• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak už si asi týden říkám, jak mě to mile překvapuje, že ti Češi jsou takoví vlastenci, každé druhé auto má vlaječky, je pěkné, že si vzpomněli na výročí konce 2. světové války a na všechny ty státní svátky a takhle hezky to uctí.

Pak mi to došlo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    K Vánocům jsme dostala čtečku knih. Včera, čtu asi 15. knihu pomocí čtečky, jsem si uvědomila, že si nemusím pamatovat číslo stránky, když to zavírám.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    přihlašuju se do internetovýho bankovnictví a v periferním vidění problikává banner s tlačítkem "chci souložit" ... asi ne, prej jestli chci soutěžit... aha, zamyslim se.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Čtu podklady ke svému konferenčnímu příspěvku a najednou z článku bafne věta: "The decrease in immortality rate due to medical development..." Podívám se znovu, pořád to tam je. Ta modernizace v Asii je krutá věc.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALESH: tak hlavní je se dostat domů před půlnocí, protože pak to zničehonic spadne na nulu. :-D
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Ne můj, ale vyprávěl mi ho kamarád univerzitní profesor a stal se jeho kolegovi. Tento ocházel domů a před univerzitou se zakecal se studenty. Když rozprava skončila, tak se jich ještě musel zeptat, zda neví, jestli byl na odchodu ze školy nebo naopak právě do školy přichází. Studenti ho naštěstí nasměrovali správně, a tak šťastně došel domů.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    AZA_: slabý, když už to ekl téma nakousla, tak já to šla v mimozním stavu vyklopit rovnou do kuchyňského dřezu..
    ALESH
    ALESH --- ---
    Koukam na predpoved na telefonu, zkoumam jak moc zmoknu a zmrznu na carodkach. Koukam ze vecer bude 18 stupnu, pak 19, pak dvacet a v pred punoci dokonce 23...... az po chvilce mi dojde, jakej sem dement :]
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Omlouvám se za fekální:
    Dítko vykoná velkou potřebu do nočníku. Nočník vezmu a jeho obsah vyklopím ne do WC, ale do umyvadla. Au!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Manžel dodneška vzpomíná na nejlepší křenovou omáčku v životě, kterou ochutnal na vojně, a do které kuchař zapomněl dát křen :o)
    ELIS
    ELIS --- ---
    Ráno v obchodě. Nějaký mladík se na mě obrátí s prosbou, jestli nemám na rozměnění za 50. Vyškrábnu z peněženky 45 Kč a s pocitem vykonaného dobrého skutku blahosklonně pronáším: "To je dobrý." Do úvah o tom, že si za to snad nenakoupí lihoviny, ale nějakou hezkou knihu, mi vstoupí nepříjemný dojem, že se stala chyba, načež situaci zachraňuju omluvou: "Já nemám míň."
    No, kdybyste někdo potřeboval rozměnit, víte, na koho se obrátit.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dělala jsem maso s houbovou omáčkou. Asi nemusím psát, jakou přísadu jsem tam zapomněla dát.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Ten moment, kdy deset minut zíráte do knihy a snažíte se najít místo, kde jste ji odložili a končí tam vaše poznámky. A pak vám najednou dojde, že před sebou máte špatnou knihu.
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    Morbidní telefon. Počkat cože? Jo jasne... mobilní.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Koukám, že jsem večer při nastavování budíku potmě a ospalej omylem posunul i čas na něm o dvě hodiny napřed. Ty pitomý tlačítka na obojí jsou těsně vedle sebe. A to jsem se těšil, že jdu do práce na desátou a krásně si přispím...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čtu popis účtu "gays and lubricants" a nevěřím svým očím... hmm, ono tam není to y.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nedařilo se mi přihlášení do systému. Psala jsem správci sítě, jestli nemám špatný login nebo heslo. E-maily se mi neustále vracely jako nedoručitelné. Nakrknutá jsem mu tedy telefonovala.

Nakonec se ukázalo, že mám špatně napsaný nejen login i heslo, ale též správcův e-mail.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Joa vlastně ještě jeden. Šla jsem v pondělí kolem květinářství a u keříků před obchodem byla tabulka s nápisem Arnošt. "Jakej arnošt, vždyť je to angrešt" říkám si. No byl to buksus a Arnošt tam bylo napsáno, protože měl svátek :/
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Už jste si někdy popálili obličej tygří mastí? Pokud si bude chtít léčit dutiny tygří mastí, naneste ji na tváře jen trošku. Čím víc, tím líp, neplatí ... (ale hřálo to hezky)
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Dítě spi. Muž odchází do práce. Jdu se rozloučit. Až odejde uvědomím si, ze jsme na sebe mávali "ahoooj, cau, cau, ahoj" a na pusu a objetí nedošlo. Syn se učí mávat. Muž mi psal z tramvaje, ze nás to postihlo nějak brzy. Synovi je sedm měsíců. ...třezalka by se čas od času hodila! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam