• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    pritel neni dnes vecer doma, tak jsem se rozhodla, ze udelam dobrej skutek a vyperu pradlo. kdyz se mi po delsi dobe podarilo prijit na to, jak se ovlada pracka a zapnout ji, tak jsem si uvedomila, ze jsem do ni nenalila prasek ani avivaz. ok, pracku jsem vypnula, pripravky dolila a zase zapnula. :) no a asi po deseti minutach, kdy jsem zacala mit pocit z dobre vykonane prace, mi doslo, ze jsem tam nahazela obleceni bez jakyhokoli ohledu na material a barvy. hm, jsem zvedava, co z toho vzejde. :)
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    Právě jsem si nalakovala vlasy deodorantem... Aspoň se mi neopotí kořínky.
    MARI
    MARI --- ---
    tak dneska jsem po příchodu z práce asi čtvrt hodiny hledala svůj telefon po všech kapsách a kabelkách, vzpomínala, kde jsem ho viděla naposledy (v mhd cestou domů) a už pomalu začínala brečet, že mi ho někdo v tramvaji ukrad... pak jdu do ložnice a co myslíte, že leží na stole? telefon a absolutně nemám ponětí, kdo a kdy ho tam dal. (samozřejmě, že já a asi hned po příchodu, ale nevím o tom – taaaaaaaaaaaaaaaaaaakovej šutr ze srdce mi spad'.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    vždycky VŽDYCKY si po sobě přečtěte, co píšete...právě jsem okomentovala známýho běh (34km za 3 hod) na FB: "to ti tedy závidím. Ale, kdybych měla ty 3 hodiny volnýho času, tak ti určitě dám taky!"...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    včera jsem při výstupu z metra očekávala, nevimproč, schod...takže když se otevřely dveře, udělala jsem takový delší krok jakoby dolů a tím pádem jsem z vagonu vypadla jak pytel brambor
    MARI
    MARI --- ---
    v práci mám dva monitory, doma jen jeden... tak si doma upravuju fotku ve photoshopu a říkám si, že by bylo fajn pustit si nějaké video a po očku na něj koukat na druhém monitoru. no tak automaticky chytám okno prohlížeče (že si pustím něco na youtube), posouvám mimo okraj obrazovky a divím se, že se za okrajem monitoru nic neobjevuje (jakože neleze ven a nevisí ve vzduchu).
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    antistatických dětí?
    jo autistických...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALAGAESIE: dneska píšu někomu: "Ty jo, zamrzly Niagarské vodopády" a odpověď: "Cože? V Africe mrzne?" Stačila malá nepozornost při čtení :)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Četl jsem: "Zemřely Niagarské vodopády ..." Aha ... ne. Jen zamrzly.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Právě jsem kočce umyla mističky, do jedné jsem nalila čistou vodu a ... do té samé nasypala granule ...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Kupuju si mraženou zeleninu. Koukám na složení a dost se leknu, když narazím na složku "mrtvá kočka". Oklepu se. Podívám se znovu - aha - je to slovensky, "mrkvová kocka"...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Anketa TOP 2013 (říjen-prosinec)

Takže jak jsem slíbila. Tady je seznam top errorů (více jak 20 lajků, další byly hluboko pod):
    CASTROL: 25
    TEREZZ_: 24
    TEREZZ_: 23
    ANTICLOVEK: 21

Všem vítězům = zmatkářům gratuluji.
    Trošku trapně vyhrál můj syn.
    ale není důležité vyhrát, anóbrž přispívat. Takže se těším na vaše další příspěvky v roce 2014
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Jsem si odstavila hrnec s rýží mimo plotnu, dala vařit další část oběda a v záchvatu umývání nádobí si do rýže napustila vodu i s jarem, ať se ta rýže odmočí... No.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Vážení, podle ankety ohledně volby Mozkového erroru roku to 6 lidí chce a dalším 7 je to jedno. vyloženě odpůrce to nemá :)

Díky zvednutým palcům probíhá hlasování v podstatě permanentně (při vzniku původního fóra se ještě palce nezvedaly)...takže nechám čas do neděle 5.1. (včetně) pro ty, co jinak palce nezvedají, aby si lajkli, co se jim líbí. Pak vyvěsím hitparádu za konec roku 2013.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Koukám, že bez zastrčení ipodu do druhého konce kabelu se mi ten novotou se lesknoucí bazmek prostě nenabije ...
    IRISWILLOW
    IRISWILLOW --- ---
    Trochu z jiného soudku, ale pořád mozkový error. Před pár dny jsem omdlela a když jsem přicházela zpět k sobě, ještě než se mi vrátil zrak, prošla jsem si takovým tím zmateným "kde to jsem? počkat... kdo to vlastně jsem? ... kolik mi je?" a uklidnila se, když jsem si uvědomila, že je mi 8, je velká přestávka a slyším spolužáky pobíhat okolo. No, byla jsem zmatená podruhé, když jsem se okolo sebe začala rozhlížet. Je to zajímavý, že si můj mozek vymyslel něco tak konkrétního.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    telefonuju s mužem a na pozadí slyším naše dítě, jak na něj kvílí "mám nudliiii" - automaticky jdu pro kapesník a když dotelefonuju, tak zmateně koukám, proč ho držím...
    REJBEN_BREJLE
    REJBEN_BREJLE --- ---
    Chtěl jsem vstát v půl sedmé, tak si před spaním nastavím budík na mobilu na 6:10, 6:20 a 6:30, protože pro jistotu, znám se.. Ráno mi zvoní mobil, popadnu ho a divím se, co mi to volá za debila, takhle brzo ráno, ještě když jsou ty svátky.. típnu mu to, položím mobil, spím dál, no a on mi ten debil zavolá ještě dvakrát, tak mu to zase položím a v mysli mu lámu nohy, že mě takhle brzo budí. Vstával jsem v půl desáté.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    nestrkejte si mobil do kapsy u kalhot, když žádné kalhoty nemáte... krom toho, že jsem byl sám sobě za debila, tak jsem mi spadnul na malíček.
    MARI
    MARI --- ---
    chci si něco vytisknout, takže automaticky klikám myší na "tiksnout". nic... tak ještě jednou... zase se nic neděje. a když už jsem měla nutkání začít řešit, co je s tiskárnou, došlo mi, že nemám tiskárnu (asi pobývám v práci nějak moc dlouho, jinak si to nedovedu vysvětlit).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam