několik minut na obrazovku se sledovanými kluby furt dokola a říkala jsem si: "ty jsi tak blbá, že už ani nepřečteš název klubu"
    HOTREPA
    HOTREPA --- ---
    me se stalo,ze misto liga mistru jsem rekla miga listru:D a v hospode ke knedlikum uz nandavala file misto syru tvaroh apod.hovadiny:))
    REQUIEM
    REQUIEM --- ---
    Pospíchám v Berouně na autobus, ještě trochu kyselý ze včerejšího večera, po cestě vlítnu do potravin že si koupím cigarety a na asijského prodavače spustím: Dobrý den, obyčejný do Prahy prosím !
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    já měla error s tím zaniklým klubem. neměla jsem ho ve sledovaných, ale věděla jsem, že tu někde byl. Bohužel veškeré možné hledání naprosto selhalo, nikde nic. Historie nic, fulltext nic, seznam klubů nic, i v mých starých příspěvcích nic. Nakonec jsem uvěřila, že se mi to zdálo a žádný takový klub tu nikdy nebyl.)
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    Jsem se jednou pochválil jednomu kámošovi, jak jsem byl na super túře ve slovenskejch horách.
    - Byli jsme tam spolu :D
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Dneska jsem opakovaně a naprosto neúspěšně vytáčela dlouhé, německé telefonní číslo na kalkulačce.
    SARCICA
    SARCICA --- ---
    Právě jsem zamíchala polívku štětkou na nádobí :OOO
    YELLENKA
    YELLENKA --- ---
    To je velká škoda, že ten klub vč. příspěvků už není. Díky tedy za nový. Přidám svůj error s errorem :) O víkendu jsem byla s kolegyní v čajovně a říkám jí: prosím, můžeš ohřát ty palačinky? nerozuměla mi, ptala se, co jsem říkala, tak povídám: no ohřej je, dej je do mrazáku! pak jsem se zarazila a řikám: teda do lednice! pak se kolegyně začala smát a mně došlo, co melu za kraviny
    STF
    STF --- ---
    telefonoval jsem onehdy s kamarádem, až jsem mu oznáil něco v tom smyslu že budu muset končit, protože mám problém, že nemůžu v autě najít mobil ..
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    Dnes jsem šla se sluchátkama v uších a slunečními brýlemi na očích. Potkala jsem známého a když jsem s ním chtěla začít mluvit, tak jsem si místo vyndání sluchátek dala brýle na hlavu a nedokázala jsem pochopit, proč ho pořád neslyšim. Ještě horší na tom je, že jsem za půl hodiny potkala dalšího a udělala jsem to samé.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Sluchátko na uchu jsem si držela i několik minut po dokoukání krátkého němého dokumentu
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Obnovení klubu mozkových errorů je velmi chvályhodné a přeji tomuto klubu opět vysokou sledovanost!

A ať to není jen tak OT, zmíním zde situaci, která se mi stala před pár týdny. Měl jsem pracovní víkend, a to znamená, že začínáme v 9:00 a v práci máme být pochopitelně chvíli před. Cesta mi autem trvá cca. dvacet minut. Ráno se probudím, mrknu na mobil a s hrůzou vyskočím, neboť ten ukazuje 8:15, což je taktak na stihnutí, umýt se, zuby, oblíknout...znáte to. Nezbývá čas na kafčo, na jogurt, na nic... Všechno v letu, během toho asi tak patnácteré prokletí idiotských smatphounů, rozespalá, leč urychlená jízda přes město. Přijíždím k práci, na hodinách v autě registruji dvacet minut do celé a v tu chvíli mi začne v kapse zvonit mobil.. Volá někdo? Nikoli... Je to budík a já teprve teď zjišťuji, že není 8:40, ale 7:40...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ó ano, nikdo jsme se na výzvu nepřihlásili o jeho správu, tudíž ho majitelka smázla. Matně si něco vybavuju, ale netušila jsem, že situace je tak vážná.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    CASTROL: a vi se, jaky error zpusobil smazani puvodniho klubu?)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Ráda bych tady pokračovala ve stejném stylu, jako byla minulá diskuze: přidávat naše mozkové errory a poklesky. Stručné reakce a komentáře povoleny, ale větší úlety smáznu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam