• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Další pracovní - tentokrát úřednice z banky na telefonu a chatu:
    Já: OK, spare with me one sex..

V telefonu výbuch smíchu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SALVATOR: já takhle občas podekuju cizím lidem ve vejtahu :).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kamarádka na dovolené spustila poplach, že ztratila placaté pouzdro s platební kartou, řidičákem a ještě nějakými důležitými doklady. Měla ho v kapsičce batohu a protože řídila na střídačku několik aut, stěhovala se z jednoho do druhého a pořád vytahovala z té kapsy mobil, tak může být naprosto kdekoli a nebo taky někde venku - ukradené, vysypané, cokoli, hrůza, katastrofa, zkažená dovolená. Prohledaly se všechny auta, všechny místa, kde se pohybovala, nic se nenašlo. Načež si vzpomněla, že si pouzdro s cennými kartičkami uložila do vnitřní kapsy na zip, aby ho nevytrousila, když bude pořád vytahovat ten mobil.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Hledam ve stanu telefon a hadejte, cim si pri tom hledani svitim...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chodím si tak ráno po bytě, při každém kroku mě něco těžkého kovového uhodí přes kapsu do nohy a zacinkám. Hledám klíče.
    SKRU
    SKRU --- ---
    FORTY: odvickovanej kefir se zase blbe protrepava..
    FORTY
    FORTY --- ---
    Když jsou láhve na vodu uzavřené, špatně se naplňují.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak sem neska na přechodu hezky poděkoval a slušně pozdravil.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    člověk si běžně dává budík i na mobil, OK. Ale když ten budík dáte, asi by se nemělo zapomínat vyplnit "label" (proč že to ten budík sakra dáváte) - no takhle, vzhledem ke včerejšku bych řek, že mission accomplished ... ale stejně se asi pudu pro výstrahu pověsit, aby mě to v příštím životě třeba trklo ...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Fuck najednou mi pise klavesnice sama "led zarovky E27" do kazdyho login dialogu. Fuck pouzil jsem vsechny mozny i nemozny techniky a antimalwere soft k diagnoze a odstraneni malware. Bez uspechu. Fuck. Po velke nechuti se odhodlavam k reinstall widli. Doslova milionkrat restartuju kompl dokavad se priblblej displej neusmysli mi zobrazit hlasku k bootovani do BIOS, abcyh moh zvolit bootvani z flashdrive, na kterym mam backup widle. Az ted me napadlo ze power saver se da vypnout v OSD menu. Po reinstalu widli mi klavesnice porad sama pise "led zarovky E27". Jdu se odstrelit.
    Az ted me napadlo ze to vlastne dela programovatelna klavesnice. Vcera vecer jsem si tam musel namatlat omylem nejaky makro. Jdu se odstrelit.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HELA
    HELA --- ---
    FAIRIELLA: klasický rýč s nápisem "Vetřelec", jasná nová dárková móda :D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dřepím u počítače, zevluju a internetu, otevřeno několik oken. Náhle zapípá mobil položený na lednici.
    Zmateně překlikávám okna prohlížeče, kam že to přišla ta sms...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    HELA: četla jsem "zhoubné hrnky s nápisy" a v duchu tě chválila za výstižný popis.
    HELA
    HELA --- ---
    Jdu kolem krámku s dárkovými předměty a zaznamenám nějaké zdobné hrnky s nápisy. Klasický kýč, ty nápisy jsou ale nějaké divné. "Vetřelec?!?" říkám si. "Sakra, co si lidi dneska už nevymyslí, i když dárkový hrnek s vetřelcem, to je celkem vtipný nápad..." Kouknu se ještě jednou, a on to "Střelec". Aha.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "S volaným číslem se nelze spojit, zkuste to prosím později," hlásí operátor a mně běží hlavou: "...nebo dřív. Měla jsem asi zavolat dřív. Proč to nehlásí Později nebo dřív?"
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Tak si tak sedím v autě, na sedačce spolujezdce plná jedeapůllitrová petka minerálky, hic jako blázen...

Tyjo, už by se to chtělo napít, pomyslím si, tak šáhnu rukou nahmatám petku a přijde další skvělá myšlenka: mohl bych si ji nejdřív otevřít, ať ji nemusím držet a otevírat zároveň jednou rukou!

Zastavil jsem se po prvním otočení víčka a dobře tomu tak - je fakt vedro!
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Si tak planuju dovolenou- koukam do papiroveho ceskoslovenskyho kalendare na stole co mam v praci.. a vyslo mi to tak pekne, ze vemu 23.8 a 1.9 statni svatky a zbytek vyzobam ofiko dovo... koukam na letenky. Nasla.. Divam se, zda by to neslo jeste nejak natahnout a zaplatpanbuh za ten moment: OH FUCK!!!!! nez jsem koupila letenky, pac Vyroci Slovenskyho narodniho povstani a Den Ustavy Slovensky republiky by mi v Praze asi uplne neproslo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JOPS: víc L víc adidas. Zkusím si to pamatovat.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    zapisovala sem kamaráda na firemní akci, jelikož s náma nepracuje, napsala jsem poznámku "+1 (offnyx)" ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam