• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TAPINA: To se mi stalo před měsícem, leč styděl jsem se s tím pochlubit:D

Ale přišel jsem původně s pracovním požadavkem: "Prosím rozšířit výpis ropuch." Chvíli jsem dumal, co je to za radikální rozšíření produktového portfolia...a on je to výpis poruch.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak teď mám exkluzivní. Až budete používat v mikrovlnce funkci gril, tak nezapomeňte taky vyndat plastové víko.
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    MARI: vyprodáno:/ Tak teď má někdo určitě taky radost)
    HELA
    HELA --- ---
    Tak dneska znovu... řeším na mapě, jak se dostat k jednomu kempu, a v tom se mi na obrazovce začne trošku klikatě, ale celkem cílevědomě pohybovat černá tečka, až se zastaví přesně na tom kempu, který zkoumám. Hmm, že by mapy.cz měly novou feature, která člověku ukáže i cestu? Ale ne, moucha podruhé...
    (Jen mám teda dojem, že to musela být nějaká horkem zmutovaná telepatická moucha :))
    MARI
    MARI --- ---
    GREENFAIRY: kup dvě levé a budeš mít do zásoby ;)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    GREENFAIRY: Ale tak mohly být obě levé ;)
    MARI
    MARI --- ---
    takovej trochu double error...
    v pátek cestou z práce jsem chtěla nakoupit, tak jsem napsala přítelovi, jestli něco nechce. zmínil, že chce zavináče... ten nešťastný výraz, když jsem z tašky vytáhla utopence, bych vám přála vidět.
    tak jsem se omlouvala, že jsem měla dojem, že psal utopence...
    ale furt mi to nějak nedalo, stále jsem měla pocit, že psal utopence. no tak jsem se dneska koukla do zpráv... ano, první napsal zavináče... a později, že už má chuť na ty utopence. no, tak kdo má potom vědět, co koupit. :D
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    konečně jsem se odhodlala jít si koupit pracovní rukavice a hádejte, s čím jsem přišla.. obě jsou na pravou ruku :(
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamarádka se mi včera svěřila, že už podruhé zapomněla, že má gauč uprostřed obýváku a už podruhé přes něj přepadla ... a to pokaždé z jiné strany :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Poutní kostel MILF? Aha, Maria Hilf.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MADIETTA: a dokonce to není ani stylizovaný pes (neptejte se mě, kde jsem ho tam našla), jak jsem si myslela doteď! :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RANDOM_NIGHT: no jo, ty jo, fakt nemá! :-D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ALDARION: Tuhle jsem měla potkana a ten byl fajn. Potkani a cvrčci jsou nejlepší.
    Mimochodem, ty ve skutečnosti vůbec nemáš na ikonce květinu se dvěma listy a podivným květem, jak jsem si celou dobu myslela.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    RANDOM_NIGHT: Agama na špejli?

(Nedávno jsme řešili, jak na příštím postapo mejdanu zařídit stylové stravování. Má první myšlenka po shlédnutí tvého postu byla: "Ale agam by přece byla škoda. Jsou takový roztomilý... A taky drahý...")
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jdu kolem zverimexu.
    SARANČATA, CVRČCI, MOUČNÍ ČERVI
    HLODAVCI, AGAMY
    … co se probůh krmí agamami?!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    nezny bankovni prevod? jestli to s tim "i banku muzete mit radi" uz trochu neprehanej.. oh wait. bezny.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Trávím část léta s dětmi u rodičů. Jeden den se pozastavuju nad tím, že moje máti dala synovi ráno moje ponožky s růžovými puntíky. Zasměju se tomu a žertem řeknu: a moje šaty, ty mu třeba dát nechceš? No, tak jsem druhý den mylně považovala své složené černé šaty za jeho černé tričko a připravila mu je, že si je má ráno obléct.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ráno jsem v práci zjistila, že jsem si zapomněla mobil doma. Přijdu odpoledne domů, hledám ho... na nabíječce není, na poličce taky ne. Tak jsem si ho prozvonila - byl v kabelce (a nikým nepozorován byl i v práci).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem na chvilku zpanikařil, že nejsem připásanej. V kanclu na židli u kompu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Nesu v jedné ruce zlaté naušnice, v druhé kelímek od jogurtu.
    Co jsem se pokusila vyhodit? [facepalm]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam