• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Obdobně můj včerejší večer: "Eberhard čtvrtý v biatlonu? Jako super, natož v tom věku, ale jak sakra střílel?" Ehm...proč mě vůbec napadlo, že je to ta želva z pražský zoo?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Díky, Eurosporte...

Vonnové svíčky???

Takže znovu...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATUARFIK: inu norsko, tma, zima a halucinace ze samohonky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: Právě, to jsme si říkali, že přece nikdo normální nedělá. A i když jsme to tak zkoušeli (nor-kor), a nefungovalo to.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATUARFIK: no hlavně to museli psát slovně...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: Koumali jsme to v pátek s Korejcema, a shodli se na tom, že korejština sice má extra slovo pro "deset tisíc", ale tady si myslíme, že se spíš Norové překlikli o nulu a teď to svádí na Google Translate. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Norové na olympiádě zatím docela vítězí...

Budou omelety, vaječina, smaženice... Norové na OH jsou kvůli špatnému překladu zaplaveni vejci | Olympiáda | Lidovky.cz
    https://sport.lidovky.cz/...du-zaplaveni-vejci-gyk-/olympiada.aspx?c=A180208_124049_ln-sport-oh_effe
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: a to buď ráda, žes tam neměla krev!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když se pokusíte vytáhnout píst ze stříkačky s nasazenou zátkou a podtlak vám ho vyškubne z ruky, tak to ustřelí konus se slušnou silou. Ten zbytek jsem ještě nenašla.

PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zhýčkaný životem v Praze jedu asi po půl roce s Regiojetem do Brna na hlavní nádraží. Na hlavě sluchátka, takže neslyším hlášení, venku tma, takže moc nepoznám, kde přesně jsme, ani to neřeším. Dívám se na hodinky, je zhruba čas příjezdu do Brna, zpomalujeme, lezu na chodbu, automaticky po zastavení vystupuju... Tyjo, to je nějaké divné, takhle si brněnský hlavák nepamatuju. Ajo, oni ho vlastně před rokem a půl opravovali, ujistím se a oddychnu si. To ho ale opravili pěkně hnusně a museli jsme zajet někam na krajní kolej. Ne, nezajeli, vylezl jsem v Židenicích a než si to stihl uvědomit, vlak už byl fuč. Nějak mi vůbec nedošlo, že Brno je "tak velké", že tu může vlak zastavovat i na jiném nádraží než na hlavním. Facepalm a hurá na nejbližší šalinu.

PS: V Brně jsem žil asi 7 let a pořád ho miluju...
    ISCH
    ISCH --- ---
    Stojim v obchode, koukam do nakupniho centra.
    Smerem k nam si to razuje slecna ve vojenskym kabate, na ruce cervenou pasku s haknkrajcem.
    Rikam si, ze se s tim teda fakt nemaze.

Kdyz dosla bliz, zjistila jsem, ze je to modni kabat s potiskem, na pazi mela vlci mak, s bilocernym stredem...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: malo by ist, ale nakoniec ho darujem blizkemu domovu seniorov
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vlak dojede na Podbabu o tři minuty pozdě, přestoupit na autobus bych nestihla, tak holt pojedu dál a přestoupím až v Roztokách. Super plán. Jenom kdybych nebyla v rychlíku, co po Podbabě staví až v Kralupech.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak nevim, ale začínám mít pocit, že dějištěm prvních zimních Olympijských her nebyl Šamorín.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    QUANTI: podobně už jsem tak zblblá, že když si čtu papírové noviny nebo časopis, vždycky mě překvapí, že pod článkem nenajdu diskusi.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    měla bych míň číst na Kindlu... pak si člověk vezme papírovej časopis, dočte stránku, přejede po ní prstem a ono se to neotočí?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Vogonské jídlo do školek nepatří Cože?! COŽE???!!! jO AHÁ...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Na dveřích od domu je nalepený lístek "oběti plynu a elektřiny". Cože? Jo, aha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: to jde zrušit nebo ne? je to smlouva uzavřená na dálku, do 14 dní by to mohlo jít "vrátit".
    KATIA
    KATIA --- ---
    SHARKIE: to naštve;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam