• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    VOSTER
    VOSTER --- ---
    Čas mezi zkouškama na VŠ. Opakujeme si látku se spolužačkama na zkoušku ze staveb. V materiálech je to samá zkratka .... A najednou je slyšet : " co je to KáÓVé?" , ostatní co? kde to vidíš? Byl to KOV.... kapitola o kovu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A já nedávno při vystupování z metra mívala nutkání pozdravit... jako bych lezla z výtahu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI: já na kole.
    MARI
    MARI --- ---
    CASTROL: ja se tuhle chtela pripoutat v tramvaji. :))
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Včerejší naprosto zbytečná hysterie ve vlaku...
    Po nástupu do vlaku rozložím knížku a začnu číst. Přestávám číst s tím, že si připravím opencard, následně ztuhnu. Mám jí přece strčenou v obalu čtečky, kterou mám doma na stole.....
    Přemýšlím tedy...jak co nejsrdceryvněji vysvětlit průvodčímu, že je zapomenutá doma. Přitom čtu dál, ale zároveň stále přemýšlím, jak to udělám. Mám teda vystoupit a rychle skočit ještě pro lístek, jenže to už bych vlak nestihla. Vlak se po chvíli začne rozjíždět a já si tedy připravuju řeč pro průvodčího.
    Až po deseti minutách vnitřního rozhodování, co dělat, mi došlo, že stačí sáhnout do tašky a koupit si SMS jízdenku....
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ve vlaku se clovek nepripouta...(lehce zmateny pocit svobody)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    nedavno, behem narvanyho pracovniho dne, mi pise moje polovicka nejakou nedulezitou sms, ohledne neceho az pudu z prace dom .... po letmym precteni se opet venuju komunikaci s kolegama a vsemu co permanentne nestiham.
    Jdouce domu, vzpomnel sem si na onu textovku, takze to beru pres samosku a jdu dom. Uz mezi dverma podavam svy polovicce lahev slunecnicovyho oleje, se slovy "tady mas ten olej, jak si chtela" ...

Po jejim nechapavym pohledu nasleduje vybuch smichu ....

V textovce puvodne totiz stalo, ze ma neco s kartou, jestli bych nevytah z bankomatu nakej cash ... nevim proc sem si to prebral, ze mam koupit olej ....

mel bych si vzit aspon 14 dni dovcu ....
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    trochu jsem zapomněl že má táta dneska narozeninovou oslavu a že nemám dárek, tak jsem ráno vstal a rychle utíkal směr Bontonland (mozkovej fail numero Kim-Čong-un) a tam jsem hledal jeho oblíbený filmy. ty co jsem chtěl koupit nemůžu najít tak zastavim pána a dlouhosáhle mu vyprávím jaké filmy hledám a nemůžu najít a jestli by mi ještě třeba něco doporučil. tak skoro až omluvným tónem odvětil, že neví kde mají Diktátora a že tam nepracuje.. tak jsem rychle popadnul nedaleko ležící Indiana Jones edici, utíkal ke kase a neohlížel se
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Horská kola, skládací kola, koloběžky, tříkolky, dráždidla... aha, odrážedla.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Na degustaci plenek stáli zájemci...jo aha pálenek. No jo, už mám oči vyhleděné.
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    SCHIZOGENES: Moje denní klasiky. Čertovské kojení? (rojení) Zavírejte v leže? (dveře) Zapneš kardio? (rádio) a podobně... tak si říkám, není to příznak choroby? ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    pritel neni dnes vecer doma, tak jsem se rozhodla, ze udelam dobrej skutek a vyperu pradlo. kdyz se mi po delsi dobe podarilo prijit na to, jak se ovlada pracka a zapnout ji, tak jsem si uvedomila, ze jsem do ni nenalila prasek ani avivaz. ok, pracku jsem vypnula, pripravky dolila a zase zapnula. :) no a asi po deseti minutach, kdy jsem zacala mit pocit z dobre vykonane prace, mi doslo, ze jsem tam nahazela obleceni bez jakyhokoli ohledu na material a barvy. hm, jsem zvedava, co z toho vzejde. :)
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    Právě jsem si nalakovala vlasy deodorantem... Aspoň se mi neopotí kořínky.
    MARI
    MARI --- ---
    tak dneska jsem po příchodu z práce asi čtvrt hodiny hledala svůj telefon po všech kapsách a kabelkách, vzpomínala, kde jsem ho viděla naposledy (v mhd cestou domů) a už pomalu začínala brečet, že mi ho někdo v tramvaji ukrad... pak jdu do ložnice a co myslíte, že leží na stole? telefon a absolutně nemám ponětí, kdo a kdy ho tam dal. (samozřejmě, že já a asi hned po příchodu, ale nevím o tom – taaaaaaaaaaaaaaaaaaakovej šutr ze srdce mi spad'.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    vždycky VŽDYCKY si po sobě přečtěte, co píšete...právě jsem okomentovala známýho běh (34km za 3 hod) na FB: "to ti tedy závidím. Ale, kdybych měla ty 3 hodiny volnýho času, tak ti určitě dám taky!"...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    včera jsem při výstupu z metra očekávala, nevimproč, schod...takže když se otevřely dveře, udělala jsem takový delší krok jakoby dolů a tím pádem jsem z vagonu vypadla jak pytel brambor
    MARI
    MARI --- ---
    v práci mám dva monitory, doma jen jeden... tak si doma upravuju fotku ve photoshopu a říkám si, že by bylo fajn pustit si nějaké video a po očku na něj koukat na druhém monitoru. no tak automaticky chytám okno prohlížeče (že si pustím něco na youtube), posouvám mimo okraj obrazovky a divím se, že se za okrajem monitoru nic neobjevuje (jakože neleze ven a nevisí ve vzduchu).
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    antistatických dětí?
    jo autistických...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALAGAESIE: dneska píšu někomu: "Ty jo, zamrzly Niagarské vodopády" a odpověď: "Cože? V Africe mrzne?" Stačila malá nepozornost při čtení :)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Četl jsem: "Zemřely Niagarské vodopády ..." Aha ... ne. Jen zamrzly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam