• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Vylezu z vany na studenou dlažbu a dlouze se zasním, jaký by to bylo mít v koupelně podlahový topení.
    Ale počkat.... vždyť ho máme, jen ještě není zapnutý.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Bydlím v novém bytě půl roku... Už dlouho uvažuju, že koupím do kuchyně hodiny, protože tam žádný nejsou - trouba a mikrovlnka nemaj hodiny...
    A dneska zjistim, že na odpočítávání mikrovlnky... jdou naštelovat hodiny ...
    půl roku chci koupit hodiny .....
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KAERI: zde jsem nadčlověkem, zde okupuji ;-)

KAERI
    KAERI --- ---
    Jela jsem včera pozdě večer z nádraží tramvají a venku zahlédla ceduli s nápisem "Náckovo divadlo." Že šlo o Janáčkovo divadlo, mi došlo až o tři zastávky později.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ETERNITY: Jestli se takové testy budou používat i za 20 let, polovina lidí bude moct rovnou odejít (protože už se psací písmo neučí). :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: jsem ráda, že mě jako dospělýho samostatnýho odborníka nikdo nezkouší z psacího písma. Ta část, co po testu odešla, na mě působí tak nějak mileji.

(Krom typografů, písmomalířů a tak...)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Zrovna ty píšu tak, jak mě to učili v první třídě. Teda ne tak hezky, ale ten tvar používám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: i G a Y?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Sice je to OT, ale stejne vsem doporucim se psaci pismo naucit. Na jednom vyberovem rizeni na prestizni pozici byl soucasti psychotest, kde bylo zapotrebi odpovidat do urciteho limitu celou vetou. Coz by nebyl takovy problem, kdyby nebyla podminka psat psacim bez chyby. Solidni stresor:) Dobra tretina lidi po tomto testu odesla (nekteri odhazujice propisky v dal:))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CAMELLA: Tak to pozor, o krasopise nikdo nemluvil. Normálně píšu dost prasácky, plno písmenek si zjednodušuju, ale kdybych musela, jsem schopná po jisté námaze to písmenko zvládnout prakticky správně, protože si ještě pamatuju, jak má vypadat :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NELLAS: jsem na tom uplně stejně :). Umím psát psacím krasopisem bez zaváhání :)
    a ne, neměla jsem ho na střední :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak to je asi pořádný error, že ještě vím, jak se správně píšou všechna psací písmena.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (je to OT, ale jakkoli spojité psací písmo považuju za rychlé a šikovné, 100 % velkých písmen jsem v něm nahradila jejich tiskacími ekvivalenty a vyhovuje mi to nejvíc ze všech způsobů psaní)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NEI: Před nějakou dobou jsem googlil "Z". Pak jsem to zkoušel napsat. Shledav, že to vypadá jako levák píšící pravou, potmě a po mrtvici, jsem rezignoval a vrátil se k tiskacímu. To taky nevypadá kdovíjak. Holt člověk je uživatel nástrojů - nejen těch, které si v mládí nacvičil, i klávesnice se hodí.
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: my psali v predmetu "pismo" psacim jeste na stredni (umelecka), takze si to jeste pamatuju. kupodivu i par tech okrasnych klikyhaku navic jeste zvladam. :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: taky jsem to nedala, paradoxně jsem ale azbukou napsala šišli mišli :D :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: dohadovali jsme se doma, jestli ještě umíme psací písmo. (Ve smyslu, že psací písmo našeho dětství bylo neskutečná nepraktická blbost.) Tak jsem zkusila napsat adresu na dopis psacím. Skončila jsem hned u p jako paní ....
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Hledám cestu podle Street view a snažím orientovat tak, že zahnu u bílý dodávky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NEI: Taky netuším.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Ochutnejte naše pravé italské mloky!" ... Noky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam