• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    Nějak se nedokážu srovnat s vylepšenou image některých souprav Českých drah. Jela jsem vlakem, musela jsem na WC a tam to bylo vylepšené takovou tou reklamní tapetou IKEA, co na ní je vnitřek koupelny. Už jste si zkoušeli osušit ruce namalovaným ručníkem? Já ano. Moc dobře to nejde.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Autopilot... Často když na nějaké akci odcházím z toi-toi či jiné budky, automaticky si uvědomím, že jsem přeci zapomněl spláchnout a měl bych se rychle vrátit. Nebo rovnou hledám splachovadlo v kadibudce.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Error podobného druhu mi mozek dělal jeden čas po pořízení automatického zásobníku na mýdlo...mozek z benzínek a veřejných WC navyklý na kompletní sestavu odmítal akceptovat fakt, že je doma sice mýdlo na mávnutí, ovšem baterie zůstala páková... chvíli prostě trvalo akceptovat fakt, že ani opakované mávnutí z pákové baterie vodu nevykouzlí....
    MUZA
    MUZA --- ---
    Ja neco nejdriv hledala na mobilu a za 5 min chci neco sefovi ukazat na monitoru... a svete div se, monitor neni dotykovy :))))
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Na výletě koukám do klasické papírové mapy a hlavou mi proběhne "sakra, jestli se mi během výletu vybije mobil, tak to nikdy nenajdu" .. no, staré dobré klasické mapy:)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PISKVOR: Aspoň dvě. Betlémskou a Betlémskou na Žižkově.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    STARE_CASY: A kolik jich máme?
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Myslím, že jedna Betlémská kaple by v Praze postačila...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KAERI
    KAERI --- ---
    "Nebyl by někdo ochoten o víkendu posnídat kočičku?" - He???

Ach... pohlídat!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Chodím teď do budovy, kde je oboustranný výtah, který se v přízemí otvírá na obě strany naráz. Vždycky se musím kontrolovat, abych ho neproběhla skrz, ten naučený postup vstoupit do výtahu a dojít až ke stěně je příliš silný.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    zdál se mně včera super sen, a jak jsem si na něj teď znovu vzpomněl a snažil se vybavit si detaily, tak mě napadlo, že si ho přes klíčový slova vygoogluju...

... a nezkus to, viď, docela to i vyšlo, do herní série Xcom by to jako spin-off skoro i zapadlo :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Pozvu si tři kámoše, ať mi přestěhujou akvárko - cca 250 kg. když ho uplně zpocený po půlhodině snažení narvem na stojan, tak si konečně všimnu, že je otočenej do místnosti zadní -neprůhlednou - stranou. Stálo mě to šest piv navíc na úplatkách.

CRAATCHA: ulice jsou ještě v pohodě, já si takhle poplet stadiony a stáli jsme tři v zeleným dresu s klokanama na Žižkově před prázdným stadionem a koumali, kde všichni jsou, když to má za půl hodiny začít...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    zvyk je železná košile, ale když není dvouleťák doma, FAKT není potřeba nechávat si kýbl na vytírání ve vaně a chodit za ním pokaždé přes celý byt... :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tak jsem si rikala, jake je to vase zmateni s podobne znejicimi misty blbost, jenze...
    Ted jsme vyjeli na festak na Skalakove mlyne. Dve auta. Oba jsme zadali do navigace Meziricko a kvuli provozu jsme se uz v Ostrave jeden druhemu ztratili.
    Jedno auto skoncilo nekde v Meziricku u Policky, druhe dorazilo do Meziricka u Trebice. Navigacni fail i s moderni technikou. Bylo krasne sledovat ridice, jak si volaji:
    "Ja jsem pred branou - ja jsem taky pred branou - pockej, tvoje auto nikde nevidim, cim jsi jel? - no roomsterem - vole ten areal ma asi vice bran, po ktere ruce mas rybnik? - ......rybnik?.....?!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    AZA_: jsi si jista, ze si sla do sklepa, a ne do sve cely v gulagu? *schovava se*
    AZA_
    AZA_ --- ---
    PISKVOR: Ne ne, směna proviantu se sousedem je zcela reálná (on dodává suroviny, já hotové výrobky. Spokojenost oboustranná).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AZA_: Ve skutečnosti není ani zemiak od souseda, jen tma, zima a halucinace z podvýživy?
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ... jo jo, ty vaše pražácký problémy

Já jdu takhle vařit oběd, otevřu poklop do sklepa a vezmu posledních 5 nových brambor z bedýnky od souseda, oškrábu je, a říkám si: "Kurňa, blbý, to je málo." A přemýšlím, kam jsem dala ty, co jsem nakopala posledně. Odložím nůž a vykročím ke sklepu...
    (Samozřejmě, nemám pole ba ani bramborový záhon, brambory jsem nikdy nepěstovala. Jen se mi o tom velmi živě zdálo, protože posledních 11 dní velmi blbě spím na gauči (rekonstrukce ložnice) a velmi blbé sny se mi vkrádají do reality.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam