• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Pravidelne odchazim na pauzu v praci a dulezite si sebou nesu cedulku "prijdu hned" az na wc :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Sedím v kavárně a abych tu u práce neslyšela tady tu jejich otravnou hudbu, strčím si do uší sluchátka, že si něco pustím. Noale zůstalo jen u toho, že jsem si nandala ta sluchátka, ale nic si nepustila. Klasika, řekli byste ... noale já na to přišla po další hodině a půl??!!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Dělám si tousty, Toustovač položím na varnou desku, píchnu do zásuvky. Vyrobím tousty. Vypnu toustovač otočením knoflíku. Pochutnám si. Po chvíli začmuchám. Oh, wait...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA, QUANTI, SALAMAN: děkuji všem, už si nepřipadám jak takový imbecil :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TRISSIE: Celkem trvalo, než mi to došlo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a já ti chtěla odepsat, proč dáváš do mrazáku plastové přihrádky :))) (btw znova jsem doodmrazovala ;))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: chtěla jsem ti odepsat, že to tak dělám vždy a ještě nikdy nezkřehl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    napadlo mě, že když je venku taková zima, mohla bych odmrazit mrazák - jídlo z něj bych dala na balkon a aspoň by se nerozmrazilo. pak jsem si to ale rozmyslela, protože v mrazáku jsou plastové přihrádky a ten plast by mohl v té zimě venku zkřehnout!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na hotelovem pokoji jsem si schovala nejaky ten zbytek od vecere v krabicce do minibaru, protoze je tam chladno, ze... Aktivni pokojska mi to ale vyhodila, zatim co jsem byla pryc.
    Na druhy den uz jsem chytrejsi a na krabicku napisu fixou instrukci "do not throw away". Vecer prijdu z prace a slava, krabicka je porad na miste.
    Akorat si nedokazu predstavit vyraz te pokojske, protoze jsem na krabicku v nejakem pominuti smyslu napsala "please, do not throw up".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: To by ovsem vysvetlovalo, proc EET panum tak bere cas:) Mimochodem podle historie googlu neni zdaleka sam, kdo se takhle utnul...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Můj drahý pomáhá mému tátovi s přípravou na EET.
    Dnes spolu mluvili o webu Anetca a domluvili se, že táta pošle v e-mailu nějaké odkazy včetně tohoto webu.
    Akorát táta evidentně netušil, že se to píše s C. Zkuste si zadat "anetka.cz" do prohlížeče (NSFW) :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    vysedela jsem frontu na poste, coz obnaselo cca 60 cisel, abych zjistila, ze jsem si zasilku nenechala ulozit u nas ve fenixu (posta 190 03), ale na proseku (posta 190 00).
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    SHEALA: když už druhým rokem nemáš kuchyň, tak jako my, tak patří :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nadobi asi nepatri do umyvadla v koupelne, ze? A ten kurz "Negramotny fundraising", co mi tady porad vyskakuje, je mi taky nejak podezrely.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pro pochopeni souvislosti - mam docela hitech domacnost. Jedna z blbin je hracka pro kocku, ktera po zapojeni do elektriky nahodne pousti po zemi laser a jednou za cas hodi na zem pamlsek.
    V noci jsem toho moc nenaspala, tak se souram bytem, hledam nabijecku na mobil. Najdu, zarazim kolik do mobilu, postavim na kafe. Napadlo me, ze jsem mobil nedala do zasuvky. Otocim se, dam zastrcku do zasuvky, vezmu kafe a jdu "do prace", vedlejsi mistnosti.
    Po ctyrech hodinach si davam prestavku, jdu si udelat caj a vyzvednout nabity mobil.
    Mobil furt vybity, po podlaze lita laser, uprostred lezi na zadech uplne vyrizena zadychana kocka v oblezeni pamlsku a z poslednich sil si je prihrabuje tlapkama. Pohled pro bohy:) No co, stejne je tlusta:)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    malem eroro ale nastesti ne. to sem,odchazel do práce a ze si vezmu ten deodorant co mam na stole a striknu na sebe vuni. no nastesti se. se zastavil kdyz sem po tom sahal. on to toriz,bezbarvy lak ve spreji.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NEI: Dokonalé! :D :D :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Potomek byl dneska u mě v práci se svou plyšovou kočičkou. Poté, co jí změřil teplotu, poslechnul srdce a kde co všechno, naznal, že kočička má pochroumanou nožičku a potřebuje obvaz. Tak jsem ustřihla kousek Cobanu a jak ho tak motám na plyšovou nohu, tak se přistihnu, že u toho dávám pozor, aby to neměla moc zaškrcené :o)
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Proč ten odlakovač neodlakuje? A co vlastně je německy Pinselreiniger? Facepalm... čistidlo na štětce.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    AZA_: když děláte kaligrafii, nedávejte si tuš do čajové misky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam