• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    1MALALISTICKA: Taky ji miluju :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    1MALALISTICKA: a jak se teda dělá? Dobrého droždí ti mohu kus ukrojit :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MAR_TINA: Náhodou drozdova pomazanka je úžasná! Ale jen z dobrého droždí a dobrých vajec. Musím zítra sehnat droždí! Díky za tip :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: 50 Kč. Za pět korun na kilo mouky bývá běžný poměr, dokud nekoupím cihlu :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: na kolik přišlo?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: a pomazánky, obojí smrduté :)

Je krásné, voňavé, obvykle vydrží v lednici měsíce, tak budeme mít každý víkend něco kynutého a domácí rohlíky a loupáčky, aspoň se zas dokopu péci. Tohodle superdroždí je navíc potřeba méně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: no... ze skolky si pamatuju drozdove polivky.
    Ale vazne, rozchechtala jsi me:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Spíš takový zásek, než error.
    Byla jsem v pekárně a jako poslední si řekla o droždí, velkou kostku. Obvykle mají malou za 5 kč a velkou za 10 kč, asi 10 deka(?). Paní na mě kouká a ptá se, jestli jako chci celou velkou kostku. Já že jo. Šla dozadu a přinesla mi zabalenou cihlu droždí přímo od velkovýrobce. A najednou mi to bylo strašně blbý říci, že jsem myslela tu větší krájenou a vzala si ji.

Napadá vás, co dělat s půlkilem kvasnic?
    KAERI
    KAERI --- ---
    Peču s dětmi buchtu. Pověřím nejstarší, ať mi vymaže plech máslem. Přebírám plech, nasypu do něj hrubou mouku, přesně jak mě nabádali v receptu. Ta je ale nějaká fakt echt hrubá, říkám si, když se ji snažím rozptýlit po povrchu... A vůbec se chová poněkud prapodivně... Ty bláho, co to je za značku???
    .
    .
    .
    .
    Sůl kamenná jodovaná.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Možná právě ve skloubení těch profesí spočívá deklarovaná jinakost.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Dobrý den,
    v příloze tohoto e-mailu Vám zasíláme pokyny k pobavení."

Jo aha, k odbavení.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska rano pozvanka na linkedin: "Delam prostitutku jinak!" eee? A jo... "Delam personalistku jinak!"
    To ma baba z toho, jak se na profilove fotce prezentuje.... Muze brat takovy HR nekdo vubec vazne...?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SHEALA: na dverich ma psycholog a psychoterapeut, ale tihle lidi fusuji i do analyzy, takze se po mem odchodu moh vklidu precist:)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: jestli to byl psychoanalytik, o to lepší :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnes sa mi tiez podarilo prehliadnutie... Bola som si v Bille kupit nejake zasoby a jak som pomaly postupovala k pokladni, tak som po ocku pozorovala veci v regale... zrazu vidim "Oreo Punk Town" coze? aha "Oreo Dunk To win"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Freude, Freude....:)

Dneska ma prvni hodina u psychologa. Pan mi vysvetluje, ze se nemam zamyslet nad tim, co by JEMU vyhovovalo, nesnazit se mu zalibit, polichotit, muzu na nej byt i zla...
    Cele to chtel uvest vetou: Neni to o tom, ze se tady budeme snazit oblazit jeden druhemu hodinu....
    Jenze vypadlo z nej: Neni to o tom, ze se tady budeme snazit jeden druheho obnazit...

Level: zrudly profesional:)
    KATIA
    KATIA --- ---
    koukám na nový konzervy pro kocoura a "příchuť" Rind&Hund... cože? pes?? jo, Huhn, ok...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Byla jsem na prenatálním kardiologickém vyšetření, v čekárně sedělo několik těhotných s plus mínus podobným břichem, jako mám já, některé měly s sebou partnery... pak přišel pár, žena s úplně plochým břichem a já přemýšlím, jestli se tohle vyšetření dělá i tak v začátku, nebo proč tam je... a ON vypadá nějak mladě na to, aby byl otec... pak mi došlo, že tam je vlastně i dětská kardiologie a že to bude matka s tak asi šestnáctiletým synem :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ETERNITY: Tak to by jsi mohla dělat lektorku třeba tady:
    Sebevědomí - Kreslení pravou mozkovou hemisférou - Základní informace - Květuše Hochmalová
    http://hochmalova.cz/...mi/sebevedomi-kresleni-pravou-mozkovou-hemisferou/o-kurzu/zakladni-informace
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prave jsem si rozkousla dongle k bezdratovym sluchatkum (jednou rukou do sebe hazu kulicky hroznoveho vina, druhou zapojuji sluchatka a premyslim nad nadchazejicim meetingem. Musely se mi prohodit hemisfery....)
    STANIIIK
    STANIIIK --- ---
    „Nic mi tu nechybí. Mám tu trenýrky, na které jsem si zvykl."

Aha, Trenéry!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    synchronicita musí být! jen před dvěma dny jsem si stěžovala na šicí mozkové errory vlastní, a dnes jsem zjistila, že jsem se stala obětí mozkového erroru prodavačky v obchodě s látkami!
    ono totiž, suchý zip má dvě části, a tak nějak nejsou zaměnitelné. Takže se svými dvěma pečlivě odstřiženými metry té jemné části si můžu... no, tak asi to, a co bude prodavačka dělat, až zjistí, že na roli toho drsného má dva metry navíc, tak ta s tím ani na ten záchod nedojde :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam