• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SARGO
    SARGO --- ---
    Vytiskla jsem si kalendář na léto a jala se pilně vybarvovat čtverečky táborů, dovolených, školek a babiček. Pořád to vycházelo nějak děsně dlouhé, ale stačilo slepit červenec a srpen, kde byl jeden týden byl napsaný v obou, a najednou to vycházelo, jak má... Uá.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TABO: Ano:)
    TABO
    TABO --- ---
    MARKYSHA: S vodítky, zatímco psi už jsou dávno ustájení v peleších předpokládám. :)
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    KENJIRO: ano, toto bývá velice výživné, když jeden někam spěchá.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já proč na mě lidi tak čumí a já jedu přes celou Prahu s vodítky přes sebe:)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Právě jsem zabil asi deset minut hledáním košile, než mi došlo, že ji mám na sobě.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes ráno jsem v koupelně slyšela takový divný zvuk. Říkám si, že asi sirény. A pak mi došlo, že v úterý asi těžko, hahaha...(dny se mi pletou často, ale hlavně mi došlo až v práci, že by vlastně vůbec bylo divný je slyšet v šest ráno)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Jdu si v práci odskočit, ale nejdřív zavírám okýnko do světlíku. Sednu si a začnu přemýšlet o pavoucích...a jak bych případně zdrhala, kdyby tam nějaký se mnou byl. Koukám po stropě, když periferním pohledem zahlédnu cosi hnědého na stěně kousek nad sebou. Hrkne to ve mně, chvíli trvá než se tam odvážím kouknout, načež zjišťuju, že se jedná o neškodný háček na kabelky o kterém pochopitelně moc dobře vím. Aneb jak vypsychlit sebe samu ;)
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    tak jeden australsky aktualni: presvedcila jsem spolubydlici abysme do kuchyne dali druhy kos, krome toho na smesny odpad jeste jeden na recyklovatelny (hazi tu papir, plast, sklo, plechovky atd. do jednoho co se pak pretrizuje). pred chvilkou koukam, ze mnou vydobyty trideny kos uz je plny, tak ho jdu vynest, at jdu prikladem. a s pocitem nesmirne dulezitosti a zadostiucineni jeho obsah vysypu - do hnusne a smrdute popelnice smesneho odpadu :-(
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TAPINA: No a dneska jsem řešila, proč mám slané kafe, než mi došlo, že to je ještě následek tohohle incidentu, a že domněnka, že alespoň horní vrstvy cukru by měly být čisté, byla nesprávná. Soli stačí opravdu málo, aby solila.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přinesla jsem si oběd, pak jsem si chtěla nalít pití, odsunu talíř, před sebe dám skleničku a to pití naliju do talíře s obědem.....
    A jako bonus přikládám fotografii, jak jsem synovi loupala a nakrájela jablko a tohle mu nakonec naservírovala.

MOIAA
    MOIAA --- ---
    Sedím v univerzitní knihovně a koukám přede mě a tam je knížka s názvem Řečtina. Myslela jsem si, že by univerzita koupila učebnici Řečtiny. Příjdů blíž a ona to byla Řeč těla. (close enough)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Cukr do dózy se zbytkem soli nasypeme snadno. Ale jak se ho zbavíme? (Těžko, musím říct).
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Včera dopoledne otevírám bar, vyjímečně dorazí i šéf, protože chce spravovat nějaké pocuchané dráty, takže přijde, požádá mě, jestli bych mu nemohl udělat espresso. Pustím všechno, nahrnu se k pressomatu, připravím hrnek a zapnu. Za chvíli se podívám, káva přetéká přes hrnek do filtru a dělá všude kolem bordel. Tak trochu zpanikařím, jak je to možné. když mám navolenou normální porci, přiběhnu blíž...a zjistím, že jsem tam ten hrnek položil dnem vzhůru, takže veškerá káva prostě jen stéká po stěnách.... :)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    … nechala si vyholit 3??? hlavy
    (!!!)
    jo, týl hlavy…
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Lezi vibrator a ovladac na televizi vedle sebe. Cim namirim na televizi a chci prepinat kanaly? ...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Aktuálně jsem asi tak v polovině knížky Hrrr na ně! od Pratchetta ... dnes jsem se koukla v metru přes rameno pánovi do jeho Metra a čtu titulek Klačtí lyžaři začínají ve Falunu ... cože? tvl!!! aha, klasičtí, tak to nic ...
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    Zkouším funkčnost pevné linky v práci, volám si na mobil, funguje, dobrý. Po hodině prokrastinace v práci, o samotě, podívám na mobil, zmeškaný hovor z worku, tyjo, zděsím se, co jsem propásla, že mě volali, volám zpátky a běžím zvednout pevnou linku. omg...
    SARGO
    SARGO --- ---
    Objednala jsem pizzu a protože jsem si chtěla pro všechna příští šplhnout u toho pána, co je vozí, poslala jsem mrňousa dolů ke dveřím s poměrně obstojným spropitným; a ještě jsem ho nabádala, ať si nebere zpátky, že to má pán od cesty.
    Pizzu vzorně přinesl, což o to, jen se tvářil lehce vyčítavě, že do příště dlužíme šest korun.
    Aneb když člověk špatně kouká na řádky v jídelním lístku...
    ... ale zase je to dobrý důvod objednat si zas, ať to smáznu 8-)
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    Chtěl sem teď jít na záchod... ale viděl jsem, že se tam svítí, tak jsem se vrátil a že půjdu za chvíli. Teď jsem si vzpomněl, že tu nikdo jinej nebydlí, tak ani na tom záchodě pravděpodobně nikdo nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam