• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Doplňuju sponky v sešívačce, zavírám proti prstu, nejde zavřít, přitlačím......vyndavám sponku z prstu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SALVATOR: been there, done that :-D vzhledem k tomu, že opakovaně trpím oemocněním ledvin, tak tuplem :-D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když dete na záchod a zapomenete, že ste jedli řepu, můžete i fakt hodně zpanikařit.
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Blížím se k domovu a koukám do oken našeho obýváku. Co to tam je za věc? Vypadá to jak nějaká ovčí kůže, nebo špinavej molitan..?! Už v duchu nadávám muži, že zase něco odložil za chůze a já to budu uklízet. Pak mi došlo, že už dvanáct let máme béžovou kočku... :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    a jeste pracovni kavova klasika... dam vodu do konvice, jdu na zachod, vratim se ze zachoda, zaliju kafe a u stolu zjistim, ze je studeny. ta konvice se musi taky zapnout zejo...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    od pondeli si delam v praci kafe automaticky ze sklenice, na ktery je fixem napsano eva a pred okamzikem mi doslo, ze tohle preci neni moje pismo a navic tohle kafe jsem si v zivote nikdy nekupovala... ted jsme tady totiz dve evy, tak to se bude kolegyne asi divit, az se vrati z dovoleny a sklenice poloprazdna. :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    kdyz cekate, az dojede susicka, kterou jste nezapli... nedockate se...
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    Že jsem četla místo "Šéf na grilu" tak "Sex na grilu"
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Píšu mail, kde jsem měl v úmyslu použít větu "omlouvám se, že jsem nereagoval ihned". Těsně před odesláním si to ještě po sobě čtu a co nevidím: "omlouvám se, že jsem nereagoval idnes". Ach jo.
    NAVITAS
    NAVITAS --- ---
    Ráno jsem si dala obě čočky do jednoho oka. Nejdřív mě docela vyděsilo co se mi stalo s očima, ale... když vám to dojde, tak je to docela bžunda :)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Kupoval jsem Bosákův Brazilský deník, prodavačka markuje já sahám pro šrajtofli … kua šrajtofle nikde - začnu šílet, že mě nějáká svině okradla … (!!!) :-( No co? :-( Knihu už pomalu vracim, když vidim přicházet máti. Říkám, že jsem bez šrajtofle a máti mě uklidňuje, že jsem prachy nechal doma a že mi deník koupí. -Následovala neuvěřitelná úleva.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    note to self: je lepsi, delat si kafe a POTOM teprve stavu. jinak se muze stat, ze kafe zalejes vodou a sirup mlikem.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    jelikož topná sezóna u nás v práci začíná asi až s prvními sněhy, jsme tu všichni docela zmrzlí. Šla jsem si tedy uvařit čaj do půllitrového hrnku a pak jsem se k tomu horkému čaji tak přitulila, abych se ohřála, že mám úplně zráchaný svetr, který zřejmě začne každou chvíli studit :/
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    ANTICLOVEK: znej stres, ja dneska rano dosla az do metra a zacla skladat tesne pred nastupem do vozu..
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    achjo proč na mě všichni tak čuměj jak na magora? to je kvůli těm novejm kalhotům? né vůbec to není protože jdu s roztaženým deštníkem v pasáži.
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    takovy to kdyz si ctes diskusi, pomalu srollujes nahoru po smeru casu, semtam si prectes reakci rovnou u prizpevku, srolujes dal a ctes dal ... a pak najednou mas pocit, tohle uz jsem prece nekde cetla, nojo, haha, tak to aspon ze nejsem jedinej exot, co semtam omylem postuje stejny text nekolikrat ... nebo zeby ...
    ;)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    přijdu do koupelny, beru do ruky kartáček, otevřu pastu a chystám se vymáčknout kus na kartáček, když si všimnu, že nový curaproxy mají místo bílýho nápisu stříbrnej. "tyjo to je pěkný," říkám si pro sebe, "a mají i ten křížek blejskací. to se jim docela povedlo!", zatímco znovu zašroubovávám víčko na pastu aniž bych cokoli vytlačil, vracím kartáček do držáku a spokojeně odcházím pochlubit se svým objevem dále...
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    Ahoj, jsem tu novej. Byla u mě na návštěvě Random_Night a řekla mi o Vás. Tak jsem tu... budu tu asi často. Hráli jsme deskovou hru "Trans Amerika". V podstatě jde o to, kdo dřív spojí svoje města kostičkama, které reprezentují koleje. Hráč na tahu si vezme do ruky koleje a někam je postaví. Po chvilce hraní jsme si řekli, že by sme si mohli dát cigáro. Tak jsme přeorganizovali stůl, aby se to tam všechno vešlo... krabičku s kolejema nebylo kam dát, tak jsme si je rozdělili a každý si vzal trošku k sobě. Random bravurně zahrála svůj tah... a já sem si zkušeně hrábnul pro pár vajglů... abych si taky zahrál. Ach jo...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (máme tady pračku na 20,- bez peněz nevypere)
    nastavil jsem blbý program, takže jsem nevypral - sestra mi řekla, že mi vypere ze svýho a že jí to pak dám (ok. Díky). Největší sranda na tom všem? přijedu k sobě a vidim svojí malou pěnženku s drobnými - a v té? ano, asi 100,- v drobných. NA TU PRAČKU!!!!!!!!!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    řízla jsem se v práci o papír a tak jsem vyrazila do kuchyňky do lékárničky pro náplast. Lékárničková skříňka visí v kuchyňce na zdi hned vedle ledničky. Přijdu tam, otevřu ledničku, chvíli čumim, vyndám z kredence skleničku, z ledničky džus, naleju si .... až když jsem si všimla, že je všechno od krve, vzpomněla jsem si na původní účel celé výpravy ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam