• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    jela jsem hlidat dedu a sla jsem jeste pred tim rychle nakoupit do penny, kam bezne nechodim. Chtela jsem mu upect minipizzy (delam to pokazde, kdyz ho hlidam- ma je rad a tesi se z nich). V tom krame ne a ne najit listovy testo, tak se na nej optam prodavacky, tam me ho da do ruky a mazu pryc. Rikam si: kua- neni rozvaleny, to zas bude srani...
    Taky ze jo.. rozvalim, udelam, sroluju, upecu- dva plechy....fuu a hotovo.

Dedecek se tvari nejak jinak, nez je obvykle...
    Taky aby ne, kdyz jsem udelala minipizzy z lineckyho testa a ne listovyho- sladky jak cecek a v tom slanina a uzenej sejra. A ted ci je to error? Muj nebo prodavacky. Rekla jsem listovy nebo linecky? Slysela ona listovovy a rozumela linecky? Vanoce vitejte :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pustila som si hru na mobile a potesilo ma, ze prihodili vianocne snezenie. Akurat pozeram, ze dost velka plocha je bez neho, tak si pobavene hovorim, ze tam maju vyvojari asi mensiu chybu.

Jo jasne, pretoze bezne v vnutri v domoch pada sneh.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: je to OT, tak sorry, ale já Masox občas ulízávám dobrovolně 0:-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    QUANTI: On ten papírek do masoxu taky nebyl nic moc. Muž tomu sice říká kopytní karamelky, ale s karamelami to moc společného nemá :)

SABRIEL13: Dnes v nově otevřeném LIDLu, cedule "Výhody pro zbohatlíky"

??? Ti se s tím teda nežinýrují. Jen si nejsem jistá, jestli je takhle otevřené zaměření na jedinou cílovou skupinu staregicky výhodné. A kdo ví, jestli tady vůbec máme dost zbohatlíků...

Zbohatlíků ne. _Zákazníků_ se našlo docela dost.
    MARI
    MARI --- ---
    QUANTI: Náhodou česnek do pusy je moc zdravej a nejlepší recept na nachlazení. ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: já si dovedu představit horší scénář - čokoládu do koše a česnek do pusy :)) to tvoje se ještě dá reversnout :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "Tomu cukříčkovi bych nejradši rozbil hubu."

cože? proč cukříčkovi?

Aha, čůrákovi.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    PISKVOR: ... já se těch lotyšsko nevtipných dodatků za každou větou snad nezbavím, když mi je pořád někdo připomíná :-/ Ale jsem šťastná. Našla jsem zemiak.

Ale to není zemiak, to je kámen. Takový je život.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Oblékám dítě a takto k němu promlouvám: "A ještě bundu: venku je zima...a tma...a halucinace z podvýživy-" cože?
    KAERI
    KAERI --- ---
    Měla jsem ve stejnou chvíli v ruce kousek bílé čokolády, paličku česneku k uklizení a papírek od masoxu k vyhození. Dopadlo to, jak muselo: papírek do pusy, čokoládu k cibuli a česnek do koše. Tak třeba příště.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Nemůžu si zvyknout na auto s centrálem. Pořád po otevření dveří řidiče sahám dovnitř, abych otevřela zadní dveře...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Stojím u auta v setmělé ulici a lovím v kabelce klíčky. Jsou někde na dně a já tam kulový vidím. Pak mě napadne, vždyť mám přece v kabelce baterku. Ta je větší než klíčky, líp se nahmatá, najdu baterku, posvítím si do kabelky a najdu klíčky. Vtom nahmatám klíče. Vítězoslavně je vytáhnu - a pokračuju v hledání baterky.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: jéééé!!! já v sobotu pral!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyz pri konverzaci s anglicanama chces pouzit "Tresnicka na dorticku" a reknes "Strawberry on the door"...
    KAERI
    KAERI --- ---
    SHINING_KATE: Umyla ho? :D
    SHINING_KATE
    SHINING_KATE --- ---
    KAERI: Včera večer jsem začala cpát špinavé nádobí do lednice :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Vyndat třetinu myčky, zapomenout na to, docpat myčku špinavým nádobím, plácnout se do čela... Známe :)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Dát prádlo do pracky, vyprat, otevrit pracku, povesit jeden kus z vyprane varky, nacpat na zbytek dalsi varku na vyprani, podivit se nad tím, že je tak plna a presto ji zapnout, dojit do pokoje a podezirave se podivat na prazdny susak ... placnout se do cela :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak dneska došlo To droždí.
    A zítra jdu koupit novou cihlu. Je super mít v lednici dostatek kvalitního droždí a odkrajovat, nemyslet na nákup pokaždé, když chci péci, a nemít ty malé oschlé zbytky. :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Snědla jsem ten krajíc chleba s medem celý, než mi došlo, že ta zvláštní příchuť je způsobená tím, že jsem si ho předtím poctivě osolila. Ale bylo to docela dobrý :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam