• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    VERONIKAEMA: Neco podobneho jsem delala driv pri jizde na kole. Leti vosa, zaviram oci, oteviram pusu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Krocan ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: anebo kruťák aneb nemohu si vzpomenout, jak se řekne samec od krůty.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    stojím u pokladny v lídlu.. strkám věci do tašky, je toho víc, takže začínám klasicky zmatkovat, abych nebrzdila frontu.. přichází placení, hážu do tašky poslední kousky... blížím se k terminálu... a platím bezkontaktní limetkou... neozvalo se klasické pípnutí, tak to zkouším znovu... páteček.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: podle téže definice by to mohl být pštros
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: zemní orel je bažant. Protože každý větší pták, který letí je Vorel (velikost káně a dál), tak na zemi zemní vorel.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Tak ještě jeden (ne)automobilový..

Jedu tramvají z práce, plán je jít na poštu, pro auto, s autem natankovat, vrátit ho do garáže a pak jet domů.
    Koukám z okénka, vidím tu benzínku a zcela vážně mi běží hlavou "když natankuju hned, ušetřím spoustu času".
    Jasně!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ok, koupit si maslenku v UK byl taky dost mozkovy error, zvlast kdyz jsem tam pravidelne kupovala maslo a vim, ze ma jine rozmery, nez ceske...
    MUZA
    MUZA --- ---
    vcera jsem vysla zamyslena z metra a vidim podivnou osobu pricemz uskakuji s vydesenym vyrazem a jedinou myslenkou v hlave: Bruna, starej Bruna, ma sekyru
    aha... probrala jsem se, to je jen blbe obleceny, podivne ovlasately, strasne hubeny a se silnymi brylemi stary muz, ktery drzi v ruce kus nakyho dreva...

:))
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    do metra nastoupil starsi chlapek s bilou slepeckou hulkou a hnedka si sedl na volny misto u dveri. Si rikam- ciiiwe- dobre on jako. Slepej a vi, ze tam ma misto.. pak nad tim premyslim- kua, jak to mohl vedet, ze tam ma volno...zvednu oci a on ma bilou hulku, ale je to nova nasada na smetak...bíla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: normalne bych rekla karanco, ale pokud to bylo v Cesku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jeli jsme včera kulturní krajinou a nedaleko cesty pobíhali ptáci. Muž si nemohl vzpomenout na jméno a nakonec to vymyslel. Kdo pozná, co je zemní orel?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přišel mi newsletter z jazykovky: předkožky a další problémy.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dejte mi na sebe registrační značku a pak telefonní číslo svého vozidla.

Jsem přepracovaná.
    MARI
    MARI --- ---
    Vcera jsem si vzala do prace starsi tenke tenisky na prezouvani. V podrazce dira, ale v kanclu je to jedno. Delsi dobu jsem se ted neprezouvala, ale jak zaclo byt vedro, tak to chce neco letnejsiho. Ze jsem se zptaky z tech prezuvek neprezula mi doslo az po te, co jsem behala po meste v letnim destiku, mela schuzku, kde jsem mj. diskutovala o mozkovych errorech a stala v lijaku na zastavce. Doslo mi to cestou domu, kdyz jsem si zacla rikat, proc ze jsem si vzala ty deravy kecky, kdyz hlasi bourky a lijaky...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Bohuzel to mam s temi zafixovanymi pohyby uplne stejne. Co hur, mam za muze hnusnyho leprikona, ktery se tim bavi. Treba dneska rano se na me v koupelne culil tak dlouho, nez mi doslo, ze si cistim zuby jeho kartackem. Prehodil je!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: a vlastně to znám. Stres z neschopnosti najít klíčka od auta se časte táhne ještě pár minut po nastartování.

Vůbec jsem člověk fixovaných automatických pohybů. Přehodili jsme pozici mikrovlnky a varné konvice. Kam strkám talíře a kde hledám vodu? Změna polohy vypínače? Plácám do zdi už 5. rokem. A v bytě po rodičích, kde bydlíme, jsme rozšířili koupelnu do chodby, chodbu zrušili a dveře do ložnice vyřízli jinde. Občas se vydám do ložnice starou trasou - z bytu na chodbu a dál skrz zeď.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Anebo chodíš do obchodu pěšky tak často, že odejdeš domů a zapomeneš auto na parkovišti.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: Muj pripad. Tedy ne MHD. V nasem meste se kradezim nikdo moc nedivi, takze kdyz jsem nenasla auto (zadna krec, bylo sluzebni), volala jsem policajty. S mobilem na uchu prichytnutym ramenem jsem jim stale jeste diktovala situaci, zatimco jsem si odemykala zamek z jizdniho kola.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TRISSIE: A co teprve, když zoufalé hledáš auto na parkovišti na všech možných místech.. do chvíle, než ti dojde, že tentokrát jsi v daném obchodě MHD? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam