• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    zip od mikiny a od bundy nejsou kompatibilni a nejsou a nejsou at se budu snazit jak dlouho chci....
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kolegyně odchází dřív a ve spěchu mi vysvětluje, že vlastně všechno stihla a tedy za ni nemusím nic řešit, že je jen jediný problém: "...ale řidiči jsem řekla, že kdyby něco, ať zavolá a Vaškovi ať volá, kdyby něco." a zdrhla ... nevím tedy nic a doufám, že budou kluci kdyžtak volat :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zranila jsem se na noze a po celodenním chození to zjevně muselo začít zase v botě krvácet. Přijdu domů, zuju se, chodím po bytě, ukládám věci a tak, a pořád si říkám: kdo tady kurňa nadělal tyhle červený fleky po zemi? A proč kdykoli tudy projdu, je jich tu víc a víc?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    v pátek odešli řemeslníci, kteří nám dělají omítku a nechali nám celej víkend zalepenej výlez na terasu. docela jsme z toho byli otrávení. a v pondělí se jich ptám, jak dlouho to ještě bude trvat, že nám to tam dost vadí....ten týpek na mě tak divně koukal a pak povidá: ale my jsme to zalepili tak, abyste to mohli normálně otvírat...
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Vynadala jsem muzi, co vyhazuje backurky do kose. Nechal me v tom a cekal, az najdu plenu v kosi se spinavym pradlem a prijdu se pokorne omluvit.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ten okamzik, kdy si malem zalejete mlikem misto kafe ty nachystany kolacky, vam jasne rika, ze na to kafe je nejvyssi cas.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    občas se mi stává taková věc...není to uplně mozkový error, říkám tomu "autopilot" viz: Dnes jsem jela z Veronského náměstí na Skalku busem (takže docela dálka) ... po nástupu do autobusu mi začalo v hlavně znít "jedna dvě tři čtyři pět, cos to Janku, cos to sněd, brambory pečený byly málo maštěný. Jedna dvě tři ..... " atd atd a najednou jsem se úplně vykulená probrala na té Skalce.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    trénuju si zítřejší workshop pro teenagery a přeříkávám si to doma nahlas. před sebou vidím jen zítřejší skupinu. na moje otázky pro tu zítřejší skupinu ovšem momentálně odpovídá z koupelny moje totálně zmatené čtyřleté dítě. "kdy jste si založili první účet na netu?" "nevim co to je. řekneš mi to?"
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Čtu: Přežije v bazénu mléčná apokalypsa? Němci už šikanují své kravské hody
    WTF?!?!

Přijde v březnu mléčná apokalypsa? Němci už šikují své kravské hordy
    Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/..._eko_euro_ozr#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    stlumením zvuku na kompu zvuk v mp3jce fakt neztlumíš ...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Dam veci do mycky, nastavim program, zavru dvere... Slysim jak se zacina myt a v tu chvili me popadne panika a prohledavam kapsy jestli sem si nezabouchnul klice.

Pricitam to tomu, ze mi posledni dobou blbne central u auta a tak zamykam "manualne"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž přinesl z nákupu bramboráky v prášku s tím, že máme doma moc brambor, tak ať se spotřebují:D
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    Při nočním kašlacím záchvatu jsem si namíchaný NOSNÍ kapky bez váhání kápla do očí. Nadávám si a ráno to automaticky udělám znova. Potom jdu do práce, vařím si kávu a opět bez sebemenšího zaváhání zalévám vodou plechovku se zásobou kafe, místo hrnku se svejma třema lžičkama. Musím říct, že se trochu bojím dneška...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Připravuji si kávu, vybírám z lednice nové krabicové mléko a odstřihuji jeho roh, ten následně házím do kafe a mléko vylévám do koše.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    NAMATHUR: ...quite good, stačilo krapet másla do zázvoráku
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Čaj piju z misky, polévku jím z misky.
    Mám zázvorák s chili a zeleninovou s medem. To první OK, na to druhé jsem zvědav.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MADIETTA: Bylo by vtipný, kdybys dojela do školy bez něj a divila se, co je špatně :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska měl jeden ze svých četných errorů syn. Vezu ho ráno do školy. Dojdeme k autu, nastoupím, připoutám se a pak si všimnu, že on pořád ještě zadumaně stojí u dveří. "Co je, proč nejdeš?" - "Aha, já nevěděl, že už jsi odemkla."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem se sekla v geologické dataci o 1-2 miliardy let a to jen při opisování z mapy. Jdu ven.
    MARI
    MARI --- ---
    jsem si teď šla pro hrnek na kafe a jak jsem šla kolem tiskárny, zarazila jsem se u ní, že by mi třeba mohla vydat to kafe...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam