• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Byt po rekonstrukci - plovoucí okna, plastová podlaha....moment ! Co?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    9:55 na jednání - "počkejte, já vám dám vizitku. Aha, já si zapomněla peněženku, tak nic, já vám to napíšu."
    10:05 v kavánrě: "capuccino prosím."
    10:20 stále v kavárně: "zaplatím" ... ... ... "A doprdele."
    HELA
    HELA --- ---
    MARKYSHA: to je ale škoda, byl by to šikovný vynález :D
    OVEC
    OVEC --- ---
    Dnešní ráno, přechod pro chodce a spousta lidí s při čekání na zelenou balí cigarety? ... eee ... Ne, koukají do telefonů.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Koukám na ceduli Kopírka s ponožkami - říkám, hele tady to někdo vyřešil, ztratí se ti ponožka, tak si jí nakopíruješ, koukám podruhý Kopírka naproti obchodu s ponožkami - aha :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem chvíli vážně přemejšlel, co to je za divnej název pro Ruskou kapelu "Yu bi foty". A vono ne, vono to UB40.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Před x lety jsem poprvé četla knihu "Zelený děs" ve které je povídka "Pokoj v hostinci Dragon Volant" - tolik, tolik let jsem si říkala, jak je to debilní název pro hospodu, Dračí volant, než mi při druhém čtení, cca před týdnem, za slavnostních fanfár došlo, že povídka se odehrává ve Francii, takže ten Dračí volant bude spíš Letící drak (což tam mimochodem jedna z postav velmi subtilně zmiňuje). Ehm. Tak si přešlápnem...
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Sumak v ranní kávě mléko nenahradí. S příchutí pomeranče je šumák v kafi spíš na obtíž ...
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    BLOODRAT: to vypadá na základ dobrého mimibazarovského receptu slepice à la kachna na pomerančích. Nech si chutnat. ;)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dnes po nějakých čtyřiceti+ hodinách beze spánku perlím celý den.
    V práci přistoupím po obědě k píchačkám ve vstupní hale a s hrstí plnou drobných tupě hledám ten otvor, kam je nasypat aby vypadlo kafe. Píchačky jsou malý bílý budík s displayem a senzorem na čip na stěně. Automat na kafe stojí o dva metry dál, je černý a má dva metry na výšku. Pracuju tam přes čtyři roky.
    Po práci tak nějak propluju marketem, potřebuju udělat nákup, v lednici doma jen zima, politbyro a zemiak - a já potřebuju uvařit. Za kasou se překvapeně dívám co že jsem to vlastně seskupil. Půl kila mletýho masa, kilo pomerančů, mražená slepice, mozzarella a hajzlpapír. Okáá....no, na mimibazaru určitě nějaký recept najdu.
    Doma šťastně dopíšu referát na dvě stránky do školy, zabouchnu s pocitem nevýslovné úlevy papírový sešit (zítra odevzdávám) a koukám na monitor compa, kde je otevřený Facebook. A říkám si, ...schválně jestli ten referát někdo lajkne...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Včera v pološeru jdu ze sprchy, oblékám si spací tričko a vidím černou skvrnu na opěradle sedačky, přesně na místě, kde spává Lucifera.
    "Čičičí" ... "no tak, kočko!" ... "ty potvoro jedna, já na tebe volám!"
    Šla jsem blíž, že jí pocuchám kožich... a byla to mikina :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Včera jsem v obchodě u pokladny zabloudila ve vlastní peněžence a nenašla peníze. Tak jsem koktala, že se mi to normálně nestává, a přemýšlela, co dál. Samozřejmě ze tří prodavaček, co tam pracují, tam musela být zrovna ta jediná, se kterou se mi situace nemám s sebou peněženku/nemám v ní dost peněz stala už potřetí. A dceřin kamarád ze školky s maminkou, kteří stáli ve frontě před námi. Teprve když dotyčná maminka navrhla, že mě založí, propojily se správné dráty v mozku a vzpomněla jsem si, že bankovky mám přece v té kapsičce na zip...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Reklamní mail od Bati:
    Objevte plesnivou obuv pro každou situaci.
    ...
    Oh wait!
    Aha, plesovou
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: ještě musím dodat, že se mi to dělo, když jsem psala v tramvaji tenhle error MARI, který se stal krátce předtím.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Takový maličký: koukám na fotku dvou vnadných žen, zkoumám všechny možné detaily a významy a za boha nemůžu přijít na to, co na tom má být vtipného. Jo aha, já nejsem ve fóru o vtipech, ale o boubelkách...
    MARI
    MARI --- ---
    a aby toho nebylo malo... koupit listek do kina na flore a jet na andel taky stoji za to. :(
    MARI
    MARI --- ---
    v chodbe domu mame stare drevene litacky, pred kterymi se skoro vzdycky zastavim, ze se samy otevrou. a ony ne, ehm...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Koukam tady na kanystr na vodu a je na nem napsano PIERE BRICE ... rikam si coze? a proc? A ono je to PIERCE HERE.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Pochopitelně že jsem vytřela dlažbu speciálním přípravkem na parkety a naopak. To by ani jinak nešlo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nádherný autocorrect error - jedna paní prodávala "kabátek s chlapem uvnitř"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam