• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    URZA
    URZA --- ---
    Po celodenní intelektuální práci: napadlo mě nalít si višnovku (od www.zufanek.cz) a vylepšit si to tím že si tam dám jednu mraženou višni, které máme na mrazáku. Celkem bezmyšlenkovitě, vypatlanej po celým dni, jsem v mrazáku nastřihl ten pytel s višněma, koukám že jsou takový menší, to nevadí naberu je čajovou lžičkou... fajn... dojdu za kolegou a: "Proč sis tam dal ty brusinky???"

Kombinace višňovka a brusinky nic moc teda :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tak jsem dělal sladké palačinky. Uprostřed procesu mě napadlo, že bych si mohl udělat i jednu slanou. Z toho stejného těsta. Které jsem předtím vydatně osladil. Leze to teď do mě dost pomalu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Cibuli do hrnku nerozklepnete. Ověřeno dnes ráno.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    cestou do prace mijim plakat na koncert Ewy Farne a Mandrage...pokazdy to ctu Ewa Farna Matrace..
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Vyjíždím z Lidlu, koukám naproti … Marks&Suspenzor
    ?!?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Čtu email:

"Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda vedete pytle 160 L a 240 L v síle 40my? Na barvě nezáleží."

a říkám si, proč píše, že na barvě nezáleží, když poptává žluté pytle? Přečetla jsem to několikrát a pořád jsem nechápala, až se mě pak kolegyně zeptala, kde že vidím tu žlutou...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kynutý knedlík bez droždí asi moc nevykyne. A jak vykyne ten s dodatečně přidaným droždím, to jsem žádostiva.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---

ahoj provoň mě prosím :D
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    GRACIIJKA: takhle to jsem taky četla úplně stejně :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Na billboardu "Praha potřebuje poctivého pinďoura" ...ehm? Aha primátora.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Na náplavce zaútočil žralok. Cože?? Jo aha Na plavce zaútočil žralok....
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    SEDELAVLOKALE: to se mi stalo s profesorem ve škole :D myslel sem, že se propadnu rovnou do pekla a dobrovolně tam zůstanu.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Řeším teď takovou velkou zakázku. Mluvím po telefonu přímo s jednatelkou dodavatelské firmy a povídám si s ní o nějakých úpravách parametrů a tak a na závěr jí říkám, že jí to samozřejmě všechno sepíšu do mejdu, ať se na to v klidu podívá a ona na to, že je to fajn nápad a já na to "žejo, viď" ...omg...celá kancelář naštěstí zachovala kamennou tvář, smát se mi gentlemansky začali, až když jsem položila sluchátko..
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Když ujedete přes tři sta kilometrů zbytečně, protože klíče od chalupy visí doma na věšáku...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Dělal jsem si kafe a trochu prášku mi při nabírání lžičkou ulpělo na ruce. Na krátký, ale významný okamžik jsem dostal nápad: smýt tu kávu do hrnku vodou z konvice. Aneb ani špetka kávy nazmar!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: jo, takhle jsem málem vyrazila s dcerou do Motola :-)

Tak jsem ráno venku sbírala bobek po psovi a prázdný pytlík hodila do koše a bobek v pytlíku strčila do kapsy. Doma jsem půl dne, pronásledována smradem, čuchala k dětem, ke psům, hledala i pod pohovokou...než jsem zjistila, že ten smrad, co mě pronásleduje, jde z mé kapsy...
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Doplňuju sponky v sešívačce, zavírám proti prstu, nejde zavřít, přitlačím......vyndavám sponku z prstu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SALVATOR: been there, done that :-D vzhledem k tomu, že opakovaně trpím oemocněním ledvin, tak tuplem :-D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když dete na záchod a zapomenete, že ste jedli řepu, můžete i fakt hodně zpanikařit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam