• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Freude, Freude....:)

Dneska ma prvni hodina u psychologa. Pan mi vysvetluje, ze se nemam zamyslet nad tim, co by JEMU vyhovovalo, nesnazit se mu zalibit, polichotit, muzu na nej byt i zla...
    Cele to chtel uvest vetou: Neni to o tom, ze se tady budeme snazit oblazit jeden druhemu hodinu....
    Jenze vypadlo z nej: Neni to o tom, ze se tady budeme snazit jeden druheho obnazit...

Level: zrudly profesional:)
    KATIA
    KATIA --- ---
    koukám na nový konzervy pro kocoura a "příchuť" Rind&Hund... cože? pes?? jo, Huhn, ok...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Byla jsem na prenatálním kardiologickém vyšetření, v čekárně sedělo několik těhotných s plus mínus podobným břichem, jako mám já, některé měly s sebou partnery... pak přišel pár, žena s úplně plochým břichem a já přemýšlím, jestli se tohle vyšetření dělá i tak v začátku, nebo proč tam je... a ON vypadá nějak mladě na to, aby byl otec... pak mi došlo, že tam je vlastně i dětská kardiologie a že to bude matka s tak asi šestnáctiletým synem :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ETERNITY: Tak to by jsi mohla dělat lektorku třeba tady:
    Sebevědomí - Kreslení pravou mozkovou hemisférou - Základní informace - Květuše Hochmalová
    http://hochmalova.cz/...mi/sebevedomi-kresleni-pravou-mozkovou-hemisferou/o-kurzu/zakladni-informace
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prave jsem si rozkousla dongle k bezdratovym sluchatkum (jednou rukou do sebe hazu kulicky hroznoveho vina, druhou zapojuji sluchatka a premyslim nad nadchazejicim meetingem. Musely se mi prohodit hemisfery....)
    STANIIIK
    STANIIIK --- ---
    „Nic mi tu nechybí. Mám tu trenýrky, na které jsem si zvykl."

Aha, Trenéry!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    synchronicita musí být! jen před dvěma dny jsem si stěžovala na šicí mozkové errory vlastní, a dnes jsem zjistila, že jsem se stala obětí mozkového erroru prodavačky v obchodě s látkami!
    ono totiž, suchý zip má dvě části, a tak nějak nejsou zaměnitelné. Takže se svými dvěma pečlivě odstřiženými metry té jemné části si můžu... no, tak asi to, a co bude prodavačka dělat, až zjistí, že na roli toho drsného má dva metry navíc, tak ta s tím ani na ten záchod nedojde :-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Čipování psů bude do tří let povinné. Podle krtků ale množírny nezastaví."

Ok...cože? Jo podle kritiků!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Hmm, hovězí :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Tak záleží, jestli jsou to piškoty nebo nějaké psí tyčky :D
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    RANDOM_NIGHT: Hodna holka! Sedni, pac a aport!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: mě tenhle moment dostihuje pravidelně při šití druhé téže věci (pro druhé dvojče). To pak místo výstřihu pečlivě šikmým proužkem olemuju rukávový průramek (párání stehů z overlocku je opravdu lahůdka), nebo zapomenu, že látka je směrově orientovaná, a stříhnu na noční košili s netopýřími sovami visícími hlavou dolů...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Chtěla jsem dát psovi odměnu, ale zlobil, tak mi zůstala v ruce. Po chvíli jsem ji při práci strčila do pusy a teď jsem si uvědomila, že už jsem v půlce pytlíku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Myslím si, že mi šití docela jde. Ledacos ušiju. Ale ať je to cokoliv, sebejednoduššího, ať se snažím pracovat sebepečlivěji a soustředit sebevíc, vždy tam je jeden tenhle okamžik, kdy zjistím, že jsem u dětských dupaček vyrobila jednu šlapku směřující dopředu a druhou dozadu, zip je na vnější straně látky, knoflíky naopak... vždycky tam jeden takový moment zděšení musí být.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nikdy mi neslo siti. Ze vsech aktivit jsem na tom nejhur se sitim. Radsi si koupim nove kalhoty, nez bych si prisila knoflik. Obcas me ale dozene povinnost (a skaredy pohled muze, kdyz chci koupit nove kalhoty). Jako treba u kosili, ktere se mi rozviraji v prsou. Tu jednu mam extra rada, takze jsem si koupila cvocky a jala se je nasit mezi knofliky.
    Pul hodiny - prvni pulka cvocku, uspech!
    Hodina - druha pulka cvocku, jsem vycerpana, zadam vitezne vino. Chci pricvaknout kosili k sobe a ejhle... ja je nasila lichou stranou k sobe!
    Hodina a pul - brecim, nadavam, ale cvocek je presit naopak. Hroutim se a presivam cvocek naruby.
    Dve hodiny - presila jsem blby cvocek!! Manzel pousti na youtubu lama song.
    Tri hodiny - odparala jsem oba cvocky a nasila tak, ze do sebe pasuji. Chveji se mi ruce, nit se mi tak desetkrat vyvlikla, na kosili je viditelna boule od zachumlanych niti. Latka kosile dost utrpela paranim. Scvakavam cvocky, zase je rozcvakavam, oblekam kosili a.... ony jsou oba na vnejsi strane!! Lama song hraje ve smycce.
    Tri hodiny deset minut - potrebuju novou kosili, s tou soucasnou jsem utrela vino, ktere se mi vylilo z chvejicich se rukou. Rezignuju.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Funkce"smart-dick" u termohrnku zněla divně. A že "click" psáno kurzívou vypadá skoro jako "dick".
    MARI
    MARI --- ---
    ZUZKAOU: tak to byla echt koprovka, ne? ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud si připravíte krásný základ na koprovku, tak ho chcete zalít vývarem, co máte připravený vedle v zavařovačce, ne vodou ze zavařovačky ve které půl týdne stál kopr.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pravím dítěti: "Tady něco smrdí. Aha - tak pojď, vyměníme bobek!" Dítě koukalo dost zmateně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam