• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Myslím si, že mi šití docela jde. Ledacos ušiju. Ale ať je to cokoliv, sebejednoduššího, ať se snažím pracovat sebepečlivěji a soustředit sebevíc, vždy tam je jeden tenhle okamžik, kdy zjistím, že jsem u dětských dupaček vyrobila jednu šlapku směřující dopředu a druhou dozadu, zip je na vnější straně látky, knoflíky naopak... vždycky tam jeden takový moment zděšení musí být.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nikdy mi neslo siti. Ze vsech aktivit jsem na tom nejhur se sitim. Radsi si koupim nove kalhoty, nez bych si prisila knoflik. Obcas me ale dozene povinnost (a skaredy pohled muze, kdyz chci koupit nove kalhoty). Jako treba u kosili, ktere se mi rozviraji v prsou. Tu jednu mam extra rada, takze jsem si koupila cvocky a jala se je nasit mezi knofliky.
    Pul hodiny - prvni pulka cvocku, uspech!
    Hodina - druha pulka cvocku, jsem vycerpana, zadam vitezne vino. Chci pricvaknout kosili k sobe a ejhle... ja je nasila lichou stranou k sobe!
    Hodina a pul - brecim, nadavam, ale cvocek je presit naopak. Hroutim se a presivam cvocek naruby.
    Dve hodiny - presila jsem blby cvocek!! Manzel pousti na youtubu lama song.
    Tri hodiny - odparala jsem oba cvocky a nasila tak, ze do sebe pasuji. Chveji se mi ruce, nit se mi tak desetkrat vyvlikla, na kosili je viditelna boule od zachumlanych niti. Latka kosile dost utrpela paranim. Scvakavam cvocky, zase je rozcvakavam, oblekam kosili a.... ony jsou oba na vnejsi strane!! Lama song hraje ve smycce.
    Tri hodiny deset minut - potrebuju novou kosili, s tou soucasnou jsem utrela vino, ktere se mi vylilo z chvejicich se rukou. Rezignuju.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Funkce"smart-dick" u termohrnku zněla divně. A že "click" psáno kurzívou vypadá skoro jako "dick".
    MARI
    MARI --- ---
    ZUZKAOU: tak to byla echt koprovka, ne? ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud si připravíte krásný základ na koprovku, tak ho chcete zalít vývarem, co máte připravený vedle v zavařovačce, ne vodou ze zavařovačky ve které půl týdne stál kopr.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pravím dítěti: "Tady něco smrdí. Aha - tak pojď, vyměníme bobek!" Dítě koukalo dost zmateně.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ALENNAI: dost jsem teď přemýšlela, proč se asi tak tatér může soudit se sousedy.. jo, aha, Tatar.
    MUZA
    MUZA --- ---
    minuly patek sef: oni k tomu davaj bramborovy kotelny... coze? aha krokety :)))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mne dalo hrozne zabrat to cele pochopit s tema pojistkama a to vase dohadovani o duchodcich mi k tomu vubec nepomohlo...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ale zas by to byl dobrej název kapely NEZLETILÍ DŮCHODCI :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RADICETA: jenže poživatele vdovských a sirotčích důchodů nebývá zvykem označovat slovem důchodce
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    RADICETA: to by bylo v titulku slovo sirotek nikoliv důchodce ...
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    BALAENA: ještě mohl mít sirotčí důchod.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: ale i invalidní důchody "z mládí" se přiznávají až v osmnácti
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CASTROL: Invalidní taky může bejt, nejenom starobní.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dneska mě vyhodil pojistky novinový titulek s nadpisem: AUTO SRAZILO NEZLETILÉHO DŮCHODCE ??? tak byl nezletilej, to jo. ale chodec a ne důchodec
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Kauflandu mají přísavky na skvrny! Hm, tak ne, tak přípravky. Škoda.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Dneska se to povedlo. Zatím na každé dovolené rozflákám mobil, tentokrát jsem se pojistil pouzdrem a ochranným sklem, takže to logicky muselo odnést něco jiného.

Mám krom mobilu i videokameru a vodotěsný foťák. Všimnul jsem si, že se foťáku mlží objektiv. V zamyšlení schovám videokameru do batohu a jdu se potápět. Před použitím foťáku jej ponořím do moře a sleduju, co se bude dít. Unikají bublinky? Co dělá objektiv? A pak si všimnu, že spolu s foťákem držím celou dobu pod vodou i kameru, o které jsem si myslel, že jsem ji uklidil.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Bonprix mi nabízí sekci označenou jako Casual / Modlení. Tyjovka, speciální oblečení na modlení, kdo by to byl řekl, tady u nás v ateistických Čechách? Aha. Moderní.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOODYCAT: no je potřeba přidat ještě sojovku cukr a olej. Klasickej čínskej ocet na nudle a knedlíčky je trochu podobnej balzamiku.

;-)

7 Tangy Ways to Use Chinese Black Vinegar - Chowhound
    https://www.chowhound.com/food-news/150368/7-tangy-ways-to-use-chinese-black-vinegar/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam