• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jj, Karolinská a Kateřinská...
    SARGO
    SARGO --- ---
    CRAATCHA: To jsme se tak s kamarádem domluvili, že se sejdeme v Prunéřově. V patřičnou hodinu jsme se pak sešli v Počeradech. :-))
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    TAPINA: Anežská a Anenská. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CRAATCHA: Já mám tenhle problém s Kolištěm, Kotlářskou a Kobližnou.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CRAATCHA: Já si téměř vždy spletu Mírák a Jiřák, vůbec nechápu proč.
    CRAATCHA
    CRAATCHA --- ---
    S kamarady jsme se meli sejit na Jezuitske. Jeden dosel na Josefskou, ja na Jakubskou.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Prave jsem v tramvaji c. 10, lehce ovinena, cetla na ukazateli Nazi hrbitovy. Something went terribly wrong :-D
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Včera v parku sháněl kamarád vývrtku na víno...aby si otevřel flašku...se šroubovacím uzávěrem...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem si zkoušela v krámu takovej pěknej klobouk. Bohužel patřil nějaké cizí paní...
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Míchám vajíčka. Míchám vajíčka. Po pěti minutách zapínám hořák a jde to o poznání rychleji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska zase problem s ceskou postou. Nechavam si posilat rostlinky exotickych kytek a postak je tradicne nedorucil, sklad ztratil a dneska se to "naslo" v desivym stavu. Uplne zoufala po stopadesate zadavam reklamaci, pak rozdychavam, pak potrebuju neco sladkeho... a pani zmrzlinarku naproti posty poprosim o jednu "velkou vytocenou cokoladovou".
    Smala se, ze na proti posty by to vlastne mohl byt dobry marketingovy tah.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jdu věšet prádlo. Přijdu ke šňůrám a hádejte, copak jsem zapomněla?
    CRAATCHA
    CRAATCHA --- ---
    Vietnamec chce zaridit dovolenou pro 20 lidi (ziji v Cechach). A na Severni Kypr a nejake recke ostrovy se mu nechce, protoze tam jsou imigranti? Wtf.?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Do jedne nasi pracovni aplikace se musi zadavat klicove slovo - odpoved na otazku, jaky je dnes mesic.
    Nevim proc uz jsem dnes ctyrykrat napsala "prosinec". Asi z toho vedra blbnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: zrovna jsem chtěla napsat, že se musím zeptat našich sedmi koček :)
    ale občas jim vyhrožuju, že jim pořídím psa.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONIOUS: To by jejich sedm domacich jiste hykalo nadsenim :-D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: to je jasny znameni, ze by sis psa mela poridit :)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Nakupuju, zčistajasna ve mě hrkne: "Dneska je dvacátýho! Máma měla narozeniny patnáctýho! Já na to zapomněla!! A přitom jsme u našich teď byli!!!" Začnu zmateně pobíhat po obchodu a vymýšlím vhodný dárek, hledám telefon, abych pochybení napravila...
    ... počkat...
    ... je červen, Mamka má narozeniny 15. května a letos ode mě dostala bujnou oranžovou orchidej, ze které měla nefalšovanou radost, od dětí oslintané pusinky....
    Všechno v cajku! Uf.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Obvykle obcerstveni na akce moc nedelam.... vlastne to ted delam poprve. Tak co, tak otevru kosik.cz, naboucham tam nejake ovoce, koblihy, je horko ze, tak deset mineralek a deset krabic dzusu, odklepnu a mnu si ruce, jak jsem na to vyzrala.
    Prijel chlapik, vsechno vynesl, pohoda... akorat ze k deseti mineralkam mam deset detskych piticek s tou zahnutou slankou. Tesim se na vyrazy zakazniku, az jim je budu rozdavat.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Nasypat si po ránu kafe do jogurtu místo to hrníčku stojícího vedle, taky není nic moc. Akorát nevím, jestli mám považovat za štěstí, že byl ještě zavřenej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam