• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Telenovela komunikačního zákona"

???

aha, novela telekomunikačního zákona
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Neberte si pod kabát svetr ve stejné barvě se skoro stejnými knoflíky.
    Mohlo by se vám stát, že tu zatracenou věc nebudete moct sundat a nebudete tušit proč! :))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IRAVEN: ještě trošku soli a můžeš to vydávat za tibetský čaj ;-) sádlo a nebo jačí máslo, to je jedno ;)
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    bylo to v podobny sklenici jako med, tak jsem dceri udelal caj se sadlem
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Tohle se mi stává víc než často: Po směně (22:30) se zavírá restaurant, já jdu s kolegyní do protějšího hostince, a v pěti minutách běžím zpátky, bo si zapomenu telefon i s nabíječkou. jdu zpět, chci koupit mě a jí pivo, prohledám kapsy...a zjistím, že peněženka je tam taky. Za absolutní střízlivosti by se mi to stávat nemělo :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jdu kolem zastávky tramvaje a tam reklama na kafe s Clooneym: Nespresso - Neporovnatelné na 9 písmen. Tak počítám, přepočítávám, vrtím hlavou a nechápu: jak "neporovnatelné na 9 písmen"? "Neporovnatelné" má přece krucinál 14 písmen!
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Pravidelne odchazim na pauzu v praci a dulezite si sebou nesu cedulku "prijdu hned" az na wc :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Sedím v kavárně a abych tu u práce neslyšela tady tu jejich otravnou hudbu, strčím si do uší sluchátka, že si něco pustím. Noale zůstalo jen u toho, že jsem si nandala ta sluchátka, ale nic si nepustila. Klasika, řekli byste ... noale já na to přišla po další hodině a půl??!!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Dělám si tousty, Toustovač položím na varnou desku, píchnu do zásuvky. Vyrobím tousty. Vypnu toustovač otočením knoflíku. Pochutnám si. Po chvíli začmuchám. Oh, wait...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA, QUANTI, SALAMAN: děkuji všem, už si nepřipadám jak takový imbecil :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TRISSIE: Celkem trvalo, než mi to došlo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a já ti chtěla odepsat, proč dáváš do mrazáku plastové přihrádky :))) (btw znova jsem doodmrazovala ;))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: chtěla jsem ti odepsat, že to tak dělám vždy a ještě nikdy nezkřehl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    napadlo mě, že když je venku taková zima, mohla bych odmrazit mrazák - jídlo z něj bych dala na balkon a aspoň by se nerozmrazilo. pak jsem si to ale rozmyslela, protože v mrazáku jsou plastové přihrádky a ten plast by mohl v té zimě venku zkřehnout!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na hotelovem pokoji jsem si schovala nejaky ten zbytek od vecere v krabicce do minibaru, protoze je tam chladno, ze... Aktivni pokojska mi to ale vyhodila, zatim co jsem byla pryc.
    Na druhy den uz jsem chytrejsi a na krabicku napisu fixou instrukci "do not throw away". Vecer prijdu z prace a slava, krabicka je porad na miste.
    Akorat si nedokazu predstavit vyraz te pokojske, protoze jsem na krabicku v nejakem pominuti smyslu napsala "please, do not throw up".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: To by ovsem vysvetlovalo, proc EET panum tak bere cas:) Mimochodem podle historie googlu neni zdaleka sam, kdo se takhle utnul...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Můj drahý pomáhá mému tátovi s přípravou na EET.
    Dnes spolu mluvili o webu Anetca a domluvili se, že táta pošle v e-mailu nějaké odkazy včetně tohoto webu.
    Akorát táta evidentně netušil, že se to píše s C. Zkuste si zadat "anetka.cz" do prohlížeče (NSFW) :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    vysedela jsem frontu na poste, coz obnaselo cca 60 cisel, abych zjistila, ze jsem si zasilku nenechala ulozit u nas ve fenixu (posta 190 03), ale na proseku (posta 190 00).
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    SHEALA: když už druhým rokem nemáš kuchyň, tak jako my, tak patří :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nadobi asi nepatri do umyvadla v koupelne, ze? A ten kurz "Negramotny fundraising", co mi tady porad vyskakuje, je mi taky nejak podezrely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam