• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Málem jsem dneska zvedla telefon, abych zavolala naší babičce, že už jí vyvěsili parte...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    vcera jsem hledala jednu knizku ve svoji knihovne doma. Nemam knihovnu nejak extra velikou, ale tak prece jenom, neni jich par... hledala jsem knihu, ktera neni vubec nicim na hrbete zajimava... tak jedu uz asi po pate prstem po hrbetech a ne a ne ji najit. Rikam si- ja sem debil, proc se s tim trapim, proc to nehodim do googlu. Wait!
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Chtěl jsem si jít mejt zuby do dřezu
    HELA
    HELA --- ---
    ESPERANZA: jo. Teď jsem několik dnů hledala svoje klíče, odemykala si náhradními, až mě přítel takhle jednou zavolal, abych se šla podívat do knihovny...

A dodneška nedokážu zapomenout, jak jednou přijela máma z nákupu. Klapnutí dveří, chvilka štrachání, a pak jen mírně překvapené konstatování: "Opravdu! Peněženka je v mrazáku."
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Znáte ten překvapenej výraz, když hledanou věc objevíte na naprosto nečekaném místě? Jako třeba klíče ve špajzu a tak... Já teď hledala po celém bytě krabičku cigaret (prázdná v koši nebyla). Po čtvrt hodině jsem ji našla. V plechové krabici, kde mám naházené ty náušnice, které zas tak často nenosím, protože stejně většinou střídám dokola troje a ty mám položené zvlášť na nočním stolku. Nechápu, jak se cigára mohly ocitnout zrovna v té krabici mezi náušnicema. :-D
    Zajímavé je, že si moc dobře pamatuju, jak se mi v noci na dnešek zdál sen o tom, že mám chuť na cigáro, která byla tak silná, že mě to až probudilo. Nechci ani domýšlet možnost, že jsem rozespalá šla tu krabičku sama před sebou schovat, jen abych si uprostřed noci nezapálila. :-))) Možný je ale všechno, člověk zaspí spoustu věcí, na které si ráno už prostě nepamatuje...
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    TAPINA: Starsi podobny: Delaj se i pekace s plastovym vikem, maj taky ucha na prenaseni celeho toho pekace. Ten muj uz ale madla nema. Ani to viko samo o sobe uz nedrzi na tom plechu.
    ... po peti minutach roztapeni trouby, ze ktere se jaksi zapomnel plech predem vyjmout...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jedu si takhle a vidím bílou ceduli v černým nápisem označujícím začátek obce .. no tak si chvíli jedu lesem padesátkou, než mi dojde, že nejsem v obci a na ceduli (která byla vlastně ještě přidělána na nějaké stodole) bylo napsáno "palivové dřevo" ...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Plakát v metru: "přispějte na výcvikové centrum Herpes," hm, nojo- cože?! Aha, HelpPes.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Takové manželské přeřeknutí / přeslechnutí ... prostě vzniknul Dildo Pytlík.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SMS z neznámého čísla: "Dobrý den, omlouváme se. Pro malou úctu...." Cože? Co jsem zase kde provedla? Aha, ono se něco ruší pro "malou účast". Ufff.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TAPINA: To se mi stalo před měsícem, leč styděl jsem se s tím pochlubit:D

Ale přišel jsem původně s pracovním požadavkem: "Prosím rozšířit výpis ropuch." Chvíli jsem dumal, co je to za radikální rozšíření produktového portfolia...a on je to výpis poruch.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak teď mám exkluzivní. Až budete používat v mikrovlnce funkci gril, tak nezapomeňte taky vyndat plastové víko.
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    MARI: vyprodáno:/ Tak teď má někdo určitě taky radost)
    HELA
    HELA --- ---
    Tak dneska znovu... řeším na mapě, jak se dostat k jednomu kempu, a v tom se mi na obrazovce začne trošku klikatě, ale celkem cílevědomě pohybovat černá tečka, až se zastaví přesně na tom kempu, který zkoumám. Hmm, že by mapy.cz měly novou feature, která člověku ukáže i cestu? Ale ne, moucha podruhé...
    (Jen mám teda dojem, že to musela být nějaká horkem zmutovaná telepatická moucha :))
    MARI
    MARI --- ---
    GREENFAIRY: kup dvě levé a budeš mít do zásoby ;)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    GREENFAIRY: Ale tak mohly být obě levé ;)
    MARI
    MARI --- ---
    takovej trochu double error...
    v pátek cestou z práce jsem chtěla nakoupit, tak jsem napsala přítelovi, jestli něco nechce. zmínil, že chce zavináče... ten nešťastný výraz, když jsem z tašky vytáhla utopence, bych vám přála vidět.
    tak jsem se omlouvala, že jsem měla dojem, že psal utopence...
    ale furt mi to nějak nedalo, stále jsem měla pocit, že psal utopence. no tak jsem se dneska koukla do zpráv... ano, první napsal zavináče... a později, že už má chuť na ty utopence. no, tak kdo má potom vědět, co koupit. :D
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    konečně jsem se odhodlala jít si koupit pracovní rukavice a hádejte, s čím jsem přišla.. obě jsou na pravou ruku :(
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamarádka se mi včera svěřila, že už podruhé zapomněla, že má gauč uprostřed obýváku a už podruhé přes něj přepadla ... a to pokaždé z jiné strany :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Poutní kostel MILF? Aha, Maria Hilf.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam