• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    při příchodu do hospody jsem se venku zastavil před dveřmi a začal hledat klíče. celkem to trvalo než jsem si uvědomil že od hospody klíče nevlastním a je otevřeno.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    DeLonghi kavovar mi dela jak kafe tak i vodu na caj..tak abych se zrejme poradne probrala, zalila jsem si pytlik čaje "dračí síla" dvojtím esspresem. Ou jééé
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ulomila jsem si kousek čokolády ke kafi a najednou slyšim, jak si vděčně říkám "děkuju"
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Hm, nemůžu spát, tak jsem si řekla, že aspoň vyřídím pár pracovních věcí. Teď. Třeba nějaké telefony, že. Naštěstí jsem to stihla típnout, než začal vyzvánět...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    INXS: jo, excell umí překvapit.

Rok, možná dva sepisuji samostatně geologické zprávy. Pokaždé pracně vyhledávám, v které oblasti a podoblasti (podle různých dělení ČR, dle různých autorů) se to místo nachází. A tohle pondělí jsem omylem klikla v on-line aplikaci Geologická mapa na položku Detailní informace a tam mi to všechno vyskočilo SAMO.
    Můj školitel říkal: "Na to přijdeš." Tak jo, za rok a něco.
    INXS
    INXS --- ---
    není to ani tak error jako neznalost

12 let nazpátek, moje první práce na recepci
    kniha jízd pana šéfa (hrozně mě dycky bavilo si VYMEJŠLET KAM TEN KOKOT JEL takže jsem to nechávala na konec roku kdy hořela deadline)

kniha jízd se vedla v excelu, když jsem byla u řádku číslo 365 postěžovala jsem si, že už dva dny VYPISUJU RUČNĚ DATUMY jednomu ajtákovi co šel kolem
    ukázal mi funkce automatickýho doplnování excelu, nasralo mě to neskutečně
    MARI
    MARI --- ---
    Jsem si včera při zalamování sborníku v Indesignu kromě přednášky, která tam má být, omylem vložila i pár odstavců z Lorem ipsum… a úhledně zalomila. Teď na to koukám, co to tam je za blábol.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Večer po těžkém dni jsem si chtěla do bílého jogurtu namíchat Granko, jak to mám ráda. Na mikrovlnce vedle sebe stojí Granko a Caro. No, zastavila jsem tu ruku včas, ale bylo to fakt o fous.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    KENJIRO: trefils aspon nekoho?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Správný postup nabíjení: narvete do zbraně zásobník, stáhnete závěr, pomalu spustíte kohout.
    Správný postup vybíjení: vytáhnete zásobník, stáhnete závěr, dáte ránu jistoty (aby to naprázdno cvaklo)

Nabíjení podle Kenjira: narvete do zbraně zásobník, stáhnete závěr, dáte ránu jistoty.

KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Vracím Vesmír do rovnováhy - dnes ráno jsem se pustila do palačinky dvěma noži.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Velmi zamyšlen jsem si do diáře k čtvrtku napsal "čtvrtek."
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přijdu do práce, vytáhnu polštářek na razítka a začnu si to nanášet na obličej jako make-up, mám dost, ještě, že u sebe stále nosím vlhčené ubrousky...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: omlouvám se za OT, ale jako první se mi vybavily mimosianské hůlky z antihmoty :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    večeřím chřest a pečené brambory a najednou koukám, že jím pomocí dvou vidliček.
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    jedu z práce, nemám nabitou opencard, tak jsem poslal dpt24 kámošovi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILIEN: sestro!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    STARE_CASY:
    NIGHTFURY: Konečně jsem pochopila, že se bavíte o umyvadle a ne o tom přístroji na dělání sodovky!
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NIGHTFURY: Před lety jsem takhle rozebral sifon u umyvadla, do kýblu nechal odtýct vodu, zjistil jsem, že je docela čistá, tak jsem ji vylil... A kam asi tak?
    MARI
    MARI --- ---
    POZITRON: já takhle před spolužáky na střední hledala v batohu papírové kapesníky a vytáhla jsem... vložku!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam