Nikdy mi neslo siti. Ze vsech aktivit jsem na tom nejhur se sitim. Radsi si koupim nove kalhoty, nez bych si prisila knoflik. Obcas me ale dozene povinnost (a skaredy pohled muze, kdyz chci koupit nove kalhoty). Jako treba u kosili, ktere se mi rozviraji v prsou. Tu jednu mam extra rada, takze jsem si koupila cvocky a jala se je nasit mezi knofliky.
Pul hodiny - prvni pulka cvocku, uspech!
Hodina - druha pulka cvocku, jsem vycerpana, zadam vitezne vino. Chci pricvaknout kosili k sobe a ejhle... ja je nasila lichou stranou k sobe!
Hodina a pul - brecim, nadavam, ale cvocek je presit naopak. Hroutim se a presivam cvocek naruby.
Dve hodiny - presila jsem blby cvocek!! Manzel pousti na youtubu lama song.
Tri hodiny - odparala jsem oba cvocky a nasila tak, ze do sebe pasuji. Chveji se mi ruce, nit se mi tak desetkrat vyvlikla, na kosili je viditelna boule od zachumlanych niti. Latka kosile dost utrpela paranim. Scvakavam cvocky, zase je rozcvakavam, oblekam kosili a.... ony jsou oba na vnejsi strane!! Lama song hraje ve smycce.
Tri hodiny deset minut - potrebuju novou kosili, s tou soucasnou jsem utrela vino, ktere se mi vylilo z chvejicich se rukou. Rezignuju.