• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    stlumením zvuku na kompu zvuk v mp3jce fakt neztlumíš ...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Dam veci do mycky, nastavim program, zavru dvere... Slysim jak se zacina myt a v tu chvili me popadne panika a prohledavam kapsy jestli sem si nezabouchnul klice.

Pricitam to tomu, ze mi posledni dobou blbne central u auta a tak zamykam "manualne"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž přinesl z nákupu bramboráky v prášku s tím, že máme doma moc brambor, tak ať se spotřebují:D
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    Při nočním kašlacím záchvatu jsem si namíchaný NOSNÍ kapky bez váhání kápla do očí. Nadávám si a ráno to automaticky udělám znova. Potom jdu do práce, vařím si kávu a opět bez sebemenšího zaváhání zalévám vodou plechovku se zásobou kafe, místo hrnku se svejma třema lžičkama. Musím říct, že se trochu bojím dneška...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Připravuji si kávu, vybírám z lednice nové krabicové mléko a odstřihuji jeho roh, ten následně házím do kafe a mléko vylévám do koše.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    NAMATHUR: ...quite good, stačilo krapet másla do zázvoráku
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Čaj piju z misky, polévku jím z misky.
    Mám zázvorák s chili a zeleninovou s medem. To první OK, na to druhé jsem zvědav.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MADIETTA: Bylo by vtipný, kdybys dojela do školy bez něj a divila se, co je špatně :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska měl jeden ze svých četných errorů syn. Vezu ho ráno do školy. Dojdeme k autu, nastoupím, připoutám se a pak si všimnu, že on pořád ještě zadumaně stojí u dveří. "Co je, proč nejdeš?" - "Aha, já nevěděl, že už jsi odemkla."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem se sekla v geologické dataci o 1-2 miliardy let a to jen při opisování z mapy. Jdu ven.
    MARI
    MARI --- ---
    jsem si teď šla pro hrnek na kafe a jak jsem šla kolem tiskárny, zarazila jsem se u ní, že by mi třeba mohla vydat to kafe...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska nemohu číst ani noviny.
    Koukám na titulky, "Olomouc trápí velké KOKONY. Začal první den uzavírek." Chvíli si představuji Olomouc sužovanou obřími pavouky nebo vetřelci, až po chvíli mi dojde, že to bude jinak.

(Olomouc trápí velké kolony. Začal první den uzavírek.)
    MARI
    MARI --- ---
    DR_NIKITA: tak netopyr, no...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    2 hodiny našívám pidistehama obrázek na tričko, abych po vyzkoušení zjistila, že milý batman je upside down..fok.!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Taky občas chodíte do sprchy v pyžamu?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám spáleninu seshora na pravém ukazováku. I vymáčknu trochu pantenolové masti, jak jsem zvyklá, levou rukou na bříško pravého ukazováku, načež zadumaně hloubám, co teď s tím.
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    telefonovat a hledat po byte telefon jak splasena. Az clovek, ktereho jsem mel na drate mi rekl, ze ho najdu u ucha . . .dobra demence :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kamarád řešil, proč mu už 14 dní v hlavě furt zní písnička: "přejdi Jordááán řeku všech nadějííí" nakonec problém diagnostikoval a musel ten kartáček na zuby "Jordan" vyhodit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TESSS: Promiň.
    TESSS
    TESSS --- ---
    SALVATOR: ja vedela, ze si ten dotaz mam rozmyslet :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam