• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To chce trošku šikovnosti a můžeš z polívky mít i sloupeček:
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    hovězí vývar nejde na talíř nalít do kopečka.
    nešlo to minulý týden a nešlo to ani dneska.

doufám, že příští týden už myšlence "ale dyť je toho tam už jen trochu, to přeci doleju!" dokážu odolat.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Včera večer jsem si při práci na PC pustila iVysílání na ČT. Za druhé stříbro za biatlon jsem byla ráda,než to skončilo a na obrazovce naskočilo „přehrát znovu?"
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Vlezu do výtahu a - ano - ve stejném patře z něj vystoupím …
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CASTROL: To je jen základní chyba v přístupu. Já bych dítě podezírala jako první :-D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    disponuju magickýma silama! hlavně tedy v sedm ráno. Udělala jsem dítěti kakao a okamžitě zmizelo! prošla jsem celej byt, ledničku, myčku, skříně a bylo pryč. přitom si jasně pamatuju, že poslední, co jsem udělala, bylo šroubování lahvičky!
    po deseti minutách absolutní paniky a mindfucku se ukázalo, že jsem kakao omylem dala miminu, který si na něj sedlo a s nevinným úsměvem celé to šílení sledovalo
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Minulý týden u nás docela fest mrzlo, topení u mě v pokoji to moc nezvládá, takže tu mám celkem chladno. Piju jeden horký čaj za druhým a chleba si zásadně předehřívám v topinkovači.
    Že mi zamrznul mozek mi došlo ve chvíli, kdy jsem zapnula pračku oblečení do práce na 80°C s myšlenkou "ať se taky trochu ohřeje..."
    MARI
    MARI --- ---
    šla jsem kolem obchodu a říkala jsem si, že si skočím pro banány plus pár drobností, abych si o víkenduá mohla udělat svou oblíbenou banánovou snídani. udělala jsem nákup do dvou těžkých tašek za 350,– a na banány jsem si vzpomněla doma.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Vysvetluji zákazníkům rozdíl mezi tvrzeným vinylem a PVC:
    "...tolik tedy k tvrzenému vinylu, naproti tomu mekčený vinyl, neboli wécé..."
    FAREDON
    FAREDON --- ---
    Před chvílí se mi jeden errůrek stal. Jsem v kanceláři, kde naštěstí sedím sám. Dokončil jsem jeden úkol, vytáhl jsem tabák, ubalil si cigáro, vzal zapalovač a zapálil si. Po prvním šluku jsem se s hrůzou zarazil, protože v celé budově je zákaz kouření. Teď trochu mrznu, protože větrám....
    VOSTER
    VOSTER --- ---
    Teď mi poslala kamarádka - vyučující na soukromé VŠ včerejší perličky ze zkoušení. Obor je cestovní ruch.:"... byly takové perly, jako že Židi (měli celodenní návštěvu Terezína, kde s nima kolega - machr na židy) - mají ve znaku pěticípou hvězdu - na můj dotaz, zda tu červenou nebo kouzelný pentagram - se smáli...
    .... a u kostela v Reslovce zabili Hitlera. " no stane se :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamarádka si spletla zrcadlo s dveřma a prostě do něj plnou parou zabočila...já jsem se dost lekla, protože jsem šla za ní a nechápala jsem, co ji tak magicky zadrželo, protože jsem si taky myslela, že to jsou dveře ...
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Už pár dní hledáme v práci sešívačku, možná to znáte, vždycky se někam položí a prostě není, nikdy nebyla a tak vůbec.. Doplním, že prodáváme i přes eshop.

No nic. Jenomže dneska nám přišel balíček, malý, nenápadný, navenek nicneříkající. Uvnitř ale byla ta naše sešívačka a strohý dopis: "Děkuji za brzké zaslání zboží z mé objednávky. Koně zasílám zpět, fakturu jsem si přicvakl do složky. S pozdravem ... (zákazník).

No, není ten svět krásný?
    VOSTER
    VOSTER --- ---
    Čas mezi zkouškama na VŠ. Opakujeme si látku se spolužačkama na zkoušku ze staveb. V materiálech je to samá zkratka .... A najednou je slyšet : " co je to KáÓVé?" , ostatní co? kde to vidíš? Byl to KOV.... kapitola o kovu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A já nedávno při vystupování z metra mívala nutkání pozdravit... jako bych lezla z výtahu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI: já na kole.
    MARI
    MARI --- ---
    CASTROL: ja se tuhle chtela pripoutat v tramvaji. :))
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Včerejší naprosto zbytečná hysterie ve vlaku...
    Po nástupu do vlaku rozložím knížku a začnu číst. Přestávám číst s tím, že si připravím opencard, následně ztuhnu. Mám jí přece strčenou v obalu čtečky, kterou mám doma na stole.....
    Přemýšlím tedy...jak co nejsrdceryvněji vysvětlit průvodčímu, že je zapomenutá doma. Přitom čtu dál, ale zároveň stále přemýšlím, jak to udělám. Mám teda vystoupit a rychle skočit ještě pro lístek, jenže to už bych vlak nestihla. Vlak se po chvíli začne rozjíždět a já si tedy připravuju řeč pro průvodčího.
    Až po deseti minutách vnitřního rozhodování, co dělat, mi došlo, že stačí sáhnout do tašky a koupit si SMS jízdenku....
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ve vlaku se clovek nepripouta...(lehce zmateny pocit svobody)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    nedavno, behem narvanyho pracovniho dne, mi pise moje polovicka nejakou nedulezitou sms, ohledne neceho az pudu z prace dom .... po letmym precteni se opet venuju komunikaci s kolegama a vsemu co permanentne nestiham.
    Jdouce domu, vzpomnel sem si na onu textovku, takze to beru pres samosku a jdu dom. Uz mezi dverma podavam svy polovicce lahev slunecnicovyho oleje, se slovy "tady mas ten olej, jak si chtela" ...

Po jejim nechapavym pohledu nasleduje vybuch smichu ....

V textovce puvodne totiz stalo, ze ma neco s kartou, jestli bych nevytah z bankomatu nakej cash ... nevim proc sem si to prebral, ze mam koupit olej ....

mel bych si vzit aspon 14 dni dovcu ....
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    trochu jsem zapomněl že má táta dneska narozeninovou oslavu a že nemám dárek, tak jsem ráno vstal a rychle utíkal směr Bontonland (mozkovej fail numero Kim-Čong-un) a tam jsem hledal jeho oblíbený filmy. ty co jsem chtěl koupit nemůžu najít tak zastavim pána a dlouhosáhle mu vyprávím jaké filmy hledám a nemůžu najít a jestli by mi ještě třeba něco doporučil. tak skoro až omluvným tónem odvětil, že neví kde mají Diktátora a že tam nepracuje.. tak jsem rychle popadnul nedaleko ležící Indiana Jones edici, utíkal ke kase a neohlížel se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam