• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Strkám do mikrovlnky oběd. Počkat, je tam nějakej plnej hrnek.
    To je to mlíko, co si dcera poručila přihřát včera k večeři.
    (že jsem ho tam nechala já, to se nedivím, ale že se ona nepřihlásila?!?)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "...už máme i obouruké letenky."
    ?
    Aha. Booknuté.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    No, asi se to jednou muselo stát i mě, včera sem v Brně omylem místo na vlak do Prahy nastoupil do vlaku do Budapešti. Naštěstí sem si toho všimnul než sme dojeli do Břeclavi a rozhodně je mi ke cti, že mě to (na rozdíl od dvou opilých slečen, který udělaly stejnou chybu) nerozplakalo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Před sebou mám čaj a v jedné ruce prášek, který chci tím čajem zapít a v druhé ruce lžičku, kterým chci ten čaj zamíchat.

....

Zodac, který hodíte do čaje se tam rozpustí překvapivě rychle a je dost hořký.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Záhada paní Loudové: dnes jsme pořádaly malé setkání se třemi členkami městské rady ohledně sociálních témat ve městě. Na schůzce se objevila zcela nečekaně i neznámá paní, ale chyběla mi paní radní Loudová. Ukázalo se, že paní Loudovou máme, ale ne radní, nýbrž záchranářku...to je tak, když máte v mailovém adresáři uložené dvě Loudové a nevšimnete si toho, ehm. I tak to ale bylo super setkání jelikož záchranářky vědí o sociální problematice překvapivě hodně :)
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Tak jeden takový běžný:

Sedím před dvěma notebooky - pracuji průběžně na obou, ale myš má jen ten nalevo - takže je uprostřed...

... což znamená, že je logicky připojená k oboum, jinak by přece nebyla tam kde je...

... takže nechápu, proč se nedokáže přizpůsobit mému pohledu a když otočím hlavu ke druhému notebooku, odmítá skrolovat na vedlejším monitoru - vždyť kurzor tam přeci je, tak co dělá zagorku?!
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    CASTROL: o víkendu jsem měl opačný error než to tvé a) - koukal jsem na mapu na ceduli jedné naučné stezky, načež jsem zvedl ruce, že si posunu výřez a změním zvětšení. Nefungovalo to.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ja: dneska jsem s tebou jela v busu, ale vystoupila jsem driv, protoze jsem sla jeste do Ferony.
    kolegyne: aha, hmm, to je nejaka lepsi Billa?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska mám dva:
    a) naslinila jsem si prst, abych otočila "list" na mobilu
    b) vysvětlovala jsem našim dětem, že kamarádovi se narodilo mimino a táta ho musí jet do Prahy zapít - starší syn vyhrkl: zabít? proč ho musí zabít??
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Od rána mám venku pověšený prádlo. Říkám si, fajn, musím hlídat než začne pršet, abych ho sebrala a nechala dosušit doma. Po několika hodinách fakt prší. Hm, něco jsem měla udělat, ale co...? Asi to nebylo nic důležitýho, jinak bych si to přece pamatovala. :-) Po půl hodině, co vcelku vydatně prší, najednou blik a mozek si vzpomněl na to prádlo. No jo, ale teď ho sbírat už fakt nemá cenu. Navíc v tom dešti, žejo.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    PETGRIDUS: jako fakt ti úplně rozumim... viz [ MALLORYNOX @ Mozkové errory renewed ]
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    sedím doma, spletu si číslo a zavolám domu, začne zvonit telefon a já se zvednu a jdu ho zvednout
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MAR_TINA: To sedí, tam bydlím :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    1. Vlezete na Jinonicích do metra.
    2. Dojedete na Anděla.
    3. Přejdete na vlakovou zastávku a nastoupíte do vlaku, kterým to máte jednu zastávku domů.
    4. Ve vlaku zapomenete zmáčknout tlačítko vystupování.
    5. Další zastávka jsou Jinonice.
    6. Odtud to máte jen deset minut pěšky na metro...
    TORRORTX
    TORRORTX --- ---
    Na iDnes čtu článek a vidím u toho reklamu: "octové žaluzie z vinného plechu".
    Aha, oni to jsou "ocelové žaluzie z vlnitého plechu".
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    pri ceste domu jsem zjistil, ze jsem v kanclu asi nechal telefon... sakra to se tam budu muset vratit... lepsi by bylo zjistit zda tam fakt je... takze zkusim zavolat kolegovi ... takze zacnu vytacet cislo... oh wait... ja ten telefon celou dobu drzim v ruce
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    dřevěná okna v Motole se otevírají velmi špatně a když na nich máte otočenou kliku, otevírají se ještě o něco hůře
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    poslouchám dopravní zpravodajství "..., zácpa ve směru do Hobitína..."

tak to byl Hloubětín.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Vracím se s vlčákem a jezevčíkem z procházky, otvírám dům, na chodbě tma - nefunguje světlo, pustím vlčáka do výtahu, pustím vlčáka do bytu, zavírám byt - počkat, něco tady nehraje. Rychle sbíhám schody k domovním dveřím, za nimiž ublíženě čumí silně dotčený jezevčík.
    FORTY
    FORTY --- ---
    SALAMAN: Já to zásadně tahám z nohavice, že :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam