• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Vracím Vesmír do rovnováhy - dnes ráno jsem se pustila do palačinky dvěma noži.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Velmi zamyšlen jsem si do diáře k čtvrtku napsal "čtvrtek."
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přijdu do práce, vytáhnu polštářek na razítka a začnu si to nanášet na obličej jako make-up, mám dost, ještě, že u sebe stále nosím vlhčené ubrousky...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: omlouvám se za OT, ale jako první se mi vybavily mimosianské hůlky z antihmoty :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    večeřím chřest a pečené brambory a najednou koukám, že jím pomocí dvou vidliček.
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    jedu z práce, nemám nabitou opencard, tak jsem poslal dpt24 kámošovi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILIEN: sestro!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    STARE_CASY:
    NIGHTFURY: Konečně jsem pochopila, že se bavíte o umyvadle a ne o tom přístroji na dělání sodovky!
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NIGHTFURY: Před lety jsem takhle rozebral sifon u umyvadla, do kýblu nechal odtýct vodu, zjistil jsem, že je docela čistá, tak jsem ji vylil... A kam asi tak?
    MARI
    MARI --- ---
    POZITRON: já takhle před spolužáky na střední hledala v batohu papírové kapesníky a vytáhla jsem... vložku!
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    NIGHTFURY: Já takhle slila špagety :-D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    připravovala jsem v googledoc dokument k připomínkování. pro jistotu jsem prověřovala v různých prohlížečích, jak se bude dokument zobrazovat neregistrovaným uživatelům....no a pak jsem odeslala odkaz na dokument emailem na 18 ředitelů a ředitelek škol.

a koukám, že hned po odeslání vlezli do dokumentu čtyři lidi...tak jsem v duchu jásala, jak je krásné, že na odkaz hned klikli. hned jsem jim v dokumentu psala, jak je tam vítám a těšila se na jejich komentáře....

než mi došlo, že jsem to pořád jen já, v anonymním režimu z různých prohlížečů :(
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    rozebrat sifon a pak si jít opláchnout ruce do dřezu, to fakt můžu udělat jen já :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vybaluju dodané léky a přemýšlím si u toho: "Teďka mají chodit ty dárky k výročí založení distribuční firmy, za duben měla přijít flaška vína a ještě jsem ji nedostala... .... tady píšou na krabici "pozor sklo", co jsem proboha objednávala ve skle?"
    Ehm... :o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že soutěž o matku roku jsem opět projela (neb jsem zapomněla, že se děti budou fotit, a poslala je do školky v utahaných teplákách), to se prostě stává.
    Ale že se dobrovolně diskvalifikuju i ze zahradnické soutěže, protože jsem zasela hrášek do stejného řádku jako špenát, a z rozčarování, co mi to vyrostlo, jsem nedopatřením vyplela všechnu už vzešlou mrkev - tak to už je trochu moc! Hlavně že mám ty výsadbové plány, že...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    kdyz vas nekdo zastavi a chce pujcit zapalovac, neni nad to vyndat z kabelky tampon a podavat mu ho.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Zjistila jsem, že když omylem pootevřete kapotu auta a jezdíte s tím jakoby nic, tak skoro nestírají stěrače. Blbý je, když vám ta souvislost nedojde a jezdíte takhle několik deštivých dní
    KAERI
    KAERI --- ---
    Seděly jsme s dcerou v v poloprázdné čekárně v dětské nemocnici a pro zábavu jsem jí vyndala z batohu knížku s hýbacími obrázky. U obrázku s medvědem, který se dá posunout zpod stromu do jeho koruny, se dítě zaradovalo a dělo: "Šup!" A posléze radostně: "Kuk!" I chtěla jsem projevit účast a porozumění a odpovědět, ale nějak se to v hlavě smíchalo, takže jsem na celé kolo radostně zahlásila: "Šuk!" Ta holčička naproti na mě koukala dobře divně...

No a pak jsme vylezly ven a u zastávky na plakátovací ploše byl leták "Půjčka na občanku" a já strávila docela slušnou dobu úvahami, jestli mi něco uniklo, proč se teď za vydání občanky musí platit, a jak je od státu asociální, když to těm, kdo na to nemají, neodpustí...
    MARI
    MARI --- ---
    MAR_TINA: to se mi už taky jednou stalo. :D všimla jsem si toho až večer na wc v nějakém podniku, kde jsem byla s kamarádama... naštěstí jedna kamarádka měla řasenku u sebe.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: tak já si jednou půl hodiny snažila vyloupnout oko ve snaze vynadat čočku, která tam nikdy nebyla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam