• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (Error internátní: Přišla za mnou vychovatelka): „Hele, čau, ty tu prej nejseš …“
    Já: „?!? A vidíš mě?“
    Vychovatelka: „Jo, ale zdravotní sestra,“(zodpovědná mj. za prezenci a evidenci lidí na budově) „tvrdila, žes odjel,…“
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud se snažíte vyčistit zapékací mísu pomocí takové té pěny na připálenou špínu, té pěny co je plná louhu a vůbec velmi ohavné chemie, té pěny co si na práci s ní raději vezmete rukavice, i když je děsně nesnášíte, tak se snažte, aby vám při stříkání pěny na nádoby neodletovaly části pěny do připraveného čaje. A ani v omáčce s jehněčím co měla být k večeři a stála za tou miskou s čajem není ona pěna vhodné koření.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    V autobuse

vnuk: Babí, na co je tohle?
    babička: to je znamení pro ty co masturbují.

Co?

Pro ty co nastupují třeba s kočárkem, aby věděli že mají jít těmihle dveřmi.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LOOKASH: no tak to mně se jednou stalo, že kompatibilní byly. Všimla jsem si toho jen díky tomu, že si mě lidi docela prohlíželi. Vypadala jsem jako šašek, jedna půlka červená mikina, druhá půlka černá bunda a čouhající cípy druhých půlek :D
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    zip od mikiny a od bundy nejsou kompatibilni a nejsou a nejsou at se budu snazit jak dlouho chci....
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kolegyně odchází dřív a ve spěchu mi vysvětluje, že vlastně všechno stihla a tedy za ni nemusím nic řešit, že je jen jediný problém: "...ale řidiči jsem řekla, že kdyby něco, ať zavolá a Vaškovi ať volá, kdyby něco." a zdrhla ... nevím tedy nic a doufám, že budou kluci kdyžtak volat :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zranila jsem se na noze a po celodenním chození to zjevně muselo začít zase v botě krvácet. Přijdu domů, zuju se, chodím po bytě, ukládám věci a tak, a pořád si říkám: kdo tady kurňa nadělal tyhle červený fleky po zemi? A proč kdykoli tudy projdu, je jich tu víc a víc?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    v pátek odešli řemeslníci, kteří nám dělají omítku a nechali nám celej víkend zalepenej výlez na terasu. docela jsme z toho byli otrávení. a v pondělí se jich ptám, jak dlouho to ještě bude trvat, že nám to tam dost vadí....ten týpek na mě tak divně koukal a pak povidá: ale my jsme to zalepili tak, abyste to mohli normálně otvírat...
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Vynadala jsem muzi, co vyhazuje backurky do kose. Nechal me v tom a cekal, az najdu plenu v kosi se spinavym pradlem a prijdu se pokorne omluvit.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ten okamzik, kdy si malem zalejete mlikem misto kafe ty nachystany kolacky, vam jasne rika, ze na to kafe je nejvyssi cas.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    občas se mi stává taková věc...není to uplně mozkový error, říkám tomu "autopilot" viz: Dnes jsem jela z Veronského náměstí na Skalku busem (takže docela dálka) ... po nástupu do autobusu mi začalo v hlavně znít "jedna dvě tři čtyři pět, cos to Janku, cos to sněd, brambory pečený byly málo maštěný. Jedna dvě tři ..... " atd atd a najednou jsem se úplně vykulená probrala na té Skalce.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    trénuju si zítřejší workshop pro teenagery a přeříkávám si to doma nahlas. před sebou vidím jen zítřejší skupinu. na moje otázky pro tu zítřejší skupinu ovšem momentálně odpovídá z koupelny moje totálně zmatené čtyřleté dítě. "kdy jste si založili první účet na netu?" "nevim co to je. řekneš mi to?"
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Čtu: Přežije v bazénu mléčná apokalypsa? Němci už šikanují své kravské hody
    WTF?!?!

Přijde v březnu mléčná apokalypsa? Němci už šikují své kravské hordy
    Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/..._eko_euro_ozr#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    stlumením zvuku na kompu zvuk v mp3jce fakt neztlumíš ...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Dam veci do mycky, nastavim program, zavru dvere... Slysim jak se zacina myt a v tu chvili me popadne panika a prohledavam kapsy jestli sem si nezabouchnul klice.

Pricitam to tomu, ze mi posledni dobou blbne central u auta a tak zamykam "manualne"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Muž přinesl z nákupu bramboráky v prášku s tím, že máme doma moc brambor, tak ať se spotřebují:D
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    Při nočním kašlacím záchvatu jsem si namíchaný NOSNÍ kapky bez váhání kápla do očí. Nadávám si a ráno to automaticky udělám znova. Potom jdu do práce, vařím si kávu a opět bez sebemenšího zaváhání zalévám vodou plechovku se zásobou kafe, místo hrnku se svejma třema lžičkama. Musím říct, že se trochu bojím dneška...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Připravuji si kávu, vybírám z lednice nové krabicové mléko a odstřihuji jeho roh, ten následně házím do kafe a mléko vylévám do koše.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    NAMATHUR: ...quite good, stačilo krapet másla do zázvoráku
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Čaj piju z misky, polévku jím z misky.
    Mám zázvorák s chili a zeleninovou s medem. To první OK, na to druhé jsem zvědav.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam