• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Nejvyšší soud oba soudy popravil..."

??? O.o

... aha, poopravil. Škoda.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POZITRON: debil debil, občas se takovej prošlej pas vyplatí!
    Zpěváka Alexandrovců zachránil prošlý pas. Nepustili ho do letadla – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...629-zpevaka-alexandrovcu-zachranil-prosly-pas-nepustili-ho-do-letadla.html
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Taky mam jeden cizi. Kolegyne dcera mela dnes odletet s manzelem a synem na Mauricius a ten manzel pred par dny zjistil, ze ma od rijna propadlej pas, tak letej bez nej. To je debil. :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska opet cizi, skodolibost je svine:)

Mame v praci takoveho jednoho pricinliveho Inda, jak uz je to dnes vsude zvykem.
    Dneska vsude pise maily se zaverem "Have a nice day and thanks for your support during your vacation period!"

Co cert nechtel, prvni mail ven z firmy (zakaznikovi) a jemu vyklouzne z dekovaci veticky slovo "vacation".
    Nemuzu se rozhodnout, jestli ho na to upozornit, nebo se jen smat:)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    To si takhle dneska jedu do práce... jo, krásná to volná dálnice dneska. Jak sou ty svátky, tak je to taková pohodička... že najednou sem zapomněl odbočit a štráduju si to dál směrem na Brno :D Nojo, tak další sjezd směr praha a pak říčany... :D

A ted po obědě. Mám tu od pátku v lednici Colu a ráno sem si dělal černý čaj. Po obědě si přitáhnu z lednice kolu a doleju si s tím ten čaj v hrnečku v domění, je to černý, to doleju :D Tak asi pětinásobná dávka kofeinu pro dnešní den. :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BILY_HAVRAN: Kdyz se mi to stalo naposledy, bylo to nastesti jen asi 100 km ceskym venkovem a naftu platil ten kamarad, co navigoval pro svou motorku.
    A pak jsou tu Trutnov a Turnov... ;D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    By mne zajímalo, kterého blbce napadlo dát červené víno do bílých krabic a mléko zase do červených.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já dneska (v autě) zjistila, že ta jednosměrka, co vede k nám už dobrých 30 let, už asi pár týdnů není
    jednosměrka a já si nemůžu najíždět vlevo.

Ale my jsme tady na Mělníku měli roční akci Řidiči drž pozornost, já jen nechytla jeden z posledních levelů. Některé křižovatky a ulici měnily značení každé ráno, včetně kruháku, terý se jezdil jako křižovatka nebo dokola ale vlevo, někdy vpravo a někdo dvojpůlkově.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nove bydlim ve ctvrti se spoustou jednosmerek, chvili mi trvalo, nez jsem se naucila cestu domu. Vcera mi ale doslo, ze to mozna neni nutne dodrzovat, kdyz jdu pesky.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Ten pocit, když vás GPS, kterou nastavil kolega, dovede do Kaltenbergu o čtvrthodinu dřív než tam máte být, ale vůbec vám to tam nepřijde povědomé...

Ten pocit, když zjistíte, že ten správný Kaltenberg je 350 km jinde a čtvrthodina už na tom nic nespraví...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Bez ohledu na to, kolik energie a entuziasmu vložíte, šicí stroj nešije, šlapete-li místo na pedál na pantofel, který leží vedle něj.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: asi něco takového, jako když já tam strkám bránící se batole a říkám si, že si to přepnu na tu sprchu už ve chvíli, když ještě visí přes kohoutek, že ušetřím jednu ruku :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Napouštím vanu. Sprcha se přepíná takovou páčkou - vlevo vana, vpravo sprcha. Většinou je to na sprše. Občas to blbne, páčka se hne a pak do vany teče vody málo a většinou jen studené. Tak jsem tu páčku vrátila doprava, že provedu restart. No a co se stane, když přepnete napouštění vany na volně visící sprchu a nezastavíte předtím vodu?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Sáhla jsem si na ucho a lekla se, že nemám náušnici. Sáhla jsem si na druhé - a statisticky je vše v pořádku, tam mám narvané dvě.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A ještě jeden, tento týden se mi daří: chci zabočit do ulice, uvidím červenou kulatou značku. Zasakruju, krucinál, zase jednosměrka, a chystám se pokračovat dál rovně, abych našla jednosměrku vedoucí správným směrem. Vtom si uvědomím, že jdu pěšky.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Koupila jsem si do počítače slovník, v download centru jsem si ho stáhla a pak jsem se ho s mohutným nadáváním snažila registrovat a aktivovat, řešila jsem to s jejich tech podporou, též marně, jen abych nakonec zjistila, že jsem si stáhla a nainstalovala úplně jiný produkt, než jaký se pokouším aktivovat.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Když jdeme v práci na záchod, musíme si při cestě zpátky otevřít kartou. Já si takhle uvědomila, že jsem si kartu ještě nevyndala z tašky, tak jsem mávla na kolegu, aby mi otevřel. Pak mi došlo, že jsem ji nevyndala z té tašky, kterou jsem měla celou dobu v ruce...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (k zelňačce s fazolema u nás v rodině neodmyslitelně patří bílý jogurt - nejlépe Hollandia)
    Jenom TOTÁLNÍ HOVADO si splete zelňačku a hovězí polívku ... Ano, k vývaru jsem si otevřel bílý jogurt ... - dobrou chuť!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kupovala jsem dítěti k vánocům budík a prodavačka v obchodě říká "Tak já vám ho hlavně vypnu, aby vám nezačal zvonit v tašce..." No, tak v tašce ne, začal zvonit v šest ráno ve skříni. Potomek se naštěstí neprobudil, aby se vyptával, co to je.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    šla sem hodit ponožky do koše na prádlo, místo toho sem je spláchla do záchodu.. hm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam