• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Plísním potomka za to, že chodí po bytě duchem nepřítomen, zpívá si praštěnou písničku a nese víčko od jogurtu do lednice místo do koše. Sotva jsem dořekla větu "Co kdybys místo zpívání radši myslel na to, co děláš?", nalila jsem šťávu do hrnku od kafe, který jsem původně nesla do myčky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MONIOUS: dneska pokracovani. nalila sem si do kafe posledni zbytek mlika a hlavou mi probleskla myslenka, ze to nevadi, protoze mam este jedno v posteli.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    level pro
    celej den myslim na to, jak se mi strasne chce spat, a jak se tesim, az si pudu lehnout, a prave sem se pri vareni kafe pristihla, ze nesu mliko do postele, aby si zdrimlo.
    MARI
    MARI --- ---
    ONDRA_99: já to rozpíchla a byla tam normální mletá káva
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SILVEIG: Tak zrovna u dolce kdyz kelimek propuchnes a zalejes vodou, tak mas to same. Tam je totiz jen "rozpustna kavova smes".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když jsem vysvětlovala klientovi, jaké jsou možnosti nakládání se zvířecími ostatky a nenápadně nadhazovala výhody zvířecího krematoria oproti obyčejné kafilerii, povedlo se mi vytvořit vzletné slovo "kafilerium".
    MUZA
    MUZA --- ---
    taky chcete otevirat dvere, na kterych ctete ceduli jako krava "vchod vedle"??
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Při obouvání jsem si vzpomněla, že musím s sebou vzít dárek pro sestru, ale protože jsem schopná si vzpomenout a během vteřiny zapomenout, začala jsem si zpívat: "Majdin dárek, Majdin dárek..." na melodii Hare Krishna.
    Scházím po schodech a zpívám si. Odemykám dveře od domu, zpívám si. Hmm, to je dobrá písnička. Co si to zpívám? Aha.
    MARI
    MARI --- ---
    Pět dní jsem hledala plastovou misku s víkem, ve které občas nosím oběd do práce. Podezřívala jsem přítele, že ji vzal do práce, zapomněl ji tam a zaukolovala ho ji najít a přinést, pak padlo podezření na kolegy v práci... pár jsem jich i oběhla, jestli mi ji nepřibrali. No a včera jsem ji našla doma v mikrovlnce ještě se zbytkem oběda, který jsem ten den, co zmizela, nedojedla a odnesla domů k večeři...
    Ten týden byl vážně náročný.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    kozni@novinky.bux.cz.. wait, what?!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jdu kolem bazaru, vidim ledkovou lampicku. Vzpomenu si na muze, jak kazde rano brble, kdyz vstavam a rozsvitim, abych se namalovala. Ani nad tim moc nepremyslim, beru ji a jdu s pocitem dobre investovanych penez dom.
    Kdyz se muz rano vzbudil za divokeho blikani diskotekoveho svetla a prvni, co videl, byl muj uzasly nenamalovany oblicej v modrych, zelenych a cervenych barvach, pripadala jsem si trochu jak debil...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NELLAS: Podobně včera v sauně... hrála tam nějaká klidná hudba a jednou za čas do ní začali zpívat ptáci... a muž má na mobilu zvonění, který začíná zpíváním ptáků... poprvé jsem mu málem vynadala, co je to za debila, že si bere do sauny mobil :)...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Víte, co se stane, když vám začne do sluchátka z youtube hrát písnička, kterou máte nastavenou jako zvonění na telefonu?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Když za ranního kuropění vylezete na dvorek a v dáli zaklokotá slavík... Krása...
    Ne, to mi jen hvízdlo v nose, ještě to tu není, ale demoverze jara pěkná.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LOVE_DALI: Sýtko hladovátku nevěří ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Celý den si chci udělat svůj oblíbený oolong (čaj). Ráno jsem dostal chuť - řešil jsem milion věcí a nejednou jsem fuč - jedeme na výlet. Po dobu výletu jsem několikrát dostal chuť na čaj a těšil jsem se domů. Busy day.
    Takže konečně doma, připravim čaj, zaleju.
    Odejdu. Přidju. Vyndám sýtko - spokojen..

Jenom kdybych tam ten čaj doopravdy nasypal?! Chjo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Občas mívám problémy s vnímáním času při 24hodinovém formátu. tzn. že mám být někde v sedm, ale jsem tam v pět, protože jakože 17 ... no to je jedno. Každopádně teď sháním letenku a jsem zpruzená, že není žádná kolem deseti tisíc. Dnes jsem našla jednu za 13 a říkám si: "třináct, to je vlastně jedna...hmm, jedenáct už není tak blbý"
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "Tyjo, mě to dneska docela sluší, co se stalo, skoro žádné akné...

Aha, já jsem se ráno vlastně nalíčila."
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Tak jsem dnes už potřetí vyšla ven, abych se podívala, jestli jsou prázdný kontejnery na tříďák... hem... tak jsem vyšla ven, pokaždý si zapálila, dokouřila a šla zase domů... jééééj....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já se taky dneska na docela dlouho zasekla na novinovém titulku:
    "14 měsíců pekla a cela s islamisty. Petr vězněný v Súdánu se vrátil do Česka."
    Cože to ta ženská kromě pečení s islamisty dělala a co s tím má společného nějaký Petr?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam