• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Ne, dát si zapálený cigáro do kapsy a snažit se potom kouřit zapalovač není vážně nejlepší nápad....alespoň ne po ránu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska sem zapomněl, že existuje říjen.
    ADD
    ADD --- ---
    Zjišťuju ve fóru o pečení, jestli neexistuje nějaký recept na bublaninu, kde se nešlehají bílky a žloutky zvlášť, protože potřebuju co nejsnazší a nejrychlejší postup. Recept, kde se šlehají celá vejce dohromady, seženu. Opíšu si to na papírek, dojdu do kuchyně, vyndám vejce z lednice... a něco se mi v hlavě poplete, z bublaniny jsem u kynutého, takže najdu malou zavírací skleničku, pečlivě ji vymyju, aby šly bílky v ní skladované později dobře našlehat, pečlivě odděluju blíky od žloutků, bílky přelévám do skelničky... pak se orosím, přeleju bílky do mísy ke žloutkům, pečlivě vymyju skleničku a jásám, jak jsem si ten život usnadnila.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ZUZKAOU: JAK KDYBYCH TO NEČET!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Včera bylo 35 st. Zapínala jsem myčku a volila program na se studenou vodou, aby tomu nádobí nebylo horko.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tyhle papričky vlastně moc nepálej, si ty ruce jen opláchnu, nebudu se crcat s olejem, nejsem blbá, si to nestrčím někam kde by to pak bolelo.

...

Jsem.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Znáte ten, jak si jdete uvařit kafe a zjistíte, že nemáte kafe, tak se seberete, že jako procházka 2 kiláky do krámu, tam koupíte mlíko a jdete zahloubaně zpátky, mlíko uložíte do lednice, jdete pracovat a po půl hodince si řeknete: "tyjo, dala bych si kafe". No tak si ho jdete uvařit a zjistíte, ...
    CHIRURGUS
    CHIRURGUS --- ---
    Pokoj ve 4. patře

Vylezu, jdu ke schodům - zapomněl jsem klíče
    Vezmu klíče - 2.patro - nechal jsem tam igelitku s prádlem
    Beru prádlo - 3 patro, uvědomím si, že jsem tam nechal myš od kompu
    Beru myš, zanechávám prádlo, dojde mi to opět na 3. patře
    Vracím se, beru prádlo, na prvním si uvědomím, že nemám deodorant. Seru na něj, za tohle mi to fakt nestojí.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Se mi dějou teď takové jazykové errory. dlouho jsem nemluvila česky a včera jsem zjistila, že se mi vybil mobil a že už nemám sílu dojít si ho nabít a poprosila jsem souseda ze stanu vedle mě (v kempu), jestli by mě nemohl ráno vzbudit (není mobil=není budík a soused vstává tak nějak ve stejnou dobu). No a dneska ráno se začaly ozývat z vedlejšího stanu šílené zvuky, které mě probudily a celá zpitomělá volám: "Co to má být? Kolik je hodin?" a týpek: "what?" a já zase: "no kolik je hodin, to má být ten tvůj budík?" a on zase: "what? are you speaking on me in czech, or what?" :D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    1023: Je to velký letadlo, potřebuje pořádnou ranvej, tak kde není, tam si ji před přistáním vybagruje, no ne? :)
    1023
    1023 --- ---
    V Praze přistál obří Airbus A380. Na palubě má bar i sprchy
    http://www.novinky.cz/...vani/373896-v-praze-pristal-obri-airbus-a380-na-palube-ma-bar-i-sprchy.html
    Čtu si nadpis článku, a marně několik dlouhých okamžiků při prohlížení fotek přemýšlím, na co asi mají na palubě bagr a proč není na fotkách.
    NOMM
    NOMM --- ---
    Teď jsem dočetl na netu článek a periferně jsem zachytil dole pod ním název dalšího článku: Vyrobte dětem model vagíny!!!
    Tak jsem se tam očima překvapeně vrátil a bylo tam: Vyrobte dětem vagon modelíny za 20 Kč.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Vyčistila jsem si větráček v notebooku. Sešroubovala jsem to dohromady, pustila a začala panikařit, že jsem to rozbila, protože nic nehučelo a startovalo to potichu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SARGO: nemá smysl pro humor, její chyba :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jdeme ze školky.
    "To je ale pěkně tvarovaný kousek!" zajásám k dítku, aby se se mnou esteticky pokochalo.
    Ženská v minisukni přede mnou se otočí a hrozně ošklivě se podívá.
    "Já mluvila o tomhle!" ukazuju honem na to působivé BMW Z4 vedle nás, nizoučký sporťák...
    A ona koukla ještě ošklivěji. :-(
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Místo růžové vody jsem si nastříkala na obličej kondicionér ve spreji.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jedu autem, topení přliš topí. Kroutím tím knoflíkem na stažení teploty a je to pořád stejné, jen hudba z rádia nějak slábne.
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Dala jsem ohřát kakao do skříňky vedle mikrovlnky :-)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Začala jsem jíst opačným koncem vidličky... a nedošlo mi to úplně hned...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dávala jsem děcka do vany a byla u té vody děsně obezřetná, jelikož jsem v kapse bundy cítila mobil. jak se později ukázalo, byl dětský, plastový
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam