• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Funkce"smart-dick" u termohrnku zněla divně. A že "click" psáno kurzívou vypadá skoro jako "dick".
    MARI
    MARI --- ---
    ZUZKAOU: tak to byla echt koprovka, ne? ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud si připravíte krásný základ na koprovku, tak ho chcete zalít vývarem, co máte připravený vedle v zavařovačce, ne vodou ze zavařovačky ve které půl týdne stál kopr.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pravím dítěti: "Tady něco smrdí. Aha - tak pojď, vyměníme bobek!" Dítě koukalo dost zmateně.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ALENNAI: dost jsem teď přemýšlela, proč se asi tak tatér může soudit se sousedy.. jo, aha, Tatar.
    MUZA
    MUZA --- ---
    minuly patek sef: oni k tomu davaj bramborovy kotelny... coze? aha krokety :)))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mne dalo hrozne zabrat to cele pochopit s tema pojistkama a to vase dohadovani o duchodcich mi k tomu vubec nepomohlo...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ale zas by to byl dobrej název kapely NEZLETILÍ DŮCHODCI :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RADICETA: jenže poživatele vdovských a sirotčích důchodů nebývá zvykem označovat slovem důchodce
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    RADICETA: to by bylo v titulku slovo sirotek nikoliv důchodce ...
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    BALAENA: ještě mohl mít sirotčí důchod.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: ale i invalidní důchody "z mládí" se přiznávají až v osmnácti
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CASTROL: Invalidní taky může bejt, nejenom starobní.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dneska mě vyhodil pojistky novinový titulek s nadpisem: AUTO SRAZILO NEZLETILÉHO DŮCHODCE ??? tak byl nezletilej, to jo. ale chodec a ne důchodec
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Kauflandu mají přísavky na skvrny! Hm, tak ne, tak přípravky. Škoda.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Dneska se to povedlo. Zatím na každé dovolené rozflákám mobil, tentokrát jsem se pojistil pouzdrem a ochranným sklem, takže to logicky muselo odnést něco jiného.

Mám krom mobilu i videokameru a vodotěsný foťák. Všimnul jsem si, že se foťáku mlží objektiv. V zamyšlení schovám videokameru do batohu a jdu se potápět. Před použitím foťáku jej ponořím do moře a sleduju, co se bude dít. Unikají bublinky? Co dělá objektiv? A pak si všimnu, že spolu s foťákem držím celou dobu pod vodou i kameru, o které jsem si myslel, že jsem ji uklidil.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Bonprix mi nabízí sekci označenou jako Casual / Modlení. Tyjovka, speciální oblečení na modlení, kdo by to byl řekl, tady u nás v ateistických Čechách? Aha. Moderní.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOODYCAT: no je potřeba přidat ještě sojovku cukr a olej. Klasickej čínskej ocet na nudle a knedlíčky je trochu podobnej balzamiku.

;-)

7 Tangy Ways to Use Chinese Black Vinegar - Chowhound
    https://www.chowhound.com/food-news/150368/7-tangy-ways-to-use-chinese-black-vinegar/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ZUZKAOU: Prekvapive cinske nudle s balsamicem namisto sojove omacky nefunguji...
    MARI
    MARI --- ---
    ZUZKAOU: houby s octem? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam