• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KAERI
    KAERI --- ---
    "Nebyl by někdo ochoten o víkendu posnídat kočičku?" - He???

Ach... pohlídat!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Chodím teď do budovy, kde je oboustranný výtah, který se v přízemí otvírá na obě strany naráz. Vždycky se musím kontrolovat, abych ho neproběhla skrz, ten naučený postup vstoupit do výtahu a dojít až ke stěně je příliš silný.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    zdál se mně včera super sen, a jak jsem si na něj teď znovu vzpomněl a snažil se vybavit si detaily, tak mě napadlo, že si ho přes klíčový slova vygoogluju...

... a nezkus to, viď, docela to i vyšlo, do herní série Xcom by to jako spin-off skoro i zapadlo :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Pozvu si tři kámoše, ať mi přestěhujou akvárko - cca 250 kg. když ho uplně zpocený po půlhodině snažení narvem na stojan, tak si konečně všimnu, že je otočenej do místnosti zadní -neprůhlednou - stranou. Stálo mě to šest piv navíc na úplatkách.

CRAATCHA: ulice jsou ještě v pohodě, já si takhle poplet stadiony a stáli jsme tři v zeleným dresu s klokanama na Žižkově před prázdným stadionem a koumali, kde všichni jsou, když to má za půl hodiny začít...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    zvyk je železná košile, ale když není dvouleťák doma, FAKT není potřeba nechávat si kýbl na vytírání ve vaně a chodit za ním pokaždé přes celý byt... :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tak jsem si rikala, jake je to vase zmateni s podobne znejicimi misty blbost, jenze...
    Ted jsme vyjeli na festak na Skalakove mlyne. Dve auta. Oba jsme zadali do navigace Meziricko a kvuli provozu jsme se uz v Ostrave jeden druhemu ztratili.
    Jedno auto skoncilo nekde v Meziricku u Policky, druhe dorazilo do Meziricka u Trebice. Navigacni fail i s moderni technikou. Bylo krasne sledovat ridice, jak si volaji:
    "Ja jsem pred branou - ja jsem taky pred branou - pockej, tvoje auto nikde nevidim, cim jsi jel? - no roomsterem - vole ten areal ma asi vice bran, po ktere ruce mas rybnik? - ......rybnik?.....?!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    AZA_: jsi si jista, ze si sla do sklepa, a ne do sve cely v gulagu? *schovava se*
    AZA_
    AZA_ --- ---
    PISKVOR: Ne ne, směna proviantu se sousedem je zcela reálná (on dodává suroviny, já hotové výrobky. Spokojenost oboustranná).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AZA_: Ve skutečnosti není ani zemiak od souseda, jen tma, zima a halucinace z podvýživy?
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ... jo jo, ty vaše pražácký problémy

Já jdu takhle vařit oběd, otevřu poklop do sklepa a vezmu posledních 5 nových brambor z bedýnky od souseda, oškrábu je, a říkám si: "Kurňa, blbý, to je málo." A přemýšlím, kam jsem dala ty, co jsem nakopala posledně. Odložím nůž a vykročím ke sklepu...
    (Samozřejmě, nemám pole ba ani bramborový záhon, brambory jsem nikdy nepěstovala. Jen se mi o tom velmi živě zdálo, protože posledních 11 dní velmi blbě spím na gauči (rekonstrukce ložnice) a velmi blbé sny se mi vkrádají do reality.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: já si pletu Wilsonovu a Rooseveltovu, a to jsou každá úplně v jiný čtvrti poměrně daleko od sebe.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: tak teď už víš, že v Žitný tě žádná tramvaj prudit nebude :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: ale já jezdím autem!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: ale no tak, v JEčný přeci JEzděj tramvaje :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A Žitnoječnou a Legerowilsonovu se ani nedopokouším odlišovat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUCIASHECK: ještě navíc :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    QUANTI: Asi myslis Na Prikope, nejblizsi Na Prikopech je tusim v Beroune ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Na Příkopech a Na Poříčí
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Gutovka a Grébovka
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    SALAMAN: Takhle si, nevím proč, pletu Vypich a Újezd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam