• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    IKA
    IKA --- ---
    NIGHTFURY: Pretože šanta im už nešlapala?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Při krmení kočky jsem uvažovala, proč proboha Dein Bestes začalo vyrábět variantu "Haschisch"...

ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Pudrováním se pod ušima se fakt nenavoním.. :-(
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Pamatujte si to datum, kdy vam zmeni kod na vstupnich dverich do baraku... fakt... nebudete tam stat jak volove a hadat, kde se asi v matrixu stala ta chyba
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Minulý týden jsem se nějak zahleděla na svoje břicho a říkám si, že bych s tím fakt už měla něco dělat, že je to hrůza. Pár vteřin mi trvalo, než jsem si uvědomila, že je to v sedmém měsíci asi relativně normální stav...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Po návratu z pohotovosti, že jsem měla podezření, že se Alenka dusí, jsem nemohla spát a pořád poslouchala, jak dýchá a říkám si: "To je divné, ona dýchá jako dospělý chlap" Počkat..to byl, samozřejmě muž vedle mě.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Když muž nečekaně přišel domů, narychlo jsem schovala chystanou mikulášskou nadílku pod peřinu. A o pár hodin později ji rozlehla.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    V článku v časopisu jsem si přečetla, že kdosi "studoval v Izraeli bojové umění krav maga".

V chvilkovém zatmění jsem pak nevěřícně dumala, jakou že to bojovou techniku ty izraelské krávy ovládají, že to lidem stojí za to napodobovat...
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Včera jsem vyplňovala formulář do školy, a když se tam objevila kolonka Rok zahájení studia, několik minut jsem na to nevěřícně koukala a nedokázala jsem vymyslet, jak mám něco takovýho spočítat. Nakonec mi naštěstí došlo, že jsem teprv v druháku, tudíž jsem musela začít studovat loni.
    Nicméně když jsem dneska formulář nesla na studijní, ještě jednou jsem si údaje kontrolovala a u Roku zahájení studia stálo 2014. Ach jo. (A teď mě ještě napadlo, jestli jsem tam náhodou neměla napsat školní rok... no nic.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera před školkou jsem se na poslední chvíli rozhodla, že sluneční brýle nechám v autě. Zkusila jsem otevřít dveře u spolujezdce - nešlo to. Asi zamrzlé.
    Pak pravé zadní dveře - taky to nešlo, ačkoli před odjezdem jsem je otevírala, abych tudy usadila jedno z dvojčat.
    Levé zadní dveře (stejná story) taky nic!
    Panika. Jak dostanu třetí dítě dovnitř a první dvě ven, když mi auto zamrzlo?
    Ani dveře u řidiče nejdou otevřít!!!

No, kdybych si byla to auto odemkla, asi by to i fungovalo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Včera v noci cca v 11:25 jsem se podívala na klasické ručičkové hodiny. Zaboha jsem tam nemohla najít malou ručičku a říkala jsem si, že jsem snad blázen ... problém se vyřešil po chvíli, kdy se velká ručička pohla a tím pádem se linie trochu zakřivila ...
    NEETARELL
    NEETARELL --- ---
    Asi deset minut jsem uvažovala, jaké mé dnešní jídlo mohlo zapříčinit totální likvidaci mých chuťových pohárků, než mi došlo, že chybějící chuť čaje má původ někde jinde: v horké vodě se máchá papírová cedulka a pytlík s čajem je mimo hrnek...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    populární Lenko, ne kopulární proboha :D
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    10 let mám stejné heslo - PROČ jsem se ho dnes pokusila přeložit do jiného jazyka a odeslat? (A ne, nefunguje to pak.)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vylejt zbytek caje se zazvorem do kose na pradlo a spinavy tricko vyhodit do hajzlu taky moc nefunguje.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Držíte v ruce tužku a potřebujete shodit flash ve fullscreenu. Obrátíte ruku hřbetem vzhůru a ukazováčkem stisknete escape. Představujete si to? Tak teď si ještě představte, že ta tužka není tužka, ale lžička s jogurtem. Asi mám u obou stejný úchop, protože to není tak dlouho, co jsem se pokusila zapsat si myšlenku lžičkou s kapkami proti kašli.
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Delala jsem tiramisu a to mascarpone posolila.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Tak jo, právě jsem si nalila do kafe acidofilní mlíko.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ježdění mandarinkou, kterou jsem si odložila na stůl vedle myši, kupodivu nemá na pohyb ukazatele po obrazovce žádný vliv.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MMISHA23: no aspoň, že jsi nesnědla ten mobil :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam