• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (máme tady pračku na 20,- bez peněz nevypere)
    nastavil jsem blbý program, takže jsem nevypral - sestra mi řekla, že mi vypere ze svýho a že jí to pak dám (ok. Díky). Největší sranda na tom všem? přijedu k sobě a vidim svojí malou pěnženku s drobnými - a v té? ano, asi 100,- v drobných. NA TU PRAČKU!!!!!!!!!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    řízla jsem se v práci o papír a tak jsem vyrazila do kuchyňky do lékárničky pro náplast. Lékárničková skříňka visí v kuchyňce na zdi hned vedle ledničky. Přijdu tam, otevřu ledničku, chvíli čumim, vyndám z kredence skleničku, z ledničky džus, naleju si .... až když jsem si všimla, že je všechno od krve, vzpomněla jsem si na původní účel celé výpravy ...
    RADEKC
    RADEKC --- ---
    Útěrky v mrazáku asi nenajdu. A to i když ty "skříně" stojí hned vedle sebe.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Píšu článek o tom, jak lidi nejčastěji ztrácejí zbraně. Podle údajů policejní mluvčí je jeden z nejčastějších způsobů to, že zbraň někde leží zabalená a majitel nebo člen rodiny ji omylem vyhodí do popelnice.

"To by byl bezva ilustrační obrázek", říkám si. Vezmu revolver, vyjdu před dům, hodím ho do popelnice. Udělám pár fotek a zkontroluju, jak vyšly. Spokojeně zavírám popelnici a odcházím.

No zaplaťpánbu mi to došlo dřív, než přijeli popeláři :-)
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Vezmu žlutou tašku s plastovým odpadem a jdu to vysypat. Žlutá taška, žlutej kontejner. No nevysypu to já do modrýho kontejneru? Naštěstí byl celkem plný, takže jsem plasty vybrala a nakonec vytřídila správně.
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    uz jste v obchode videli rostlinny tuk na smazeni a flirtovani?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Pohybuji se po ulici. Pohlédnu mírně vpravo a nahoru a zarazí mě, že nevidím, co je za mnou. Pak si uvědomím, že nejedu autem, nýbrž jdu pěšky.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Dávat podestýlku do kočičího záchodu je docela normální věc, ale kdyby mi někdo vysvětlil, proč jsem odstřihl roh pytle a chtěl ji nasypat do toho lidského, byl bych mu vděčen.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Zadala jsem příkaz do elektronického banovnictví, položila si hezky před sebe zapnutou kalkulačku a čekala, až mi na ni přijde potvrzovací kód.
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    Jdu vyhodit na dvorek smetí do popelnice. Otevřu dveře ven, vidím, že prší. To dám, říkám si, popelnice je kousek, to rychle přeběhnu. A proto se zhluboka nadechnu, zadržím dech, doběhnu k popelnici, vysypu, doběhnu zpět, vydechnu a říkám si, že jsem to zvládnul dobře, vydržel jsem nedýchat a nejsem moc mokrý. Až pak si uvědomím, že k doběhnutí k popelnici a k nepromoknutí mi zrovna zadržení dechu asi moc nepomohlo...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    "Chystá se bianco šek k zabetonování Ukrajiny" - cože? aha, "Chystá se bianco šek k zabetonování krajiny " (ačkoli tedy ani tenhle nadpis nevypadá optimisticky...)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dorazila jsem do Brna a u automatu na jízdenky jsem se úplně vážně vyděsila, že jsem si zapomněla vyměnit peníze.
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    prave opravuju rozpocet a chtel jsem velkymi pismeny (aby to bylo vyraznejsi) napsat 600 (shift + cisla)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tříletý syn nás onehdá zabouchl na zahradě (iniciativně zavřel francouzské dveře na terasu, proběhl barákem a zabouchl za sebou hlavní dveře, které mají zvenku kouli). Naštěstí bylo v patře otevřeno na balkon, tak manžel dotáhl žebřík a za cenu jistých akrobatických výkonů (protože žebřík nebyl až tak dlouhý) se vloupal se do vlastního domu.

a pak, ve chvíli, kdy vítězoslavně otevíral dveře a pouštěl nás dovnitř, jsem si vzpomněla, že jsem celou dobu měla u sebe klíče, protože jsem předtím otevírala návštěvě branku...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Ty jsi neschopná podat přihlášku! teda... přiznat porážku.

a pak má člověk z hádky vyjít vítězně...
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Vozím denně do práce a z práce kolegu. Dnes jsme jeli kolem pole s kukuřicí, koukám na to a povídám "Hm, kukuřice, mám chuť zastavit, to si přímo říká o polní pych." Zděšeně se na mě podíval - COŽE!?
    já: Povídám polní pych.
    on: COŽE?!
    já: Pych. S tvrdým.
    on: /divně na mě kouká/
    já: Pych jako loupež.
    on: Aha, promiň.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    řeším cosi pracovního s kolegyní, která je zároveň dobrá kámoška. a ona mi povídá: "prosimtě podívej se na ten harmonogram, co jsem navrhla. MNĚ to z vás pálí nejvíc." tak jsem byla trochu zaskočená tou sebechválou, ale říkala jsem si, že třeba žertuje a poctivě jsem potvrdila, že to je přece jasný. až o chvíli později jsem pochopila, že se neprsí, jak je chytrá, ale že říká "ty termíny MĚ z vás pálí nejvíc"...jelikož má doma 3 děti
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Tak jo no, tak jsem si zalila čaj, aniž bych v hrnku měla čaj a divila se, proč je takovej slabej.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    sedim v praci a mam nalakovanou jen jednu ruku. jako na potvoru zrovna oranzovym lakem, takze to tezko nekdo prehlidne. :)
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Čtu: Naštěstí nikdo nepřežil. Samozřejmě tam bylo "neštěstí" :(.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam