U nás na městě dělaly na sekretariátu paní Kiliánová a paní Procházková. Mně se v hlavě špatně spárovaly jejich jména a podoba - jinými slovy paní Kiliánovou stále oslovuji "paní Procházková" a naopak. Je to strašně trapný a protože s nimi jednám relativně zřídka, nic mi na to nepomáhá (Snažila jsem se je přemluvit, aby si vyměnily jméno, ale nechtějí)
Před půlrokem byla paní Kiliánová přesunutá na investiční odbor. Napsala jsem si tedy minulý měsíc na plochu lepík "na sekretariátu dělá paní Procházková". Bohužel ani to nepomohlo. Byla jsem si totiž docela jistá, že na sekretariátu dělá paní Kiliánová a ani jsem se na něj nepodívala, když jsem minulý týden napsala ten email paní Kiliánové, zda by pro mě vytiskla plakát A3....Emailem mi to potvrdila, takže jsem včera naburácela na sekretariát, že si jdu pro ten plakát. Koukali na mě jako zjara. Povidám: "vždyť jste mi i odepisovala, paní ....". Zrudla jsem a šla o patro níž na investiční za tou pravou paní Kiliánovou. Vyzvedla jsem si plakát a tvářila jsem se jakoby nic.
Ale takhle to dál fakt nejde.