• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PISKVOR: No prosím. Jsem tu dobře.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: To jsem byl já, kdo ho včera měl a dneska potřeboval. Ale ok, nebudu si tě přát, když si to nepřáš.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PISKVOR: Ještě jsem nikam nešla. Jestli si ho kvůli tobě vezmu, tak si mě nepřej.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Obráceně dnes: "včera se mi ručník nešiknul, ale dneska si ho vezmu, budu ho nezbytně potřebovat." Zůstal-li pak doma?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    "Hlavně nezapomenout ručník, hlavně nezapomenout ručník," říkala si včera večer, načež odešla s taškou na cvičení, kterou nepotřebovala, zatímco ručník zůstal na botníku... Ale žravou blátotlačku z Traalu naštěstí nepotkala.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BALVANIK: jasná "aviváž"
    MARI
    MARI --- ---
    SEDELAVLOKALE: v mém budíku se to dá nastavit a jednu dobu jsem tam mívala "Vstávej, lenochu!" a vždycky jsem si v rozespání opravdu vážně pomyslela, jak je ten telefon drzej.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MADIETTA: jj, dospat jsem mivala driv a doted to slovo povazuju za nejdivnejsi slovo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Můj telefon ukazuje po zazvonění budíku volbu "Dospat". Už jsem to viděla tolikrát a pokaždé v rozespání přečtu něco jiného. Někdy mě to i samotnou překvapí, co tam vidím.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Už asi milionkrát se mi ráno stalo, že když mi začal ráno zvonit budík a na displayi telefonu se ukázalo Alarm, divila jsem se, proč mi tak brzo ráno volá Adam.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Ne, ne, opravdu. Na té láhvi není napsáno Pedofilní mléko.
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Okolo tohoto napisu chodim tak 20 krat denne ale vzdycky to prectu jako zavinac... Nevim proc ikdyz vim ze je tam zavazi... Imaginarne jsem si uz ofackovala hlavu... A ne a ne si to vtlouct do hlavy..:D

GWEEN
    GWEEN --- ---
    Krasny den plny soulozi s detmi. Co? Aha, soutezi.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Mám zvyk přesypávat některé věci (cukr, mouka, sůl) do prázdných sklenic od Nescafé. Koupím si do práce nové velké Nescafé a celou dobu cestou do práce přemýšlím, do čeho ho přesypu, když mám v práci akorát prázdnou malou sklenici, do které se ten obsah přece nemůže vejít.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    "...Prohlášení poplatníka daně z přůjmů..."
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Napila jsem se odstáté vody a kytku zalila Colou Zero - to by mě zajímalo, jak to na ni zapůsobí.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Stalo...

Od rana zvoni telefon, takze jsem se jen zbezne stihla upravit, prevlict vrsek od pyzama a hura zase ke sluchatkum. Koncem dalsiho hovoru uz premyslim - musim skocit do obchodu, jen si prevlecu kalhoty a vlitnu tam, ale rychle, za pul hodiny mam dalsi meeting.
    Hovor skoncil, odhazuji sluchatka, bezim do loznice, cestou ze sebe strhavam triko, udelam si ve vlasech uzel, zmatene koukam na triko na posteli... co ze jsem to chtela? Jo! Oblecu triko, capnu tasku a bezim ven.
    Doufam, ze si v Albertu me sesle ctyrlistkove teplacky uzili.... Vyjevenych pohledu bylo dost.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a nic nestalo, stalo, jen jsem se nepochlubila.

V pondělí jdu listnatým lesem a tu po mně leze klíště. Seklepu ho a pomyslím si: "Je čas nasadit obojek".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: klid, já zas vidím pubické ochlupení až na zem
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Proč se nikomu ani nestihlo nic stát a jsem tu zase?
    Našla jsem tohle v Co vás vzrušuje a trochu jsem se podivila. Jak mohou někoho vzrušovat vnitřnosti valící se z něčího rozetnutého břicha? A jaktože ta žena ještě stojí a tváří se, jako by nic?

A proč zrovna já musím mít tenhle mozek…?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam